25

Нека позная,

преди 1 месец

искат зелената сделка, сезонен бустер и хамбургери от щурци? :D

24

"Последно покол

преди 1 месец

Тази организация е тотално платена и без всякакви идеи! Главното им искане оставало "основното право на защита на климата"!? Живо клише! Да се борят за опазване на горите - на здравите дървета и непрекъснато садене на нови дървета на мястото на отсечените , на реките - да бъдат незамърсени, с почистени корита, на зелените площи - да има дворове, паркове, пасища, поляни! Да пазят ледовете на Антарктида от прекаленото присъствие на хора, което ги унищожава тях и нас по-този начин!

23

Кирчо и Кокорчо

преди 1 месец

9ти е почивен ден в Австрия и и мноо голяма част от хората няма да са във Виенна. Що не отидат на острова на дунава да протестират където Турците и Арабите си правят Барбекю.Там и полицията няма да ги спаси тия олигофрета!

22

Кукунела Снайпера:

преди 1 месец

"Изключително важна новина! Струва само 10 гривни,но на мен $0р0$ ми плаща на брой съчинения! Екокли33матично ми е..."

21

Анонимен

преди 1 месец

Това не са екоактивисти,а сектанти,защото не протестират против даването на оръжия,които подклаждат войни и замърсяват най-много.Истинските екоативисти помните ли ги?Те записваха изчезващите видове в Червената книга.Грижеха се да бъдат опазени животинските видове.Тези новите искат да унищожат животните и хората,за да не отделят въглероден двуокис заради измислените им климатични промени.Доскоро беше Глобално затопляне,а сега го наричат "промени".Каквото и да е времето все не им е угодно.

20

malgiorno a tutti

преди 1 месец

А дано тези невменяемите и загубили напълно връзката с реалния свят протестиращи верно да станат последното поколение в семействата си :).

19

Анонимен

преди 1 месец

И от кога станаха "много опасни"? Сигурно все зелени е имало във властта до тук? А фвшистите които сега управляват са хубави?

18

Анонимен

преди 1 месец

Сами си ги възпитават и финансират! Такива сектанти са опасни за обществото!

17

Анонимен

преди 1 месец

Меко активистите никой не ги натиска да живеят в града. Като не имбхаресва, куфарите и на село. Града както има предимства, така и недостатъци. Или ги приемаш или си търсиш алтернатива.

16

Анонимен

преди 1 месец

Тези слабоумници имат ли представа, че без СО2 ще умрем от глад буквално, а живота ще бъде сведен на ниво бактерии?

15

Анонимен

преди 1 месец

В Бг зелените талибани се правят на кротки.:))

14

Анонимен

преди 1 месец

Аз мога да го отбшокирам лесно ...

13

Анонимен

преди 1 месец

Прави са! Нека да им върнем завода Кроношпан, тровещ цяло Търново! Ще си го построят в крайните квартали на Виена.

12

Анонимен

преди 1 месец

Трябва са най злите и невежи същества, мразещи живота във всичките му форми.:))

11

Анонимен

преди 1 месец

Защо се дава трибуна на тези социопати? Това са много опасни фанатици, няма разлика между екоталибаните и ислямска държава - това трябва да е ясно на всички! С тези човечета не може и не трябва да се преговаря, при тях единственото ефективно решение е тоягата. Необходимо е тези организации да се признаят за терористични и антидемократични, а техните лидери да се хвърлят до живот в затвор.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не е зле да ги пребъркат, за да се види колко им е платено и психиатър да ги прегледа. Тия талибани и на Великден ли ще правят циркове.. :))

9

Анонимен

преди 1 месец

ЕкоТЕРОРИСТИ

8

Анонимен

преди 1 месец

Aвстрийските фашисти скоро падат от власт!

7

Анонимен

преди 1 месец

Садете дървета еко активните от 35 години само се сече къде се садят дървета целия Сакар и Странджа са останали храсталаци някога е преди 100 години е имало гъсти гори сега помен няма,

6

Анонимен

преди 1 месец

"основно право на защита на климата" - това означава, че никой никога няма да е спокоен и в безопасност! Могат да те съдят за всяко действие, за това какво и колко ядеш, колко често ходиш на почивка, дали си пускаш печка или климатик! Понеже всяка измишльотина е вредна за климата, според идеите на тези побърканяци!