334

Анонимен

преди 1 месец

Егото ни не е голямо , по медиите така изглежда понеже се плаща на наркомани. Българинът е свит до не май къде понеже от сутрин до вечер му се втълпяват всякакви заплахи. В парламента дори като стане въпрос да се вдигне минималната заплата и започват едни катастрофални сценарии да се натякват едни заплахи за фалити и прочее. В същото време на другият ден депутатите си вдигат сами няколко пъти заплатите. Примерно ако водиш тиквата за его, то е върху теб,в друга среда е "каквото кажат началниците"

333

Observer

преди 1 месец

Много е гадно да чуем нещата точни такива каквито са а Иво Христов ги казва точно едно към едно. Ние Българите не обичаме да ни критикуват, егото ни е прекалено голямо, но те фактите са Очевадни!!

332

Анонимен

преди 1 месец

По цял ден пишеш опорки. Но и не само. Ако съда разгледа писанията ти ще те прати в затвора. Не руският, софийският например. Този да ходил в Москва, онзи да заминавал еди къде си. Ти кой си да гониш хората? Половин Европа вече си изгонил. Британците бяха путинисти като искаха да се излязат от ЕС. Излязоха и опорките секнаха. Сорос преди това дори наля пари за опит за втори референдум. Това е факт. А кой е Сорос да се бърка? Защо не е осъден? Защо не изгониш него? Защото той ти плаща.

331

Анонимен

преди 1 месец

Никой не държи насила копейките в България. Свободни са по всяко време да си тръгнат за русия.

330

Илия

преди 1 месец

До Анонимен И Тодор Живков имаше над 20 тома книги, коя от коя по умна. Знаем как в България се става професор, то е като да си неподкупен катаджия. А иначе той и Пилота Радев е бил в САЩ и централата на НАТО. КОМСОМОЛЦИ И ЧЛЕНЧЕТА НА бЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ / ЕЕЕ..БИВШИ /. А съа здраве. Поздрави от СССР.

329

Анонимен

преди 1 месец

Магистър по право и доктор по социология на правото на Софийския университет Св. Климент Охридски с дисертация на тема Правна регулация и модерност социологическо изследване на два типологични случая: Западна Европа и България (2003). Професор е в катедра Приложна и институционална социология във Философско-историческия факултет на Пловдивския университет Паисий Хилендарски. Специализирал е в Международния институт по право във Вашингтон, САЩ (2000)и др.

328

Илия

преди 1 месец

До Анонимен Образованието на този от снимката е от СССР. Мисля че е "приложна социология ....". От такива като него сме на такова дередже. Забравих....беше и депутатче в едно народно събрание за цял мандат, и в други две за кратко. Иначе преподава в няколко университета и *** хонорари за "теория на модернизациите" и други шарлатански измислени специалности. Какво повече.

327

Анонимен

преди 1 месец

Неразбрания, райската България е най умиращата нация, всеки 5ти ученик друса понеже реалността и перспективата която го очаква му е много приятна, по всички статистики сме последни във всичко. България е най нещастната нация на света. Ако те питам не можеш 3 реки в България да кажеш, не знаеш две изречения от химна, не можеш да разпознаеш три вида местни дървета. Теб нищо не те свързва с България но когато някой ти го каже се правиш на ощипан.

326

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се какво изобщо прави тук този Иво Христов, щом казва, че България е умираща държава. Явно е мазохист. Но господине, ние не сме като вас. Ние си живеем в райско място направено от нашите деди и впрегнали бурите на времето в своя полза и ще продължаваме да го облагородяваме. Но въпреки образованието си, вие нямата тази интелигентност да ме разберете.

325

До 324

преди 1 месец

Този е роден в Киев! Като пишеш нещо, добре е да се образОваш малко предварително! Или ти си образУван и затова!?А, също и си долазателство колко е прав този!

324

Реконтра

преди 1 месец

...ама киснеш тука на държавна хранилка, нали? Уж умиращо и гърчищо се, но не ходиш да поработиш в чужбина? Седиш тука на бюджетна издръжка да те издържаме и да ти плащаме, за да ни обиждаш?

323

Дйс

преди 1 месец

Тоз е роден в русия и ръси мозък, хайде куфарите и към масква

322

ккк

преди 1 месец

Щом нарежда тия значи сме на прав път...

321

Чичо

преди 1 месец

Абе важното е апартаментчето в Сф да стане 1 млн, нищо че намаляваме и продаваме кочини.

320

Тенгри кан

преди 1 месец

Те, тва го видеха от мен, вчера,. Днес-ажийте и го публикуваха, хахахаха... Ем, да, все пак, да добава още нещо към написаното от вчера,ч е проф-а, просто ме повтаря и казва неща, които аз съм казал, далеч назад във времето, още гат Бойко бе кмет на София. То, повечето ме повтарат през годините. За България нема фючър и само една от причините е народонаселението, много други причини има и няма как да се случи фуф-а. Затова и аз не давам надежда, а казвам, че трябва да минем през тва.

319

мхм

преди 1 месец

Ей такива махленски "професори" са ни най-необходими. Давайте дружно да плюем и да хейтим и ще се оправим.

318

руснака

преди 1 месец

казвал съм го много пъти, всеки роден на тази територия Расиа е наказан и прокълнат. Който го осъзнае се изнася. Не си губете времето вашето и на децата ви... Генетично увредени хора, изтърбушени като консерва, инфраструктурна и духовна дупка, без перспектива и единственият им шанс е да придобият нещо е да се запишат в СВО и да пукнат в чужда държава. Да ес и нато ще оправят московските блата, младите да си знаят

317

Още дядо ми знаеше..

преди 1 месец

....КОГАТО НАСИЛА ГО ВКАРАХА В ТКЗС-то , ЧЕ РУСКИЯ-СОЦ ЩЕ СЕ САМОРАЗТУРИ , ЗАЩОТО Е НЕЕФЕКТИВЕН И НЯМА МОТИВАЦИЯ ЗА ТРУД!...ВСИЧКО БЕШЕ САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ...ха,ха,хаааааа...СЪЩОТО Е И В РУСИЯ ДНЕС!

316

Анонимен

преди 1 месец

Ами тоя що седи в България като е толкова зле!? Ама такива прокоби не ги използват в чужбина! Професор!? Без титлата е господин Никой!

315

Проф. Иво

преди 1 месец

Руските олигарси и приятели на Путин-Милер,Авен,Абрамович,Фридман,Чорни ,Мордашов,Алекперов и Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!