17

Анонимен

преди 1 месец

Ше спя край къмпинга тогаз без пари :)))

16

Полезното с другото

преди 1 месец

Хотел звездоброй . На село със забавления и кинология и тежък брутален фитнес . Слънчеви бани и колтучене на домати. Вечер сомелиерски презентации . Сутрин рано спа в градината.

15

Манол

преди 1 месец

Аз като се затъжа за природа и бивак опъвам палатката в двора паля огън пия и на лягане опъвам и жената. Безплатно и супер удобно

14

Иво

преди 1 месец

Миналата година бях на къмпинг в Словения, през юли- цена 17 евро на човек- в бунгало

13

Дяволското Гърло

преди 1 месец

Аз предпочитам да спя в дяволското гърло на Велико Търново и да пердаша Теодора Духовникова + приятелката на Евтим Милошев- полицайката. Добра тройка ще сме. какви мръснициии сааа, не е истина.

12

Анонимен

преди 1 месец

А защо цените са в евро, а не в лева ?

11

е добре де

преди 1 месец

аз като къмпингуват от години защо никой до сега не дошъл да ми каже, че съм му на частния имот, а ако случайно дойде ще пием по една ракия, ще изядем по една пържола и пак ще се разберем, ако ли пък не, повече там няма да ходя.

10

Анонимен

преди 1 месец

Миналата година гледах едни цени от сорта на 100 лева на ден за тясна стара каравана. И се чудих въобще кой ходи там. Наредили такива до река Ропотамо. Кое парк, кое терен, нищо не се гледа нищо не се знае, но някой им го позволява. После дойде дъжда и ги отнесе и издави. Ако аз отида на безопасно място с палатка, където и да е, ще дойде някой от тези шефове на караваните да ме гони.

9

Г-жа Хазартова

преди 1 месец

Са това цена на човек ли е или на палатка??? Ако е на човек не си струва много много!!! Миналото лято за 100 кинта на вечер нощувахме с мъжа ми на женевското езеро! Стая 30 м2 със всички удобства, та чак сауната беше безплатна!!!

8

ПО ЗАКОН !

преди 1 месец

Предполагам че и за гъбо-събирачите сте чували излизат май месец и се прибират септември октомври -- те спят във хотели за да им е по-приятно( майтап ) 90% говорят лошо български -може пък да са някакви чужденци ? Шо ли пък не почнат да им взимат по 50 лв за къмпингуването ? Ама трябва армията да събира таксата .

7

Анонимен

преди 1 месец

Защо ли плащам по-малко в чиста и уредена Гърция?

6

Катя

преди 1 месец

Всяка година пращам мъжа ми да заведе децата при майка му и да остане малко там да я види и отивам за една седмица с приятели на къмпинг. Печем се голи, плуваме, лудуваме, после се прибирам и чакам моят да ме заведе на море.

5

ПО ЗАКОН !

преди 1 месец

И във гората не може ! Всяко парче земя е на някой преди да опънеш палатка трябва да намериш собствеика и да получиш разрешение -- ептен кофти е да опънеш палатка във национален парк всеки със зелени дрехи може да те разори ! Макар че във балкана върлуват грамадни банди дърворезачи и какви и не събирачи построили цели лагери -- ама те са със покровители ! И за тях няма закони и не се говори все едно че ги няма ,ама ги има ,,,,

4

Хитър биснесмен

преди 1 месец

Където видя пътечка строя хотел и почвам да крещя срещу свободните къмпингари ,че са замърсители и със моите приятели от администрацията им намираме цаката !

3

Анонимен

преди 1 месец

До да бе, 60 кинта. Бандитите ще те изкарат незаконен.

2

да бе, 60 кинта

преди 1 месец

а не мога ли да си разпъна палатката в гората и да не давам тези пари на селски тарикати.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да да шейшет лева (на ден !!!) за да спя на гола поляна сред комарите ? Да не са откачили ?