96

Анонимен

преди 2 седмици

Като чета коментарите ми става ясно защо сме на това дередже.Всички сте завършили тротоарната академия и като така,дайте определение за Общество.Какво всъщност е общство?Как може да се определи,пък после ще коментираме за състоянието му.

95

Железният Феликс

преди 2 седмици

Благослав Михайлов - за първи път научавам, че в Чалгаристан било имало...демокрация.Деменция може би - да, но демокрация никога не е имало, няма и няма да има!

94

Анонимен

преди 2 седмици

До (93) Зурльо, ти СКО си фалирал аз не съм!! И няма на кого да се сърдите освен на себе си. Вие си ги избирате, радвайте им се. 2005-2009 България цъфтеше икономически ама не, проЦт Гання вика, да гласувамИ за Тиквата та да вземе на богатите парите. Е, взе на някого по някой лев но вас ви ограби най-много. Ограби и бъдещето ви. Ограби и децата ви че внуците. Сърдете се на себе си че сте глОпави!!

93

Анонимен

преди 2 седмици

до 92 .Като ви знам манталитета на такива като теб , един стиропор не може да налепите като хората , ама иначе боядисан в жълто .Луд на шарено се раздва .

92

иво

преди 2 седмици

Единствения достоен за подкрепа е полковник Марков и партия Величие.Това е истината.

91

до 92

преди 2 седмици

Даааа, някой хора правят кинти на гърба на останалите с кражби, подкупи и измами, но за сметка на това затварят централи, заводи и рушат всичко, затова и българите се евакуираха и от почти 9 нямаме и 6 милиона.

90

до90

преди 2 седмици

Разбира се, че ще забравим 3 фалита за 45г, след като вече 35г сме във постоянен фалит и краят му се не види.

89

Анонимен

преди 2 седмици

Моля те ! Първо сега заделете 40 тона злато в резерва , постройте 3000 язовира , 1 АЕЦ и проект за още 1 . Направете едно Кремиковци , Няколко летища , пътища , безплатно образование и здравеопазване и мини пак да си поговорим за фалити на държава .

88

До 82

преди 2 седмици

До Анонимен Ха-ха, удобно "забравяте", че по време на тъй обичаните от вас 45 г. социализъм-комунизъм българската държава цели 3 пъти е във фалит, като по време на първия посягат на натрупаните пенсионни фондове от преди 9-ти септември 1944 г.

87

Защо не

преди 2 седмици

Когато гласувате за ГЕРБ, ДПС, ППДБ, ИТН, трябва да се подписвате отделно, че ще заминете на война. Така се носи отговорност. П.С. За мен Възраждане на патерица на ГЕРБ/ДПС.

86

От всякъде ни се

преди 2 седмици

втълпява, че това са последните избори в живота ни. Ако сега не гласуваме - няма бъдеще! Последната битка за България! И други такива... а всъщност, 6аpдакът си е един и същ, и мypвите и те са същите. Само тоягата ще оправи нещата.

85

Анонимен

преди 2 седмици

До 81 Хаха. Поредният форумен Елон Мъск. Къде ще се мерим с тебе по банкови сметки.

84

Анонимен

преди 2 седмици

До 83 Може да гласуваш и за черното Ленче. И то не е по-лошо от крива тояга. Както казах по-долу демокрацията не е за проЦти народи като българите а ти си ярък екземпляр на това малУмно племе !!

83

Анонимен

преди 2 седмици

Кажи бе лъжливо комунистче. Защитения със злато лев на бай тошо що не го взимаха в корекома? А? Аман от склерозирали текезесари. Нивото на соца ли? Да си бършеш д-то с вестник? Дано никога не го достигнем.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Баце, Корнела, Пеевски, костадинов, Доган и ИТН и всичко свързано с тия да се откажат от политиката и тогава България ще се оправи. Изброените от мен хора парзитират върху България и спират развитието ни.

81

До 79

преди 2 седмици

Щом има да се връзват на Бойко, Кирчо, Слави, Костадинов, Пеевски, Нинова и др карикатури, защо пък да няма хора подкрепящи Марков и Ивелин Михайлов? С какво са по лоши от останалите? Ами ония който гласуваха за Бареков да би да са много умни? Или за оня Янето дето щеше да вкарва Бойко в затвора?

80

Анонимен

преди 2 седмици

Дори вече не ми е интересно да споря дали соца е по-успешния строй .Демокрацията дойде с лъжа и кражби и до ден днешен приначава истината , защото никога няма да може да достигне нивото на соца .Това са фактите , 34 години от къде се краде , нали от соца ? Когато напишете на лева , че е защитен със злато и всички активи на банката , тогава пак ще говорим.

79

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен (80) Другото е като си провериш банковата сметка и разбереш че си ***. Сега по-ясно ли е другото?!

78

Анонимен

преди 2 седмици

До 78 Другите са неграмотни. Ти форумния мишок си грамотен. Ясно. Друго?

77

Анонимен

преди 2 седмици

Верно ли има аххмаци, които да се връзват на тоя плондер полковник Марков?