5

преди 15 години

To pyk edin jivot - samo bolka. Po-dobre da si otide dostoyno, otkolkoto da moli za vsi4ko....

4

преди 15 години

на непросветените,че такава операция е много тежка и за хора без други заболявания. А това дете е с увредено сърце именно от опитите да излекуват левкемията.За него операцията може да е смъртоносна много повече ,отколкото за други трансплантирани.Само мъките му ще са повече.Отстрани е ужасно да се коментира....Да не мислите ,че на родителите е леко да се откажат от трансплантация.Само хора,които много са страдали могат да разберат и тях и детето им!!!

3

Боян

преди 15 години

Нужна й е трансплантация на сърце за да може да живее, но това не решава проблема с левкимията. за това са скандални. защото не могат да гарантират че ще излекуват и рака.

2

Bob

преди 15 години

...да се спаси, защо са разрешили да се откаже? Не може 13-годишно дете да решава. Щом операцията би могла да спаси живота. "Родителите на Хана считат действията на болницата за скандални, информира още The Guardian." - а това пък е голяма глупост бе, тия са ***.и...И до 1: А защо да си отива щастливо? Може да продължи и да си изживее живота с роднините и приятелите щастливо...

1

преди 15 години

ами детето иска да си отиде достойно,не му пречете със закони.или го връщайте в живота здраво,или го заведете да види Дисни и да си отиде щастливо!