138

СЗО

преди 1 месец

Трябва да се пръска против беге кърлежите.

137

pb

преди 1 месец

При всяко интервю с чичо производител/фермер/предприемач се чете едно и също - зле, зле, много зле и държавата да помага. Докато бизнеса ни се представлява от текезесар-мрънкачи не очаквайте подобрение.

136

Тър Тей

преди 1 месец

Иии ше ме накарат да садя донати и краставици. И чесън. А как ме мъързии .

135

Бойка калдаръм кадън

преди 1 месец

След 12 години властване на харем гроб и сега със служебен кабинет излъчен от мен е така, ще ръфате *** както дишахте *** като взимах подкупи за да горя отпадъците на Европа защото аз съм дърт комунист и обичам само парите.

134

Алекс

преди 1 месец

Дрън,дрън и свободни съчинения.Разлика в качеството на вносната краставица и българската няма.Все е краставица.В Турция и Гърция е по-топло и разходите за отопление са по-ниски.Може би оттам идва разликата в цената.

133

Въпреки

преди 1 месец

3.20 ми излизала краставицата от оранжерията. Аааа не мерси, тя на пазара и в магазина ще стане 6 лв. Не знам защо но повечето сериозни зеленчуко производители в нашия край, карат съвсем прилични коли

132

Анонимен

преди 1 месец

Турско не купувам, изприщвам се от нитрати и пестициди!

131

Шоп

преди 1 месец

От къде идва вносната краставица за 2.20? Как може българската продукция да е 3.20, а вносът да е 2.20? Вярно е че държавата изобщо не я е грижа за българското селско стопанство, което е стратегически отрасъл и се поддържа/субсидира от всички развити страни.

130

Анонимен

преди 1 месец

В България още от преди Освобождението от турско робство, началото и края на учебната година бяха съобразени със селскостопанската работа, за да могат и децата да помагат, каквато е била традицията. Сега няма ученически бригади, няма студентски бригади, няма селско стопанство, скоро и България няма да я има.

129

Анонимен

преди 1 месец

Още през 1963 година животновъдите в ТКЗС получаваха над 100 лева, което беше повече от средната заплата в България тогава

128

Русия

преди 1 месец

Ръфайти банани. Нал сми най умиращите ф сфета

127

Анонимен

преди 1 месец

До ОцелялОтСДС-ЧуматаЯ, като си толкова уууумен, кажи защо не разрешават БГ-производителя лесно да си предлага продукцията на свободния пазар? Може би е като идеята да не произвежда всеки желаещ енергия (потърпевш е Ковачки) и да я продава в мрежата. Или Кой и защо съсипа ПАВЕЦа? И защо НИКОЙ не носи отговорнист?! Докога ще търпим тия безумници???!!!

126

Анонимен

преди 1 месец

Ами нали трябваше да спечелят посредници и прекупвачи. *** от близко съседи е евтин. Защо да предлагат БГ-продукция?! Спомнете си на Мацето Габриел как богатия й съпруг изби хиляди животни в БГ, за да може да реализира гигантски внос. А ние търпим тези МОП-ове...

125

Анонимен

преди 1 месец

Каква българска продукция, няма такава. Всичко е внос и не става за ядене.

124

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 месец

За качеството на продукцията на българския производител знаем малко, макар, че се досещаме, но за голямата му алчност знаем много и то от отдавна.Знаем и за шмекериите на българския производител - как от тържището купува на едро същата отпадъчна продукция от трети страни,за която иде реч и я предлага на балъците като българска , и то на двойна цена.Мисля,че до това състояние на селското стопанство ни докара четата на Драгалевския гърбав Айдук .

123

Анонимен

преди 1 месец

Помислих, че Зеленчук е някой влиятелен украински олигарх.

122

преди 10 години

преди 1 месец

Едни хора през три къщи на моята се занимаваха със домати и като ми дадат по някой повод домати ме предупреждаваха своиски да ги мия и беля -- и родните пройзводители яко пръскат --екология няма ! Защото без химия вече и джанката не дава ! Ако щете ми вярвай те и сега си сея за мене и АЗ пръскам като луд хем е за мен !

121

Анонимен

преди 1 месец

Ами да върнат старите вкусни и ароматни сортове плодове и зеленчуци, сегашните са като вносните, но на по висока цена. Също като хляба, безвкусен.

120

=

преди 1 месец

Абсолютни лъжи. С какво краставиците на този лакомник са по добре от македонските или гръцките? Не иска конкуренция тариката за да ни съдере кожите, а вносът му пречи.

119

кой

преди 1 месец

Кой фалира, ликвидира и наряза за скраб Напоителни ситеми? Отговор - един от обкръжението на ББ