73

ссс

преди 1 месец

Срам и позор са тия патреоти... хората намризаха патреотизма покрай такива последните 15год... какви ли не бяха партийките и какви ги надробиха... жалки са

72

Отлично знаят

преди 1 месец

Гърците както знаят, че Гоце Делчев е българин , така отлично.знаят,че Филип и Александър Македонски не са елини. Най-известният им оратор Демостен ,10 години, от 350 до 340-та г. пр.н.е., произнася гневни изобличителни речи срещу варварите от север , останали в историята като филИпики.

71

Анонимен

преди 1 месец

Гледам коментарите и се чудя на някои хора какво им е...Гоце Делчев си е българин и те като българи са отишли да му отдадат чест,а вие тука за някакви копейки и руски говорите.Добре ли сте въобще?!Какво ви е?!Гоце Делчев какво общо има с руснаците?!

70

Зозо

преди 1 месец

Видният руски дyпeдавец Костадин Копейката ако ще ГЗ да си одере, никога няма да стигне чичо му Волен - 650000 гласа на избори :))))))))))))))))))))))))))))))))))

69

Анонимен

преди 1 месец

Дей, даже и там не ги искат кАпейките.

68

хахахахахахаха

преди 1 месец

вярно е, че гърците са големи националисти и такива продажни п'утки като Демократична България там не виреят

67

до 65

преди 1 месец

а преди това ще върнем м'айка ти на магистралата, където си правен от някой.. клиент хахахахахахаха

66

Анонимен

преди 1 месец

Добре че са от Възраждане да направят нещо,останалите "български " партии са в поза партер.А пък гърците са си прави,щом пред една умряла северна македония се навеждаме и допускаме да се гаврят с българскити история и малцинство те от къде на къде ще ни уважават?Само Възраждане,зругите са доказани национални предатели.

65

Анонимен

преди 1 месец

До анонимен *** Гърците са фашисти, не националисти!

64

Наблюдател

преди 1 месец

Жалко, че изгубихме Македония, Беломорието, Одринска Тракия, Западните покрайнини. И след толкова години боли.

63

Радослав

преди 1 месец

До чужди агенти: че, то това кой го отрича? Ама и герб кадъните са турско/руски слуги наравно с ДПС.

62

ЧУЖДИ АГЕНТИ..

преди 1 месец

И ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП ДБ СА АГЕНТИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ... НЕМА ЗАЩИ ДА СЕ НАДВИКВАТЕ - ЯСНИ СТЕ НИ, ПРОДАЖНИЦИ....

61

Мегалли Спартан

преди 1 месец

И Пловдив не е Пловдив а Филипополис!Върнете го на Мегалли Еляс!

60

анонимен келеш

преди 1 месец

Току що на Пепони обяснявах на едни приятели гърции,че тези от възраждане не са чисти Българи,а неква мешавица с проруски наклонности къде за Путин не България ами и майките си ше продадат:):):)Много се смяха малаките и се чудеха как ги търпиме тези кАпейки въобще в България:):):)Както знаете гърците са големи националисти и такова туморно проруско образувание като тва нашето възраждане там няма как да има.Докато се появи некой като Костя ше го обесят на улицата за назидание:):)

59

Бау

преди 1 месец

Едно време само нереализирани кретиени и зле изглеждащи моми ставаха ремсисти и партизани! Красивите влизаха в БНЛ и флиртуваха с германските офицери! Като гледам фотоса, това ми иде на акъла! Сега партизанско движение няма и стават патриоти, белки някой им обърне внимание!

58

Абе

преди 1 месец

Яни Болцов знае ли го този: Убеждават македонец, че Александър е грък. Той казва не. Истински македонец е. Питат го дали знае, че Александър е от ония. Македонеца отсича - а те всички гърци са от ония.

57

Благоевград

преди 1 месец

Браво на гърците ! Така се пази държава !!!

56

Анонимен

преди 1 месец

В Русия не биха отишли, защото ще ги вземат за таджики...!

55

Анонимен

преди 1 месец

Ромският катун Възраждане където и да отиде извън България все искат да го арестуват. Украйна, Румъния, Гърция, Македония. Май само в Русия няма да ги арестуват, но дори и копейките не искат да стъпват там.

54

Анонимен

преди 1 месец

Коце, съди ги в правата на човека и където още се сетиш.