55

JJIvanov Douser

преди 1 месец

Warnings about terror with Artifcial Inteligence Your experts must to make tests Video reports..MAss murderers and killers outside inside f16 ..LAnguage BUlgarianЕкпсерти да направят мулти спектрални анализи на обемно обсебен истребител вкл този на снимката. Вижда се перфектно масовия убиец и КИЛЪРИ .МАсовия убиец обсебва ОБЕМНО ПРОНИКВАЩО ПРедната и долната част на САМОЛЕТА вижда се като АНОМАЛИЯ>> Килърите/убииците са в САМОЛЕТА..Подобни са снимани около автомобили в БГ..

54

Анонимен

преди 1 месец

През 70-те години като офицер от ПВО и ВВС изучавахме вероятния противник.Т.е Гърция и Турция.Те имаха няколко ескадрили Ф А-102 Делта Дегър.Самолета можеше сам да лети без пилот да прехване въздушния противник да откри огън и унищожи целта без участие на наземния екип и пилота в самолета.Само че американците и техните съюзници бързо се отказаха от въпросния самолет.Вероятно Ф16 с ИИ е подобрена версия на А-102.Дали ще застъпи в бойно дежурство предстои да видим.Първо ще го пробват вероятно в Ук

53

Анонимен

преди 1 месец

Може ли да го глобят за шофиране под въздействие на изкуствен алкохол?

52

.

преди 1 месец

Това, което днес наричаме изкуствен интелект, не е изкуствен интелект, а много добър анализатор, един вид експертна система. Днешният изкуствен интелект не може да измисли нищо ново, без да има някаква база, от която да взаимства нещо.

51

Анонимен

преди 1 месец

Искате да кажете какви напредничави в техно отношение са западняците, а? А да ви кажа, че по Москва река от години плават кораби без капитан, електронно управлявани? И не само кораби, но и тролеи и автобуси. А роботи сервират кафе и сладолед. Лично видях. Има го в ютуба-вижте и вие преди да са отделили, за да съхранят мита за изостаналите руснаци, така старателно извайван.

50

Пютин

преди 1 месец

ами Пратетени го да ви покажем как Работи - Естественият Интелект!

49

Анонимен

преди 1 месец

Ще го призная за интелект , ако проумее за какво иде реч и обърне курса , човечеството се провали в интелекта , *** направи на едни лоши хора това за което ще им се окаже излишно , дори да им води войните и естествено и логично ще бъде затрито .

48

Анонимен

преди 1 месец

И какво стана? Пратиха чертежите, но не и интелекта. За самолетите и дума да не става.

47

Анонимен

преди 1 месец

Пратил ли си е за масрафа , щот ние си платихме едни над два милиарда , ама не пилотираме нищо .

46

Анонимен

преди 1 месец

А на седалката отзад що се качили и пилота????

45

Анонимен

преди 1 месец

Ще се наложи да закрием военното училище в Долна Митрополия и да си приберем пилотите от САЩ който се обучават.

44

АнонимеН

преди 1 месец

ОБИКНОВЕН АВТОПИЛОТ С МАЛКО ПОВЕЧЕ ОПЦИИ!!!

43

Анонимен

преди 1 месец

Супер ,пуснете ги да воюват с изкуствен интелект,да им гледаме сеира,така ще ги натрътат че свят ще им се завие

42

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че има експерти!

41

Анонимен

преди 1 месец

Това дронове му викат

40

Анонимен

преди 1 месец

Заради това какво всъщност стои зад ChatGPT и подобни няма шанс АИ в днешния си вид да измести примерно програмисти, математици,физици и т.н., където се мислят нови решения на проблеми. С вкарване на случайни числа ChatGPT не повтаря 1:1 статия от нета, по която знае, че след "първи президент на Америка" следва биографията на Уошингън и да изплюе 1:1 Енциклопедия Британика. От там и на моменти глупавите факти,които си измисля, защото почва да лепи парчета с по-ниска вероятност да следват в текст

39

16A

преди 1 месец

Все по-трудно явно намерят подходящи за пилоти измежду поколенията.Смяната на реалностите и определено подменените културни различия между поколенията доведоха до пропаст в която трудно ще се намерят трезвени не дрогирани хора със сериозно отношение отлично здраве и желязна мотивация, готови да рискуват живота и здравето си във военната летателна дейност. Те самите осигуриха и криза с техниката, масово използваните F-16 в техните ВВС са блок 40 от края на 80те началото на 90..

38

Анонимен

преди 1 месец

Цялото АИ може да се даде в пример като следния: Знаем за Х, че е на 25, мъж, работи като продавач на сандвичи, купил е 50 бутилки бира за 2 месеца и най-често това е в сряда, не е женен. Някак си модел изчислява вероятност да купи днес бира от супера. Хора подбират какво да се провери, смятат примерно това с колко е купил назад, защото АИ просто следи, че нещо си има стойност над 30 или над 100 и наглася изхода. Хора подбират полета,подготвят,АИ намира кое с 99% ще отговаря на търсения резултат

37

Анонимен

преди 1 месец

До До 23 Всъщност в самолета не е нужно да има графични процесори. Те се ползват за обучението и след това нормални програми ползват генерирания модел. С изкуствения интелект има малък проблем, който не се споменава. Реално няма нищо интелигентно в него, а моделите абсолютно никой няма идея защо и как работят. Всичко е математическо моделиране. Един куп хора подбират потенциални параметри за следене и проверяват моделите, докато тръгнат. Компютърът генерира функции, които по стойности "решават"

36

Бонго Бонго

преди 1 месец

Искуственият интелект не пъйрдит в машината Не продава миризма на ракетите.Радев може ха ха ха ха