11

пияница мистик

преди 2 седмици

Аз моя си го купих от една частна пекарна за 15 лева. Супер вкусен е, опитах го :))) Няма да си губя времето да правя козунаци, въпреки че имам хлебопекарна Tefal и много хубава рецепта за козунак :))) По-добре да си купонясвам с познати, отколкото да се занимавам с готвене. Днес следобед чакам моята да дойде с още една позната в нас и тримата да ударим по някое и друго козче, да пийнем водка с фреш портокал и да хапнем дроб сърма и агнешки главички, дето майката на любовницата ги сготви :)))

10

Анонимен

преди 2 седмици

Цял живот сеселянин мръсниk, ама като дойде специално определената дата и вече е мирянин. Нравствено извисен. Отива в сградата на Шийзъса. Там един с корем и брада му пълни празната глава с разни църковни термини. Селийян не вдява нищо, ама вече е пречистен и след датата, пак може да е сеселянин мръсниk.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Не виждам как християнски празник може да има традиция с локум ама както и да е. Като няма хляб ще ядем пасти.

8

Анонимен

преди 2 седмици

С.еляндури сър забавляват се - немат ни жиесеми ни интернет :)))

7

Анонимен

преди 2 седмици

И панетонето е вкусно, и нашият козунак е вкусен. С различни вкусове и текстури са, не бива да се сравняват. Иначе, да, нормално е на някого да допада вкусово повече едното или другото, най-малкото интересно е да пробва човек и други подобни великденски печива.

6

Анонимен

преди 2 седмици

И майките и бабите им все с латексови ръкавици са месили козунаците. Тесто се месиш с ръца, да усети добрата ти енергия, не да слагаш латексови прегради.

5

Анонимен

преди 2 седмици

на мен италианският панетоне ми е по- вкусен ... особено със стафиди . личен избор !

4

Теди

преди 2 седмици

БРАВО

3

Анонимен

преди 2 седмици

на мен ми харесва козунак без никакви плънки, майка го омесваше, поставяше го в разни съдове и отиваше на църква, като се върнеше го печеше, а сутринта под възглавницата ми имаше парче козунак с червено яйце, сладки спомени

2

Анонимен

преди 2 седмици

Незапомнени , колко да са незапомнени - докато поляците внасят коунака в България.

1

Анонимен

преди 2 седмици

С химията от немските хипермаркети на които им дадоха златни терени и построиха кръстовища и какво ли не козунак не става, личен опит всичко отиде в кофата, какво ли има вътре в продуктите, ами нещо което директно убива бактериите!