252

вгз

преди 1 месец

днес.бг, видя се, че едно заглавие не можете да напишете без грешки. Дори когато грешката ви е показана, не можете да я оправите. Това и за оценкта по български *** 0 не става бре...

251

Анонимен

преди 1 месец

"американската помощ за сигурност :)))) Айде още един с гугъл преводач ,който не чете ...

250

Анонимен

преди 1 месец

Айде и тоя е зле по география... Отвори някоя карта и разгледай.

249

Анонимен

преди 1 месец

До вгз Преписват буквално каквото им дават срещу заплащане от Украйна. Понеже са малоооуммни, не могат да разберат, че каквото за укро пропагандата е "на изток" за нас не е така.

248

090

преди 1 месец

...РФ ще завземе Часов ЯР, после Харков и Одеса.. незаконният Зе ще избяга в Британия, но много да внимава да не стане като при Троцки, уж безопасно в Мексико, а секретарът му го гътна с ледокоп..

247

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранаступа на Зелебоб? Той преди да започне така наречесния прословут контранаступ, се хвалеше че през май ще си пие биричките на плажовете на Крим. А има и друг проблем кримчани не щада виждат и знаят.

246

до Смех

преди 1 месец

Който не знае историята е обречен да я повтори. Благодарение на руския княз Святослав I България пада под византийско робство. Благодарение на агресивната политика на руснаците и заявките за попечителство над новосъздадената българска държава великите сили разделят България на две отделни държави с Берлиския договор. Благодарение на Сталин и апетитите му за влияние на балканите на България е отнето правото на излаз на Бяло море като беломорска тракия е поделена между Гърция и Турция. Пак се кла

245

IQ 3.14

преди 1 месец

некой знае ли колко бтг са в една дивизия? че тая резка смена на мерните единици малко ме притеснява

244

241 до 242 и 243

преди 1 месец

Ходил съл в Сърбия.Уж са приятели с Русия и там е толкова скъпо колкото и у нас.Даже дизела е по скъп.Ядрено гориво не купувам,та затова не му знам цените,нито колко е добро или не е добро!За храната-900 милиона лева/6 милиона=150лв/мес/30=5 лева дневно.И то за български продукти повечето.Това,че търговците са чужденци кой да е виновен.Нашите *** изкрадоха парите и един магазин не направиха! Обзалагам се,че ако бяха направили щеше да е по скъпо!Защото всички са руски възпитаници!

243

Анонимен

преди 1 месец

Прехвърля от Запорожие в Донецка, което е на изток. Отвори картата и погледни преди да правиш забележки. Да иначе си прав като цяло Украйна е на запад от Русия.

242

вгз

преди 1 месец

Скъпи днес.бг. Внимавайте какво пишете. "Русия прехвърля две дивизии на изток..." Не ви разбирам. Русия ще отваря нов фронт, към Япония? За Русия фронта е на запад.

241

До 241 пак от Смех

преди 1 месец

Забравих да ти обърна внимание на американските тецове Мариците, новото ядрено гориво от Уестингхаус, което е по-скъпо и гадно от руското. Ами Дъндито дето ни плаща 1,5% концесионна такса? Тоя тръгнал за дизела да се тръшка. Глупенд3р!

240

До 241 от Смех

преди 1 месец

Ако знаеш колко пари си снесал на американски компании, тоя дизел ще ти се стори евтин. Нямаме никакво производство, плащаме на западни фирми над 900 млн. лв. месечно за храна, изтичащи през веригите. Имаме некви самолери на хартия за милиарди и си купихме стари модели лека бронебойна техника на цени като за световно. Та ти за дизела се къхариш! Нямаш представа западняците и САЩ колко кинти ни точат като кръвта на агънца! Може да го разбереш като идеш у съседите и видиш колко им е по-евтино!

239

до 241

преди 1 месец

Наври си го дизелавгъза...даева миндилаъидаева....нал си независим бе ибрикчияпосолствен...капитализъм за колкото искат за толкова ще го продават...като не ти изнася не купувай купувай от хамериката

238

до 237

преди 1 месец

Русофобията ми сама дойде като сметнах как руснаците са вдигнали 6 пъти цената на дизеловото гориво. През 1999 година беше 52 стотинки ,а сега е над 3 лева! Да се задавят дано с тези пари и ано САЩ най нови оръжия да дадат на украинците,та във Владивосток да ги натикат дано! Путин на въже 2 месеца да виси и гарги месата му да кълват дано!

237

ПЕНСИОНЕР

преди 1 месец

ОРЪЖИЕ ОТ САЩ ЗАПОЧВАТ НОВИТЕ СЕРИИ ,,УМИРАЙ БАВНО УКРАЙНА,, !!!!

236

Конфуций

преди 1 месец

Две дивизии е дила българската армия допреди 1989-та.

235

Анонимен

преди 1 месец

Аууууу, уплаши ги ус оръжието, което се доказа като неефективно и не веднъж. Треперят им гащите от страх на руснаците от ус оръжията и безстрашните урки в атака.

234

Смех

преди 1 месец

Да го кажем така: русофобията у нас бе нагнетена от родните политици, умело крадящи за себе си, но оправдаващи се с руска намеса. Реално над 70% от българите са русофили по природа. Самият факт, че издигнаха Шиши като политик с пари от Козяк, говори много за това кой финансира русофобията у нас. Доста хора се подлъгаха по тази пропаганда, идваща от САЩ. Същото е и в ЕС. Купени от САЩ политици там сеят русофобия, а глупаците се връзват. Гледайте откъде идвар парите и ще разберете причината!

233

Анонимен

преди 1 месец

В Путинистан всьо в порядке