15

Анонимен

преди 1 месец

СЗО ми бийте една ковид ваксина )

14

Doktora

преди 1 месец

Израел ще мачка. Аз ако съм на мястото на палестинците,ще се откажа от алахата, ще си сложа израелско име и ще се опитам да живея нормално. Видяха ,че никой няма да им помогне,700 милиона мюсюлмани протестираха във фейсбук,но Израел си мачка. Предават се и следващите 20 години си стоят в гетото и треперят от страх

13

до 15

преди 1 месец

И никой не обвини Китай за 7-те милиона загинали от Ковид ,нали?А какво им направихмв на китайците та избиха толкова хора стози вирус?

12

Хм...

преди 1 месец

Всички говорят за това как запада подкрепял Израел. А някой сеща ли се с какво гориво вървят израелските военни машини? С арабско-нали? Явно арабската комерсиалност надделява над арабската солидарност!Например България не дава на Израел нито гориво,нито оръжия и пак ни считат за виновни! Чисто лицемерие!

11

Анонимен

преди 1 месец

Щом обикновения израелски гражданин се надигна против определението на Нетаняху,нещата не отиват на добре !

10

До 12

преди 1 месец

Точно! Китайците криха китайския вирис от света цял месец след първите регистрираните случаи в Ухан, а СЗО даже ги похвалиха т.е. СЗО беше съучастник на Китай в първоначалното прикриване на китайския вирус, което доведе и до пандемията. Това с противоречивите мерки и разпоредби също беше умишлено - целта беше дестабилизация на Запада.

9

Войната е факт

преди 1 месец

Марксисткото СЗО (директорът на СЗО е марксист) лицемерно мълчи за руските престъпления в Украйна, но не спира да роптае срещу съвсем справедливите действия на Израел след варварския тероризъм на 07.10.2023. Тръмп неслучайно искаше да им спре финансирането. Та те защитават международния тероризъм. Онзи марксист Гутериш от ООН е същия. Западът спи, докато враговете му го подкопават и завладяват отвътре.

8

Анонимен

преди 1 месец

СЗО казала?!?Това е най-безполезната организация на света!КОВИД го доказа-изпаднаха в паника,издаваха глупави и противоречиви заповеди,които веднага отменяха и след 3 дена издаваха пак!Създадоха масова паника,вместо да въдворят ред.Разрешиха разпространението на ваксини,които не бяха минали и начален етап на изпитания!ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ХВЪРЛЯТ ОСТАВКА,КОИТО БЯХА НА СТОЛОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА КОВИД!

7

Анонимен

преди 1 месец

Споко,израелтяните натрупаха опит,нищо такова няма да стане :) Там се оттекоха всички пплъхове,които останаха живи-няма да ги оставят този път!Ще ги ударят,ще ги изббият и това е!Който танцуваше на 7.10.2023 върху труповете на жени и деца и раздаваше баклава с радостни крясъци..СЕГА ЩЕ ПЛАТИ!

6

Анонимен

преди 1 месец

там обаче са скрити и 10.000 терористи джихадисти с 50.000 помагачи, както и 130 заложника, сред които и бебе. няма да им минат номерата на сзо, нагледахме се на подобни 'ядрени инженери' в европа.

5

ШиЗиО :

преди 1 месец

"Ваксинация!!! Бустеризация!!! Къртим пейки!!!"

4

Анонимен

преди 1 месец

Може да е кървава, ама ще е демократична. Запада ще я приветства..

3

Ужас

преди 1 месец

Циничният запад,иска тази "кървава баня"Те нищо не правят зада спрът Израел.

2

Анонимен

преди 1 месец

Любимците на австрийският виртуоз скоро ще си намерят майстора. Долни клюноноси,ушатия, криви и вечноонеправдани твари . Трябва да се озъртат като гърмяни зайци, където и да се намират.

1

Евала

преди 1 месец

Ами "нещастните" палестински убийци и изнасилвачи да предадат заложниците и нещата ще мирнат.