27

баба мара

преди 1 месец

алтернативата на снимката цяла целеничка написали се и за еп и за нс къдетостане нав-ле-ци затова не гласувам защото не мога да ги гледам от всичкитеикон групировки наречени партии

26

Анонимен

преди 1 месец

Това е моделът "Празноглавчев". Всичко за чиновниците и нищо за народа!

25

Анонимен

преди 1 месец

А МОДЕЛЪТ НИНОВА- ПРОДАВА ОРЪЖИЕТО ПРЕЗ ПОЛША ЗА УКРАЙНА И ОБИРА ПОДКУПИТЕ, КРАДЕ ТЕХНОИНПЕКС- С НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ДОЛАРА- КУПУВА АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ....

24

Анонимен

преди 1 месец

От репортажите по ТВ се види, че тази госпожа-другарка самата не вярва на приказките си, но очаква зблудени балъци да повярват на лакърдиите и.

23

Нини,

преди 1 месец

Бойко докато беше още комунис-бизнесмен и пазач, ти членуваше в СДС! Май преиграваш. Кога си сменихте ролите, когато червените олигарси отрязаха БСП и припознаха ГЕРБ или това ви е домашното за пред Путин?

22

Анонимен

преди 1 месец

Нинова добре ли си какво ти пречи частната детска болница позор сте всичките дето само прибирате държавни пари

21

Анонимен

преди 1 месец

Тази друго не знае,ли?

20

Сега

преди 1 месец

Моделът герб трябва да се промени но мозъците до такава степен са промити че в собствените си *** да погледне няма да разбере за какво става въпрос

19

хахаха

преди 1 месец

бе таа нинова голема атлетка ше дойде :)

18

Анонимен

преди 1 месец

Последните Мохикани на БСП 74604

17

ПроСоТо

преди 1 месец

сега последно /по тая тема/ ще споделя нещо:..-/за тия,които се прежалят да хвърлят едно око на писаниците ми /..:-Като гледам НЕВЕРОЯТНИТЕИДИОТЩИНИ,които сътворяват нашите "водачи и величия",оставам с впечатлението,ЗА КОЕТО СЕ СРАМУВАМ,че ако не бе ше петстотин годишното управление на султана,ние да сме изчезнали още преди два-три века...Макар че ПРИЧИНА И СЛЕДСТВИЕ в нашия случай са доста преплетени и объркани..

16

Анонимен

преди 1 месец

Кои са по корумпирани българските политици или бизнесмените ?

15

Рендето

преди 1 месец

Г-да, болшинството от вас, на ментално ниво, вие още не осъзнават Факта, че вече не живеят в тъй нареченото "безкласово общество на Соца", пак ще ви повторя: Днес, обществения строй в Бг е Капитализма - това е Класово Общество, което се дели на Бедни и Богати! Дали ви харесва или не - това е реалноста в която живеем 34 години!!!!

14

Зозо

преди 1 месец

Корни я кажи как "моделът ГЕРБ" бие БСП на избори от 2005г. нонстоп??? Смешна работа.

13

ПроСоТо

преди 1 месец

До До ПроСоТо...Благодаря за уточнението !..Но моля за извинение,то НЕ ми изясни нещата...Само ми напомни,че у нас РЕЖИМЪТ НА РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ е изтласкал естествения режим на РЕГИСТРАЦИИТЕ...Па и нещо друго:..-Оня ден Главчев изтъкна като "причина" да бъде ЗАБРАНЕНА ЧАСТНАТА ДБ с мотивацията,че тя щяла да "засмука" специалисти от ЕВЕНТУАЛНАТА ДЪРЖАВНА ДБ,която можело да бъде изградена до края на хилядолетието..ТОТАЛНО МАЛОУМИЕ !!!

12

Гербер

преди 1 месец

До 11. Не се прави на интересен, променлив шушляк. Главчев е от няколко дни. Говоря за последните три години. Ти видя ли някаква "промяна"? Аз видях, ама към по-лошо.

11

До Гербер

преди 1 месец

То сега пак са ГЕРБ.Ти Галчев за "променкаджия" ли го имаш?Пуделът на Баце.

10

До ПроСоТо

преди 1 месец

Болница с 40 легла за деца под 18 г .,не е детска болница,а многопрофилна болница с детско отделение,каквото имат десетки болници в София и страната.Вдичко е заради разрешителното,ако мине.Е не мина.

9

Рендето

преди 1 месец

Мадам "Н" сигурно още не е в курса, че вече 34 години живеем в Класовото общество на Капитализма, което се дели на Бедни и Богати!!!

8

ПроСоТо

преди 1 месец

да ви кажа искрено,много съм объркан...УЖ МИНАВАМ за интелигентен човек с Ай-кю 139 /!/,а така и не мога да разбера що за театър разиграват нашите политикани...Ето сега и с тая прословута "Детска болница" :..-Първо ДЪВКАТ И ПРЕДЪВКВАТ е тая идея..Плямпат,дрънкат,бръщолевят ОТ ГОДИНИ,а резултат-НУЛЕВ !!!...Сега гледам некой си решил да направи "частна" ДБ,но НЕ МУ ДАВАТ !!!...Защо?..-Чунким всички останали болници са ДЪРЖАВНИ ?...Какво да ви кажа?..-Резил!..Хубава работа,ама ци..пардон,българска"