27

Боко Пеевски

преди 2 седмици

Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо друго освен чували пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция

26

ПП + БСП =РОДНИНИ

преди 2 седмици

СИЛНО МРАЗЯТ СДС И ГЕРБ....... ЗНАЕМ ЗАЩО....

25

Анонимен

преди 2 седмици

До бокократуната Ами то е достатъчно и Мутропитекът да ни " управлява " в интерес на евроатлантизма , ДПС е банус с затриването ни . Българинът така и не разбра , че въпросите с държавата по един или друг начин в момента е наложително да вземе в свои ръце , иначе край с него , приключен е .

24

Анонимен

преди 2 седмици

Заради такива като този хората мразят политиците. Осигурил си е хартийка с името сдс и доживот депутат, въпреки че има общо със сдс колкото ром с класическа музика. Поне да правеше нещо, а единственото което прави е да си взема заплатата.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Ще имва купени братовчедски гласове , измами иглупаци гласували за тех

22

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя би имал успех само у Горно Нанадолнище при условие , че наеме кръчмата и черпи на поразия .

21

Василев

преди 2 седмици

Какво СДС има в България? Един файтон хора.И те като БСП се разцепиха на малки формации.Абе всичките са един дол дренки.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Такива хора ни трябват *** и Послушковци

19

Анонимен

преди 2 седмици

Този с патериците може за нищо да не става но иска само да е на хорото

18

Ха-ха

преди 2 седмици

Какво СДС бре ей? Някогашното СДС, което пълнеше улици, площади и булеварди из цялата страна отдавна го няма! С идването на чичо ви Ваньо, СДС-то престана да съществува, а хората разбраха, че са повярвали в една голяма лъжа и измама! А този сегашният Христов, с тая файтон групичка имитация на партия, ако не са придатък на ГЕРБ, са аут от политическата сцената!

17

--+

преди 2 седмици

Пенсионер ли е няма работа в парламента.От времето на Жельо Желев се мотаят из парламентарната ясла.Нищо не правещи пиявици ще получават пенсия,заплата и още бонуси ,а българския пенсионер с 40г стаж 530лв.Айде стига .

16

Анонимен

преди 2 седмици

Тоз у.рунгел и Гнома са 2-*** дърти комунисти от русенските села :)))

15

Ангелина

преди 2 седмици

А,"Баба Цоцолана" ,си приготвя "багажа" с с другия рецидивист и компания от ДЧДСОПИГ за специализираното заведение със строг режим. Важното е ,че не се сменя "профила" - личностен ,за да е в синхрон със себеподобните избиратели.

14

Помнещ

преди 2 седмици

Това повече,дето са един файтон кариеристи,за какво СДС говори още? СДС умря от години! -:) Тоя що не го помня??

13

Смях

преди 2 седмици

Този с един автобус избиратели ако не беше Боко да го мъкне на гърба си.

12

Анонимен

преди 2 седмици

В Монтана ли са най-големите балъци?

11

Алекс

преди 2 седмици

Румен доста е понижен.От столицата в един от най-западналите градове в България.

10

Ром"с

преди 2 седмици

Хм,интересно а таз Моната и Монтанска окръжие няма ли достойни местни кадри ,че привличат от Стара-Загорско ,от София ...те ще мислят ли да направят нещо за региона и града-ами не .Монтанчини не гласувайте за тез проходимци от една партия в друга партия ..от едни редове в НС в други редове ..само и само да са вътре в "далаверата".Жалко за народа,но видимо си заслужават и управниците.

9

Анонимен

преди 2 седмици

да се пусне по искъро и да оди у дунаво

8

Анонимен

преди 2 седмици

А според мен ЦИК изобщо не трябва да допуска такива мимикрии. Днеска съм отделна партия утре съм в герб, пък може и да не съм, тука има, тука няма, а вдругиден сглобка и врътка. Това чудо е абсолютно незаконно както ппдб и дб съставени от 5 други файтона-фантома буквално създадени от нпота финансирани отвън. И това всичкото накрая става точна една фашистка партия. В един момент хората ще ви избият ве. Всичките цикове и "слобкаджии"