39

С високата порта

преди 2 седмици

Сега 1 е сигурно гласувай си за герберасите, за да си управлява дпс.

38

Йордан

преди 2 седмици

На мене най ми харесва как Радев каза, че Борисов се бил скрил под полата на Цецка Цачева :))) Даже си го представих!

37

Колинс

преди 2 седмици

Някой още да не е разбрал, че България е страната на ***...

36

До 31

преди 2 седмици

Думите са Сталин." Има човек- има проблем.Няма човек- няма проблем:" Темата е съвсем друга.Липса на политическа класа.Липса на държавност.Наличност на мафия,обсебила държавата.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Пропускате колко много по-долу паднаха ПП, обидите им както и изказа им са селско махленски типичен речитатив за Киро и Лена е да те нарекат "пенсионер", някакъв "бивш шоумен", "лице на мафията. Като цяло, аз лично не бих им се разсърдил ако бяха променили държавата за добро но това което видяхме от тях беше един завод за мухи и няколко проекта които просто те отрязоха само лентичките почнати много преди тях!

34

Анонимен

преди 2 седмици

На времето богати българи са ходели из Европа да търсят политици за България.Сега бедни политици от Европа търсят богати българи да ги направят политици в България за да забогатеят и те.Такава е истината.Крадът се милиарди и се поделят помежду чужди и наши ,уж политици.Не е виновен този който яде баницата а този който му я дава.*** Народ слаба Държава,беше казал един пътеписец.

33

OЛЕЛЕ

преди 2 седмици

Говоренето на Киро е образец за висок харвардски стил. Хахаха

32

Анонимен

преди 2 седмици

Турски поток- до тук са платени 1.3 милиарда евро от транзитни такси, скоро ще се изплатят 3 милиарда дадени от БГ за изграждането и минаваме на печалба- останалото е злоба и бепомощност...но виж Боташ на Баджанаците съсипва БГ- всеки ден 1 000 000лева загуба...

31

ПРОБЛЕМ-ЕТОТ ПУТИН

преди 2 седмици

НЕТ ПУТИНА, НЕТ ПРОБЛЕМЬI...

30

Рендето

преди 2 седмици

Нашту "Политик" е производно от "Матрялъ" обитаващ в р:::::езервата, всичко останало е следствие на тази аксиома! -)

29

Анонимен

преди 2 седмици

Тука политици няма, има само наместници на господарите.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Разбира се заглавието няма да е магнистки, доказана корупция, Боташ, Турски Поток, по милион на ден, Хемус, ало Ваньо, Мишо бирата, КТБ, Булгартабак...

27

Абе,

преди 2 седмици

какви политици, какви пет лв. Къде видяхте политици из територията. Той/тя не може името да си напише без грешка вие го имате за политик. И нацията въобще не я интересуват тъпизмите им. Всеки що годе млад и разчитащ на собствените си умения бг човек заминава по света. Тук е опасно точно заради вашите тн политици.

26

Сега

преди 2 седмици

Пудели има и ще има ама става въпрос за тези с два крака и гласуването им е по пуделски

25

Анонимен

преди 2 седмици

Това първо! Второ, като имаме предвид първото, което води логично към третото, което кохегерира с второто, но не в реваншистки смисъл, а го допълва без да го резорбира, дори и в преносен смисъл и всичко това ясно доказва и изпълва със смисъл първото, за което всички знаем и се досещаме... Айде юруш да гласуваме!

24

Василев

преди 2 седмици

Повечето ни политици омат висше образование, но нямат СРЕДНО!

23

Анонимен

преди 2 седмици

Пак 100 реклами на казина тук, дано ви почнат с глобите.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Такива изрази използват само дъртаците и диваците от БСП, ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН. Но те са от един отбор не само по речевите си особености.

21

Сега

преди 2 седмици

Ако някой си мисли че няма да се стигне до сглобка жестоко се лъже.Но всяка една партия трябва да загърби своето его в името на страната ни и народа най вече.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо ново. България винаги си е било мизерия и балканска простотия.