47

Аллау Акбар

преди 1 месец

Аферим чоджум, машаллах, ай хаирлия да е и берекета да върви.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ами то в Лондон отдавна британците са някаква статистика. Някакви измислени статистики, които нямат нищо общо с реалността. Ако отидете до най-близкото пазарче за плодове и зеленчуци, ще се почувствате в Близкия Изток. Вече няма нищо британско никъде. Дори маратонки Риибок, които си взех от Спорт Дайрект, на тях пишеше Made in China. Да не говорим, че във всеки втори супермаркет може да си купиш чувал ориз Басами.

45

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

Висок,рижав,бял,синеок,строен,едър, с древни английски корени и потомък от знатно родословно дърво,виден представител на стар аристократичен род ... :) :) :)

44

Сандък и Макак

преди 1 месец

Англия - перлата в короната на Индия!

43

Анонимен

преди 1 месец

Западно европейската жаба е демократично сварена. Това стана под демократичния надзор на САЩ, чиято жаба е в същото състояние. Скоро ще маршируваме комунизирани, под китайски надзор.

42

Анонимен

преди 1 месец

Атакаааа нали за това се трепахте през Втората световна а? И в Русия е най голямата джамия с най бързо нарасващото мюсли население. Няма да кривите от пътя и да ми ставате расистки ей. Сега започваме да ви олякаме всичките. Ха ха ха ха. За една торба пари в *** се на веднага всички и всички ще си сложите фесове отново. Ха ха ха ха ха ха.

41

Анонимен

преди 1 месец

Всеки път, когато прочета новина за Англия, ми напомня че да напусна тази кльоака беше едно от най-добрите решения, които някога съм взимал. Да му мислят нашите балъци дето са се набутали да живеят там перманентно, но някак си са се излъгали, че живеят в рая на земята.

40

@@@

преди 1 месец

Биг Бен, Мери Попинс, факин Лъндън както му казваше американоса в Гепи.Откачен град , уж консервативен , а кмета им Бай Садик

39

Бате джаго

преди 1 месец

Ако синето беше учил сега нямаше да бире малини у англияМожеше да е поне общински сьветник

38

Бате джаго

преди 1 месец

Слава на -рама и шиваСледващият крал ша е наше момче

37

Анонимен

преди 1 месец

Пакистански фашист в Англостан!

36

Бате джаго

преди 1 месец

Слава на всичкото ромиСадик е моят гврой

35

Крал Артур

преди 1 месец

Какво хубаво и звучно британско име. Истински рицар на кръглата маса.

34

Ха-ха

преди 1 месец

В славната някога Британска империя,кмет на Лондон и премиер-*******!

33

Реалист

преди 1 месец

Упадъкът на Кралството върви с пълна сила, страната е МНОГО по-зле от преди 15-20 години а от 3-4 години върви почти отвесно надолу. Най-голямото зло хората си причиняват сами..

32

Садък Сандък

преди 1 месец

Кво да ви каа, ся, то, ний индийците сме над 1 млрд.! Тва не усетиха англичаните, гато ни зея и ни колонизираха, чи ний са плодими кат зайци , ърца-пърца ио со ***, че ги земиме, един ден! Затва, гат са появи Ганди, стана Махатма - Велика Душа! Ам, чи, кък нема да стане? Ми, чи милиони пожертваха живота си в поход срещу Енгилизия. Знайте: света се превзема со *** и който го напрай е, не Махараджа, а Махатма!;))) И кан! Садък кан!;)))

31

Анонимен

преди 1 месец

Какво се случи с фараш. Няма ли да му платят поне, някоя титла или поне замък за предателството му към европейските ценности. Все някви махараджи плуват в новините от острова.

30

Анонимен

преди 1 месец

В Лондон ще почнат да бият пияните англичани с пръчки по петичките.

29

Анонимен

преди 1 месец

Тия с тоя крал хубавец младоженец и с правителства от индустан и подобни, ще се добре подредят.:)):)):))

28

Алекс

преди 1 месец

Преобладаващото население от индийци и пакистанци отново си избра човек от общостта за кмет на Лондон.А беше време,когато Лондон беше хубав град,населяван от англичани.