16

Анонимен

преди 3 седмици

А уж има безпрецедентна финансова криза заради политиката на ПП-ДБ. Кризата е толкова тежка че хората купуват вече по големи и мощни коли вместо нисан микра..

15

Анонимен

преди 4 седмици

До 10 Пък ти каква кола караш и в какво се прибираш вечер?

14

Анонимен

преди 4 седмици

Джиповете не са мода, а удобство и необходимост. Ти сигурно си някой запъртък висок 155см. Ама я се огледай по улицата. Как ще вкараш висок човек в някоя сапунера.

13

Анонимен

преди 4 седмици

До 1 Не знам какво ти пречат електричките и що се напъваш така. Тенденцията е ясна. Преди 5 години регистрираните електрички бяха 250. Вече са 15х. След 5г ще са 80х.

12

w

преди 1 месец

Само не разбирам тая мода с джиповете защо продължава като е сто пъти по добре

11

Ха ха ха

преди 1 месец

Много коплексарчета тук пишат за собственият си живот какво правили.

10

Анонимен

преди 1 месец

Българина е мазохистт. Кара кола за 80000 и вечер се прибира в панелка за толкова в която никога не е правено ремонт и мухала е избил под 30г тапети. Трагедия.

9

Анонимен

преди 1 месец

Маслво се вкарват катастрофирали от Европа и Фащ. Отделно по салоните е пълно с коли на по 15-20г които едва се държат след 50 ремонта и 10 бои. Напълни се и със стари БМВта с които 20г пикльовции се мислят за състезатели. Трагедия.

8

Грую

преди 1 месец

До #3 Да!Имат избор...вместо да купят жиБ за 20к, да вземат малка колица за 15к, но в нормално състояние.Ама не може да гъзарее пред съселяните си.

7

Анонимен

преди 1 месец

Точно така, да. *** е *** и бедняк, факт. Следователно кара разбичкан трошляк. Ама то това е, защото не е умен. Най-неумният в цяла Европа. Вероятно и на планетата. Може би и в мултивселената. Нищо случайно няма на този свят и тази мултивселена.

6

Анонимен

преди 1 месец

беенве, ауди, мерцедес. Иначе няма да си играч като си идеш на село!

5

до 1

преди 1 месец

На бензин не е по-скъпо от дизел, а разхода ти зависи от номера на обувката и чипа. Ама нашенския селянин знае само дизел.

4

Анонимен

преди 1 месец

Модните тенденции от Западна Европа стигат и до нас, но със закъсненине -> Oтпaдъците на Европа стигат до нас, със закъснение. Като европееца кара масово марката Х, и после изхвърли марката Х, а ние няма какво друго да купим... това не е, че модата идвала със закъснение. Това е ми-зе-ри-я-та на българина.

3

Да!

преди 1 месец

До В България - Да, прав си и все пак да не пропускаме факта, че не всички могат да си позволят нещо по-различно. Голяма част от хората са на ясно с този факт но просто нямат избор. Едва ли някой умишлено би избрал това пред нов, здрав автомобил и ако го направи проблема е по-сериозен от превозното средство.

2

В България

преди 1 месец

Не са на старо, а за скрап! 99 % от автомобилите по автокъщи са с превъртени километри в стотици хиляди и с безброй дефекти оригинални автомобили на истински километри в здраво състояние оригинално състояние в чужбина са по-скъпи отколкото в България само тъпия ганьовец това не може да го установи и да разбере къде им излиза сметката да вкарват скъпи автомобили, а пък да ти ги продават евтина в България няма обява на която да ни пише перфектно състояние

1

Така е ..

преди 1 месец

Дизела е..ва мамата на електричките. Или истинска кола или нищо.От тази туфа заек няма да излезе. Който се е пре е..бал , да му мисли.