38

Shark

преди 1 месец

Защо се опклакват не мога да разбера. Никой насила не е вкаран в тези реалитита. Ламтят за пари и известност, после като са разочаровани реват. Ако не се намеряя баламурници, гономви да се излагат за пари, тези пошли предавания няма да ги има.

37

Анонимен

преди 1 месец

Гледам сааааамо реклами...пуснат ли друго, гася ламбЪтъ!

36

Ала бала

преди 1 месец

М да, джукли си търсят пазар а продуценти и сценаристи правят гуша на гърба на опростачения народ.

35

Анонимен

преди 1 месец

Да не ми се оплакват и жалват - за всеки влак си има пътници. Така че, щом искат Blaze of Glory, сори тез добри девойки, мачовци, продуценти и т.н. и т.н. и всякакви бабаити.

34

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли някой още гледа телевизия!?

33

вгз

преди 1 месец

Молят участничките да не разказват навън колко ги е боляло д****о и че на снимачната площадка не е имало възелин. Все пак реалити шефовете доловно обясняват, че са платили достатъчно на участничките, за да бъдат опънати поне по веднъж, а защо не и по повече пъти?

32

мдамм

преди 1 месец

зара, пеню, пацата, фънки и други гротески описват участниците без дори да споменава нищо за тях.

31

Анонимен

преди 1 месец

Родните риалитита удариха дъното, дори рекламите които вече са по-интересни от тъпите им изтъркани шоута са през 10 минути, а освен това директно взимат по 20к евро на човек за участие на Киро на повикване, пороверете ги Лора Крумова примерно не се ояде и са моо прекъсва хората!

30

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да си супер изпаднал и деградирал да участваш в такива излагации

29

Нереални Реалитита

преди 1 месец

Нарочното включване на скандални участници, пълното манипулиране на ВСИЧКО което се излъчва, нагласените игри и клаузите в договора за мълчание какво става реално в "реалититата" Е НЕОСПОРИМ ФАКТ....... Това за което не се говори е и ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТРРОЛЛОВЕ И ФАЛШИВИ АКАУНТИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ "ИНТЕРЕС" ОТ ЗРИТЕЛИТЕ И ИЗКУСТВЕНО ПОВИШАВАНЕ РЕЙТИНГА НА ПРЕДАВАНЕТО ... защото по този начин те си привличат спонсори и си финансират гадостите. Няма край тая пуумияя.....

28

Анонимен

преди 1 месец

Всички реалити предавания са нагласени, режисирани и много безинтересни, да не кажа истинското определение, че ще го звездичоса цензурата. Учудващото е, че може би има хора, които ги гледат, макар че аз не познавам такива

27

IQ 3.14

преди 1 месец

тва са пълни глупости, клаузата за неразгласяване е, че предаванията са отснимани и монтирани много преди да излязат в ефир. всичко е по сценарий и след монтаж, на хелс китчен "победителя" си е взел вече наградата

26

Анонимен

преди 1 месец

Ако има хора които да не са на ясно с описаното в заглавието (не четох по-надолу) явно са по зле и от продукциите за които става въпрос.

25

Анонимен

преди 1 месец

РЕАЛИТИТАТАТА НА РОДНИТЕ КАБЕЛАРКИ СА УНИКУМ НА БЛЯСКАВАТА П*Р*О*С*Т*А*Щ*И*Н*А И ОТКАКТО ГО РАЗБРАХ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ НИКОГА НЕ ГИ ГЛЕДАМ!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

И от нашите формати е ясно, че е така. И че се търси скандал. Ако вземат тихи и мирни хора, какво ще гледа народонаселението по цял ден? Скука. Друго е един гръмък скандал след як алкохол и глад.

23

11

преди 1 месец

БЕ то е ясно, че денем снимат за публиката, а нощем - секс за азиатския пазар...

22

пияница мистик

преди 1 месец

Благодаря за статията. Онзи ден я четох буквално копи/пейст както сте я постнали тук от друг новинарски сайт. Но е похвално, че след като нямате за какво да пишете днес, когато ви мързи и сте пияни да ни я споделите :))))

21

Рендето

преди 1 месец

Кам Кекса и Насилието трябваше да добавите и жаждата за Слава и Пари, и всичко щеше да си дойде на мястото!!! Същите тези "изнасилени звезди" бяха готови на всичко!!!, абсолютно навсичко, само и само да попаднат в обектива на камерите и светлините на прожекторите!!! Всичко на този свят си има цена!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Братушките разказаха играта на Биг Брадър. За първи път когато се направи Биг Брадър в Русия още на първата вечер участниците си спретнаха след як запой, спретнаха си групов секс и разхвърляха цялата къща. Оттогава в Русия Биг Брадър няма. Муахахаха...Големи!

19

Бай Иван

преди 1 месец

Това продава!