331

ЛИНДА

преди 1 месец

КАТО НЯМА ХЛЯБ ЯЖТЕ ..КОЗУНАЦИ !!!

330

Съпруг

преди 1 месец

Амииии, трудно се издържа такъв съпруг, на който бръмбарите в главата са повече от мозъчните му клетки.

329

Ути

преди 1 месец

Козунаците на тази овца са скъпи,защото в столицата е пълно със сноби, прости хорица, еснафи, загубеняци, нагаждачи, мърлячи и какво ли още не ! На *** народ - скъпи козунаци !

328

Анонимен

преди 1 месец

да бе Кирето къде се е скрило, та една дума в защите на Линда не изрече. Пак ли е се закосматкал с косатката

327

Анонимен

преди 1 месец

Ot няколко дена с/у тази светла жена който не е отворил, той не е написал някава гадост с/у нея, Въпросът е: Киро изоставил ли я или тяелегантно му е била шута. Тук пишещите явно си личат че пишат с/у нея, но използват кировщините

326

Борче с вратовръзка

преди 1 месец

Две нови софиянки си говорили : Купих козунак за 50 лв. килото !-Минала си се аз намерих за 60лв. килото.

325

Анонимен

преди 1 месец

Защото в София е пълно с кухоглави. Има твърден много хора, на които потребностите им са низши, а доходите висши. Поради извратеността на обществото.

324

Анонимен

преди 1 месец

Тая ми омръзна. Смотайте я!!!

323

Анонимен

преди 1 месец

Точно за такива дами на които надценката не отговаря на цената на вложените продукти (които са 10 лв. макс) нужно данък надценка, примерно 80% в този случай от 50-те и лева директно в дбоба.

322

Николай II

преди 1 месец

Междудругото, един от начините да се перат пари е да се продава скъпа стока само на документи. Отчиташ големи обороти, плащат данъци и ето ти чисти пари изкарани с "тежък труд".

321

Още едно

преди 1 месец

Доказателство, че Про100 Киро не краде. Семейството му изнемогва и са принудени да продават козунаци с бял пълнеж. Които са много полезни. Но не и за децата. Няма друго обяснение за цената им. Вярно е заради брашното.

320

Николай II

преди 1 месец

А бе хора, някой да ви е опрял пистолет на слепоочието и да ви кара да купите козунак от 60 лв. Или пък да купите/пак с пистолет на слепоочието/ череши за 40 лв./кг. "Дерат кожи с тия цени" пишат журналята. Защо коментирате цени, които не сте длъжни да плащате. От глад ли умирате? Тогава не яжте козунаците от 60 лв., а яжте пасти.

319

Драма

преди 1 месец

Само драма да се прави. Има поне още 5-6 пекарни в София, в които цената на козунака е около 60 лв. ХлебарЗлатен клас и тн

318

Анонимен

преди 1 месец

60кинта козунак? Тия перат мръсните дребни пари на пеперастутките

317

Анонимен

преди 1 месец

кутия с 6 различни и много добри безглутенови вегатариански кейка са на цен 20 паунда в yumbles във Великобритания, където 20 паунда се изкарват за час и половина в най-лошия случай! Търгаши сте. Безобразни търгаши. Отидете да продавате безглутенова пица в Италия за 200 евро или безглутенов чийзкейк във Великобритания за 20 паунда парчето - ще ви смачкат за няколко часа, особено пък жена на политик. Бахтинаглата.

316

Коцето

преди 1 месец

Да не са поръсени с колумбийска пудра захар ?

315

Анонимен

преди 1 месец

Кировеца още трае. Дали па он не е докарал фалшиво брашно, *** захар и космати орехи у шешкерачийницата на Елена2

314

Не е луд тоя дет

преди 1 месец

продава козунаци по 60, а тоя дет ги купува.

313

Анонимен

преди 1 месец

БРАШНА БЕЗ ГЛУТЕН:: МИКС 1КГ(ОРИЗ,ТАПИОКА,КАРТОФ,ЕЛДА,РОЖКОВ)-10,25ЛВ; ЗА ХЛЯБ И ПИЦА1КГ(ЦАРЕВИЦА,ОРИЗ)-9,89ЛВ; МИКС ЗА ХЛЯБ0,9КГ(ПРОСО,КИНОА,ПРОТЕИН-ГРАХ,ФИБРИ!-35ЛВ; БАДЕМОВО1КГ -22ЛВ; КОКОСОВО0,4КГ-5,85(1КГ-14,63ЛВ). ВЪОБЩЕ В ИНТЕРНЕТ ИМА МНОГО БРАШНА И ЦЕНИ...И ДОСТА ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ НА ПШЕНИЧНОТО!!!

312

Анонимен

преди 1 месец

трябва да плаща за белото на простю, за парапетите а освен това и да гледа три извънбрачни деца милата. да и помогнем. ПС: да хване добичетята от НСО да месят... бел....козунак.