25

Анонимен

преди 3 седмици

Идеята не е да се обиждат жените. Като им се казва в очите истината как държанието на модерната жена я прави категория само за моментно удоволствие за мъжа е да видят защо не могат да намерят мъже за връзка. Навсякъде медии, "експерти" и т.н. повтарят лъжите на феминизма, изказалите мъжката страна са отричани и жените решават, че с мъжко поведение и тотално незачитане, че мъжът и той е човек и има чуства и нужди, остават сами без семейство.Да,всяка може да е със стотици мъже, но жените искат дом

24

Анонимен

преди 3 седмици

Грешката на жените и феминизма като цяло е, че някак си са решили, че милиони години еволюция се изтриват, като се каже, че мъже и жени са равни и няма грам разлика между тях. Мъжките във всеки вид могат и правят секс с всичко от женски пол, което им попадне и не е пълен урунгел, като изборът е коя наоколо е най-привлекателната готова да пусне. Женските търсят обвързване. От там и купищата самотни вървежни моми- само се натрисат на свалячи с 0 идея да ги вземат, защото са под търсеното от мъжа.

23

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 22 Да. Така е. В крайна сметка абсолютно всеки мъж иска накуп в жената красота, младост, да не му е трън в з...ка и да му вгорчава живота вкъщи, да не го срами пред хората(от там и да не е хойкала, щото е тъпо всеки да говори, че си обрал огризките на другите). Разбира се, ако жените не те поглеждат, защото не си успял, не си в топ фирма физически и т.н., започваш да правиш компромис. Това говорим за връзките, което всъщност жените търсят и мислят, че всеки тръгнал да ги сваля търси

22

Анонимен

преди 3 седмици

Зависи кой мъж. Успелите си търсят по-млада от тях, красива, фертилна жена. Обикновените момчета се надяват просто да си намерят някаква ген, която не е много луда ;))

21

Анонимен

преди 3 седмици

Много добре за теб, Тони.Само кажи кога ще се ожени за теб и дали, като станеш на 60 и той иска секс, а ти не, няма да те зареже.Има ли деца?Ако няма, дали ще е готов никога да няма и да е с теб?За него нали знаеш какво си?Друга за секс може би няма, може би комбинира с това да имаш пари.Ще бъде ли с теб след 10г. Преди години в едно заведение имаше мъж на към 40 с дете. То само си казваше на хората "Майка ми е на 60 и татко не я харесва такава стара вече.".студент забърсал професорката.

20

Тони

преди 3 седмици

Не ме интересува как ме намира. Важното е той какво предлага. И да, имам си изисквания! Защо? Имам си от всичко по много! Доста знам и всичко мога! За сведение: има по-млади готини мъже, които не са кисели стари ергени/разведени комплексари. Моят е 8 години по-малък и досега не показва "качества", които са видни по-долу в коментарите.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Имам братовчед на вече близо 60, с жена и 2 деца. Наднормено тегло- над 130-140кг и така и никога не ги свали въпреки опити да гладува при Емилова даже. Обръщаше го на к..и и купуване на храна отвън. Изкарва бол. Всички му мелят защо още е по заведенията с девойки на по 20 на врата ВСЯКА ВЕЧЕР. Жена си не напуска вече над 20г, тя върти собствен бизнес. Ожени се за парите му, та явно й е добре Въпросът ми е той какъв се пада, та 0.1% от жени ги минава стотици и бяга. Толкова за редките жени.

18

Анонимен

преди 4 седмици

Разписах се, та да питам каката от 7. Ако красивите жени са 0.1% и мъжете се борят яко за тях, което без комбинацията да е покорна и т.н. не става(Колко са красивите държанки и компаньонки, любовници, но не и съпруги и майки на децата ти?), то: 1. Тя определя ли се като 1 на 1000 да говори като такава? 2. Как определя мъж на 40 с доход над 20000лв месечно(Да, плащат ми консултантски по корпоративни проекти в чужбина.), не топ модел, но достатъчно младолик и средна хубост. 20%? 50%? 0.01%?

17

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 15 Гугъл дават на топ програмистите към 150-200 000 ГОДИШНО плюс акции първите 5 години докъм 300-400 000. Амазон са на към 100-150 000 плюс акции от втора година нататък с масово уволняване преди това. Среден доход за програмист в Силиконовата е 100-150 000, в другите части 60-70 000 според гласдор. Това е преди данъци. В кой свят живееш? Знаеш ли, че в Мадрид топ заплата за софтуерен архитект е към 2400 евро БРУТО? Немските обяви са масово на 3-4000 евро БРУТО. УК- 40-50 000 годишн

16

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 15 Не ти знам откъде взимаш информация. Средният им доход всъщност е около 38000 долара преди такси по официална статистика на данъчните. Според здравните им власти с наднормено тегло са над 70% от населението. Пак според официалната статистика 10% от хората изкарват 100 000 преди данъци, под 1% са с над 400 000. Сега комбинирай- доход 1 от 10, мъж- 1 от 2, възраст(повечето с доход са над 40), да не е дебел, свободен, над 1.8м 1 от 10. Сложи да ти хареса, характер... Става 0.001%.

15

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 13 --- Да не си объркал броя на нулите? Или си искал да кажеш, че става въпрос за месечен, а не за годишен доход? Защото 100 000 годишно е всъщност много нисък доход за САЩ, малко над 8 000 месечно.

14

Трифон

преди 4 седмици

Търся си дъска за разможаване. Ако напишеш статия как да убедя моята напиши я и ще съм ти вери много тенкю.

13

Анонимен

преди 4 седмици

До До 7 Статистиката е точно обратнтата. Говоря за сериозната. Всяка жена се счита за красива като цяло. Успелите мъже с "генетичен материал"- в САЩ доходи над $100000, под 50, неженени, не с наднормено тегло са под 1%. $100000 годишно им е към 2 пъти средната заплата, т.е. като 3-4000лв у нас месечно. Според туитър и подобните 9 жени гонят 1 мъж с условието, че не "виждат" останалите 9 мъже изобщо. Но и затова е пълно със самотни майки, стари моми минати от целия град и подобни.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Обаче нито в материала се уточнява, нито пишещите говорят за едно и също нещо - първо трябва да се изясни с каква цел мъжът е тръгнал да избира момиче или жена и чак тогава може да се говори какви точно качества ще му направят най-голямо впечатление. Пък и зависи кой е мъжът.Който не знае, да потърси сведения в мрежата за султан Ибрахим Първи. Не е поглеждал момиче, ако то тежи по-малко от 120 кг.Това е създавало проблеми, защото искал всеки петък ново момиче, а толкова едри не се намират лесно.

11

Иван

преди 4 седмици

Аз съм от третия пол и тези определения не се отнасят до моите виждания.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Важното на кого е дадено да ги оценява!

9

До 7

преди 4 седмици

Красивите жени са само 0.1% от световното население. Сега си представи как най-богатият 1% се борят за тези 0.1% красавици и къде си ти като лош генетичен материал. Под 1.90 си, нямаш атлетично и мускулесто тяло, плешо си, дебел късокрак трътльо печелещ под 1 милион долара на година.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Просто Киро харесва Лена Мустака :)))

7

Анонимен

преди 4 седмици

Когато мъж сваля стара мома феминистка с цел типичното да прави секс с която и да е, щото малко като с пикаенето нагонът води, той ще и говори колко уважава зрелостта, успеха и т.н. Жените не разбират едно- мъжете могат да правят секс и с жени, които даже не харесват, или поне с 0 чуства или отвращение, че примерно жената се държи детински и т.н.(ще я крият и ще си действат). Жените без чуства трудно правят секс. Желанието за обвързване с жена е съвсем отделно нещо и се търси да е ЖЕНСТВЕНА.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Напълно объркано и явно писано от жена. Мъжете търсят 3 неща в жените. 1. Младост и красота, възможност да ни дари деца 2. Да ни осигурява мир вкъщи и да не ни увеличава стреса 3. Да не е хойкала много най-вече заради идеята, че утре пак ще й скимне да го прави. Увереност, зрялост и т.н. са АНТИкачества. На 40 ли ще ти роди по-лесно дете? С опита ли няма да е на тръни с теб заради предните си връзки? Ще се съобразява ли или ще мрънка и вдига скандали? Пари? Че нали са "нейни" и все те дои?