88

Нато в руини

преди 1 месец

Че колко да струва овесена каша за 2 седмици живот ?

87

82-ОМБР

преди 1 месец

До тоя под мене Ти къде прочете,че им дават? Пише колко струва издръжката на един украйнски войник.

86

Анонимен

преди 1 месец

Че като им дават толкова много евро що нема желаещи за мобилизация бря фашаги

85

За 78

преди 1 месец

ОМБР-то най-после писа нещо свястно. Така е. Да хвърлят украинския паспорт. Да учат български, работят, внасян данъци, осигуряват се. Съгласен. Защо пък не. Не е редно насила да ги ритаме на фронта. Да се интегрират и са по-добре дошли от пълчищата от Африка и Азия. Само трябва да го направят.

84

Тиква

преди 1 месец

Колкото и да струва, бандероФашаги заминават(завинаги), също и евронацисти, преди два дни чух ,на добър английски, търсят начин да избягат след разбита група, открито по рация, мислят че никой не ги разбира,бяха инглизи.Слава на Русия.

83

Анонимен

преди 1 месец

Много пари струват ,но няма кандидати ,хората бегат от зеления,по ЕС и тук в България ,вече е издал заповед да се стреля по украинците по границите ,,не войници за умиране за сащ и ЕС

82

Анонимен

преди 1 месец

Ако ние ги издържаме, да се интересуваме от този въпрос. А издържаме ли ги, да попитам скромно? С нашите немалки данъци? Аз руски войник не издържам, но за украински със сигурност сте заделили от данъците ми.

81

Христо Христов

преди 1 месец

До 84 "... българския пенсионер с 125 евро месечна пенсия" - и тези са много за.неграмотен про'с'так дето гласува да го управляват от Брюксел и Вашингтон. Факт.

80

82-ОМБР

преди 1 месец

До Зомбирано Не с надеждата да навреди на русия,а със самата реалност! Няма държава,която да е водила,3г.засега кървава война,и да е по добре от деня преди войната! Панимаеш?

79

Христо Христов

преди 1 месец

До 84 "Нашия политически слугинаж със сигурност помага с Евро ." - помага, защото 85% направиха този избор на 02.04.2023. Не е ли така?!

78

Рендето

преди 1 месец

Един Ак, 4 пълнителя, 2 гранати, униформа , 2-3 часа подготовка и 4-5 часа живот на фронта - 300 долара максимум! Туй е за набързо мобилизираните укри, вече те съставят ядрото на ВСУ.

77

82-ОМБР

преди 1 месец

Повече украйнци в България по-красива България!

76

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън наглите окраинци!

75

Зомбирано

преди 1 месец

Животът на един (или на хиляди) украиски войник(ци) не струва нищо, хегемон това знае, за това и плаща лужи мангизи за само-уничтожаване на "крив етнос" с надеждата да навреди на Русия.

74

Анонимен

преди 1 месец

България също издържа тези войници, само за миналата година сме дали 22 млн лв по данни на Сметната палата.

73

Историка

преди 1 месец

Важното е, че Окрайна губи по 1000 окупатора дневно, както и войната.

72

Бойко Митич

преди 1 месец

Нашия политически слугинаж със сигурност помага с Евро .По важни са им Бандера,а не българския пенсионер с 125 евро месечна пенсия.Разбойко и Канадеца Киро ни унищожиха без война ,вече сме 6 милиона.

71

Анонимен

преди 1 месец

демек Европейци гответе се за още по-голямо затягане на колана трябва да издържаме НАЦИ-Зомбитата на Наркокартела в Киев, който брани интереса на Байдън. Европейските политици са едни послушни марионетки на САЩ и са вредни за ЕВропа и нейните граждани! Аз не искам да плащам за кефа на Урсулите и САЩ!

70

Анонимен

преди 1 месец

77 евро на ден ако имаш късмет и не те думнат!

69

Анонимен

преди 1 месец

Приеха ли Украйна в ЕС, че изчислявате в евро?