73

Анонимен

преди 1 седмица

фамилията говори за капацитета на притежателят и.

72

Петров

преди 1 седмица

В САЩ няма корупция, само си спомних, че преди няколко години имаше афера с пенсионен фонд, присвоени стотици милиарди, останали без пенсии 150 000 американци, основния обвиняем осъден на доживотен затвор. В ЕС също няма корупция, само дето показаха миналата година по телевизията как арестуват гръцка евродепутатка , в офиса и в дома и в куфари, пликове, чанти милиони евро. За ваксините тепърва ще се чуе..

71

Анонимен

преди 2 седмици

В държава както Русия, никога не може да се случи почистване на корупционните схеми, такива са си били преди 200 години, такива са си и сега.

70

Чуков

преди 2 седмици

е в газообразно състояние, не знма защо му дават трибуна на това забавно зрелище

69

Анонимен

преди 2 седмици

Чуков а тл в Украйна няма корупция ,крадят от ЕС и сащ. милиарди ,Ко че кажеш бря

68

хахххааха

преди 2 седмици

прочистване на инакомислищите, не само на противници е това, Другарю. толокова си пло ***, сякаш си минат с валяк, не с чук.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Украинските мъже в чужбина не искат да се връщат в Украйна, но Макрон щял да прати европейци в Украйна. Само човек да се замисли върху това и би разбрал нормален ли е Макрон.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Па прав е човеко.В РФ яко са поюрили корупционерите, а Макрона франсетата не го понасят, но като излязат на протест-арести, пикмикрин и прочие демократични екстри.

65

Митев

преди 2 седмици

Дали са му платили 4000 лв. ? Защото аз , за такъв смотан и лъжлив коментар, не бих дал и 4000 рубли. Ако в Русия започнат да "чистят" корупцията трябва да започнат от Путин. "Рибата се вмирисва от главата"!

64

Чурков

преди 2 седмици

Пак ще се изкажа,защото ми плащат....Искам вече да спра, да си почина,но...не мога. Работата ми в ДС така ме е обременила,че ме държат на каишка и ще скачам и ще лая....докога? Дано поне децата ми да не ги закачат....

63

Анонимен

преди 2 седмици

Абе защо всички русофили са толкова простти? Каква е взаимовръзката? А тези които не са прости са платени като Иво Христов и Андрей Райчев и се правят на прости. Та не може ли поне един умен рушкофилец? Кремъл трябва да си ъпдейтнат малко пропагандните линии, не са в крак с времето.

62

Наблюдател

преди 2 седмици

Русофилът Чуков, не разбира и процесите в Русия. Русия без корупция е все едно САЩ без долари. Просто новия властови клан около Патрушев почиства стария около Путин. Корупцията е последното нещо което ги интересува. Всъщност те от нея си живеят. Вероятно това ще е следващата спирка от Кремъл, че да победили корупция, а загниващата Европа е по-корумпирана.

61

Слуга

преди 2 седмици

на путин

60

Зозо

преди 2 седмици

Пък Чуков е дрът копейкаджия.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Чуков, ти си тепоправим русофил. Тази държавица Русия ако се изчисти от корупзията на мига ще се разпадне и изчезне. Корупзията е спойката която крепи паянтовата конструкция Русия.

58

Да-а

преди 2 седмици

Слаб анализ, когато говориш, трябва да казваш и нещо значимо, независимо каква теза защитаваш!

57

Анонимен

преди 2 седмици

Каква стойност може да има анализа на мухлясал руски агент като ДСчуков@

56

Анонимен

преди 2 седмици

Казвах ви аз, че Пиндостан загуби статута си на Хегемон, но вие все спорехте. Снощи Градинарят Жозеп каза: "Пиндостан загуби статута си на Хегемон". Мъск не остана назад и предрече скорошния край на долара.

55

Реалист

преди 2 седмици

Чукчо си върши работата за която му е платено,ама в мисир джурнал защо се извежда заглавие със голями букви?Копейко споменава само опорката за прочистване на схеми,той се верва човека,ясно е,ама мисира с един тон мейкъп?

54

Копейкин

преди 2 седмици

Г - н Чуков, корупцията в Русия ще изчезне, когато цъфнат налъмите. Държавата им е построена на принципите на корупцията. Ако не се краде няма да има смисъл от нея. Убеден съм, че го знаеш, ама пусти и рубли - как да се откаже човек от тях!?