263

Батман

преди 3 седмици

Сами си го изпросихме сега няма да ревете.

262

ВЪХ НЕДЕЙ

преди 4 седмици

Разгрома на жалкия запад съставен от безполови клъвнелоти и тунберги ще отекне във вековете !Всички ще тупат койруци във Русия и ще се мазнят!Батя ги бие където ги хване смля ги в Грузия 2008 после в Сирия им показа как се води война!Толква са жалки западняците че хора в мали увити с евтини хавлии и чехли изгониха френския чуждестранен легион с прашки!Янките са по зле те ако нямат лак за нокти бягат като антилопи томпсън и врещят като кози!

261

ясно като 2+2

преди 4 седмици

Тези *** на монголи и хазари вече 300 години извършват агресии с цел завлядаване натеритории и използване на природните ресурси защото за друго освен да копаят и продават нямат интелект.Сега са се насочили да завладеят цялото земно кълбо защото една шеста не им стига и да превърнат в роби цялото човечество. Затова в интерес на човечството е империята на злото да бъде унищожена!

260

БПФ

преди 4 седмици

А, значи когато Камерън не само дава ракети на нацистка украйна, но и официално и разрешава да нанася удари по руска, територия, всичко е наред, но когато Русия отговаря и то много по меки, това е безскрупулна атака? А, мисирчици? Ама Путин е прекалено добродушен... Аз ако бях, щях да кажа на оня директно, че ако дори една обратняшка ракета удари руски град, Лондон ще бъде заличен веднъж завинаги !!!

259

Реалист

преди 4 седмици

Тролетарятния планктон вие на умряло,щото инстинктивно усеща победата на Русия. Каквито и простотий да пишете в средствата за масова дезинформация.резултатът ще е същия като при Наполеон и Хитлер,така,ме свиквайте.

258

Хамстер

преди 4 седмици

Кто забранят криптото и офшорките и край с предателите. Остава да им прящат кещ по гълабите или с куфари като катарците плащаха на гъркинята евродепутатка да агитира да ритат в пустинята . Сега стадионите са обори за камили, напразно наляха сто милярда за ПР...

257

Анонимен

преди 4 седмици

А, да. И ако някой се *** в Европа да знаете, че руснацитя са виновни!

256

КОКИ

преди 4 седмици

До Анонимен руския конь оиде у ряката

255

Анонимен

преди 4 седмици

Тези украинци големи *** се указаха

254

Анонимен

преди 4 седмици

Да се пусни атомна бомба право в сърцето на Киев така или иначе Украйна няма да съществува ,ще бъде разделена на 2 половината към руската част другата към Полша ,и Русия и САЩ ще са доволни.

253

ЧИНООООО

преди 4 седмици

До Закривай окрайна! Вън мутрофан от БЪЛГАРИЯ

252

Бабената

преди 4 седмици

ви трънкена!

251

Чери00

преди 4 седмици

До Анонимен"НАТО си проси война" e вярно, но няма да е само с Русия а и сума ти държави които са дигнали мерника на арогантните НАТОвци!Но хак да им е!

250

Анонимен

преди 4 седмици

НАТО си проси война, защото няма друго извинение да оцеле. Ама ако имате друго обяснение за тази лудост, споделете.

249

Shark

преди 4 седмици

Чакайте сЯ, нали имаше ем-найсет пакета от санкции, които трябваше да омаломощят и притиснат Русия. Какво стана сега? Значи когато Европа/САЩ налагат санкции е демократично и скрупулно, а когато Русия дава ответен удар е безскрупулно. И да подпалиш цяла държава, да унищожиш икономиката и и да измрат толкова хора, само и само да бъде угодено на презокеанския деменцирал Dъртак е много скрупулно.

248

доктор

преди 4 седмици

Абе вие луди ли сте??? Триете ми коментара, а за "обляно от пречистващия огън на ядрената мощ" слагате плюсове... Вие представа имате ли какво е това? Трябва да си луд да искаш това да случи!!!

247

Напротив

преди 4 седмици

Съвсем скруполно млати чу турите натовски!

246

Дедо

преди 4 седмици

Да? А едни 12400 санкции, и то без решение на ООН, *** изобщо не са атака срещу Русия?

245

Добромир

преди 4 седмици

Надявам се скоро РФ да пристъпи към война с НАТО и Земното "кълбо" да бъде обляно от пречистващия огън на ядрената мощ!

244

Анонимен

преди 4 седмици

Да, Путин е внедрил пръдльовци да обгазяват парламента ни. Поради липса на хлорпикрин и мухоморка е настъргал чесън, сложил го е в найлонова чантичка при чорапите на Боко и гащите на хищната хиена и от това съчетание е получил най-страховитото оръжие, което ще хвърли в Европарламента. Терориз.