189

Първите... все едно

преди 1 месец

стотици ще идват :D Айде де, да видим!

188

Тагаренко

преди 1 месец

и направо за Украина заедно с Пилотите. Слава Украине!

187

Идеалист

преди 1 месец

Нядявам се никога да не дойдат, зашото са ни непотребни и могат да носят ядрено оръжие!

186

Анонимен

преди 1 месец

Ми то първите научени се пенсионираха, доде чакат. Дано тия барем полетят малко..вероятно

185

Спеца

преди 1 месец

Затова ни приеха в НАТО , за да могат Щатите да ни доят като овца!За тях е малка сумичка , но за нас огромни лишения!Няма нищо общо с Варшавския договор когато изплащахме самолети и танкове с пилета , яйца и свинско !

184

Кого заблуждаваме

преди 1 месец

Абе цялата работа и всичките тия празни приказки са да бъдат похарчени някакви пари и да се купи нещо, каквото и да е за да се приберат по джобчетата комисионните по сделките. Щели сме да се защитаваме от някого и да даваме отпор на нещо .... хах. Локуми за наивници. Дори и само на майтап Министърчето да обяви Мобилизация и всички юначета дето тук в коментарите се бият в гърддите и се канят "да трепят" докато са скрити из под клавиатурата си мигом ще хукнат към терминалите на летището. Гаранция.

183

армията и доктрината

преди 1 месец

Не знам каква ни е военната доктрина и как точно са решили да имаме 30 хил ч. армия защо не 100 000 и ка точно са рещили да имаме 12 самолета , на мобилизация ли разчитат ! Като гледам полицията ще отбранява страната поне 2-пъти е по голяма от армията . И като кажат готови сме да отбраняваме страната ,абе готови сте ама за колко дена и от кой ? Или часа най вече.

182

армията на детектора

преди 1 месец

Познавайки доста военни не съм сигурен че биха участвали във бойни действия примерно срещу Русия и ако се наложи биха веднага напуснали ,тоест да си военен във мирно време и да си тренираш е едно а да си на война е др .Нашите военни са мирни военни за заплатки .

181

Елиники Таверна

преди 1 месец

Гърция има над 200 истребители.Бойни джетове.България колко ще има със новите Ф-ки?

180

Американос

преди 1 месец

Другите страни по ПЕТ ГОДИНИ обучават един пилот. Три години първоначално обучение и още две за специализация да може да каже че е пилот. Нашенския Запрянко щял чак есента да изпраща наши виртуози за един двуседмичен курс да видели от къде аджеба се влиза в тоя F-16 и готооово. Завършени професионалисти. Що да се мъчат нашите юнаци да зубряти то на англичанско-мерикански чужд език за някакъв си изтребител. И без това само ще си правят селфита с него в хангара и ще го гледат през крив макарон...

179

Анонимен

преди 1 месец

Да! Тръгнали да от началната гара! Докато дойдат, вече ще са демоде. Този с подписа на тагаренко директно да заминава към музея на авиацията.

178

Анонимен

преди 1 месец

ша доди, ша доди....нема да додиии...

177

Анонимен

преди 1 месец

официално 2025 се отменя догодина почваме с 2026.

176

жджд

преди 1 месец

Той Генов ша лети на всите

175

joreto

преди 1 месец

Ами че те остареха с теб бееее

174

жорето

преди 1 месец

Нима????? Запряне, запри се бре

173

ЙоХоХо

преди 1 месец

Спокойно! Щом американците са опрели до там ние да ги подпомагаме с няколко милиарда за безсмислени самолети, значи сме добре. И страйкъри на цената на танкове. Вярно, че по-ефективно беше да се купят зенитни ракети и дронове, но пък отвъд окена са доволни от сделките.

172

Анонимен

преди 1 месец

Идват, ама на снимка!

171

Анонимен

преди 1 месец

И какво се получи, дадохме сто пари на американците за самолети, които да се бият с/у руснаците и да бъдат свалени заради американците. Е на това казвам, изгодна сделка, че нали пак да си купим.

170

Новина преди седмица

преди 1 месец

US-пилоти: Шок и ужас очакват F-16 в небето над Украйна... Американски пилоти, да повторя за тъпоглавите - Американски пилоти имащи хиляди летателни часове на F-16 го казват това а тук някакви платени тротинетки се опитват да ме убедят че като получим тия допотопни F-16 и българската авиация ще цъфне и ще върже. Особено пък с пилоти дето до вчера са пилотирали руски тараляшници. Шок и ужас в небето над Украйна. Шок и ужас в небето над България. А даже не сме включени в "червената линия" на НАТО.