46

Анонимен

преди 2 седмици

Да го беше разказала тогава. Ама не посмя. Всяко нещо си има цена.

45

Бонго-Обонго

преди 2 седмици

До Бонго Бонго Ами явно няма такива съветски танкове, за които пишеш. Брежнев предупреди, че ще се намеси, но тогава генерал Ярузелски извърши военен преврат в Полша, въведе военно положение и забрани Солидарност, изведе армията на улицата и не се наложи да идват съветски танкове. Просто си измисляш. А събития освен в 1976 г (сблъсъци) има и в 1970 г, тогава полицията стреля по демонстранти и тогава всъщност Гомулка си подава оставката, а не в 1976 г както бях писал. Герек е от 1970 до 1980 г.

44

Анонимен

преди 2 седмици

То си беше ясно, че направиха заговор срещу България. Но излязоха интересни факти от живота, като например как Сергей Антонов, едва завършил един семестър в Софийския университет е назначен за търговски представител на БГА Балкан в Рим! Сякаш сега не е същото!

43

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Между другото оценявам детайлите ти.Незнам номерата на танковете:)) , но познавам хората, които са се крили по шахтите на заводите и са стреляли с пражки с топчета по съветските войници и танкове. И успяват да запалят искрата срутила комунизма 1980.1981 Брежнев умира с него и войната в Афганистан малко по късно напълно. Папата е ударен точно по онова време, защото е заел страната на запада.

42

Обонго

преди 2 седмици

До Бонго Бонго. Ами чудесно, Обонго! Дай подробно инфо за тези танкове. За които ние нищо не знаем и нищо не сме чували. В 1980 година имаше масови стачки на профсъюза Солидарност. Той беше регистриран (тоест признат от полската държава) в същата година. И в същата година си подаде оставката лидера на полската компартия ПОРП-Едвард Герек. Негов приемник става Станислав Каня. Може би бъркаш 1980 г. със събитията в 1976 г. Когато подава оставка партийният лидер Владислав Гомулка?

41

НЯКОЙ

преди 2 седмици

Цялата българска следа беше измислена от нашите братя американците. По възрастните ще си спомнят двамата американски журналисти, които после се оказаха агенти на ЦРУ как с най-големи подробности обясняваха как България е замесена в атентата. Цялата работа беше чрез България да се удари Източна Европа и СССР. Тогава беше времето на Студената война. По-късно е Агджа и Папата признаха, че България не е замесена.

40

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Връзката с папата е точно тези събития и пръст в тях имат руските и бг комунисти.

39

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Благодаря за подробният отговор, имаш усмивка по радиото:)))1980 та събитията в Краков е имало танкове.Може ха да драсна подробности как са се защитавали поляците. Рухването на съюза започва от там.

38

Обонго

преди 2 седмици

До Бонго Бонго Не си Бонго, а Обонго. Пражката пролет е в 1968 година, а Папа Йоан Павел-2 беше избран в 1978 година! След като мистериозно и много бързо почина избраният в същата година Йоан Павел-1. Който беше само около 1 месец папа. След избора на Йоан Павел-2 започнаха полските събития в 1979-1980 г. Но не знам за КАКВИ ТАНКОВЕ драскаш тук? Не е имало руски танкове в Полша. Нещо си се объркал и то много.

37

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Защо Карлос чакала е бил вип в България, давал е съвети за охраната на т Живков, уреждали му момченца педофил си падал.Защо?

36

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Кога бяха събитията с танковете в Полша ?Пражката пролет? Има връзка. Поляка папа застана на страната на поляците и комунистите го поръчали. Не е нужна философия да знаеш защо са го поръчали?А въпроса дали бг е била замесена, да била е,но виновника не е бил Антонов.

35

още помня 1981 г

преди 2 седмици

И само да припомня, че атентата стана в 1981, но делото се водеше някъде през пролетта на 1986 година. Една година след идването на власт на ВЕЛИКИЯ РЕФОРМАТОР Михаил Горбачов! Не е изключено да са участвали и руските тайни служби, но НЕ ПРОТИВ ЗАПАДА, А ПРОТИВ НАС. Защото Горби не понасяше Живков и искаше да го махне. В същата 1986 г Горби пазеше пълна тайна за Чернобил. Когато западните медии съобщиха,той се появи към средата на май по тв и обвини западняците, че си измисляли и преувеличавали.

34

ЖСК Спартак

преди 2 седмици

До Черно Море Варна То,ако имаше съд в Италия щяха да оправдаят Антонов. А то след самият атентат първо АМЕРИКАНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА (свързана с ЦРУ!) КЛЕЪР СТЪРЛИНГ обвини Антонов. Преди още да има италианско разследване на случая. Явно Стърлинг е дърпала конците на италианския съдия. По-точно ЦРУ в нейно лице.

33

помня

преди 2 седмици

Той и самият папа, когато дойде в София каза, че нямаме нищо общо. Но преди това първият ДЕМОКРАТИЧЕН ПРЕМИЕР на България ФИЛИП ДИМИТРОВ се извини на Италия, на Ватикана и папата. Та толкова по въпроса. Италианците сега знаят, че сме се извинили за този атентат.

32

Анонимен

преди 2 седмици

До 37 . Що питаш бре? Ти не го ли " помниш"??? Да Поляк беше.И? Какво искаше да кажеш???

31

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Папата поляк ли беше?

30

Анонимен

преди 2 седмици

а оня папа Йоан павел2 - като дойде в България така и не намери смелост публично да каже, че България няма нищо общо с атетната, въпреки, че знаеше всички. а нашите т.н. медии споменаха, че пред определени държавни лица е отрекъл българската следа, НО ПУБЛИЧНО НИЩО НЕ КАЗА, А НАРОДЪТ ОЧАКВАШЕ ИМЕННО ТОВА ДА КАЖЕ - ДА ПРИЗНАЕ ИСТИНАТА

29

Черно Море Варна

преди 2 седмици

Ама то обвинението отпадна в съда на Италия, то не е вярно! Там има съд, не е България!. Но този човек, дето беше пионка в някакви шпионски игри, умря от болест, ясно от какво причинена! И никой нищо....Има ли наследници, всичко ли е заминало?

28

Политкоректен

преди 2 седмици

Целта на мероприятието беше да се съсипе празнуването на 1300 години България. Плюс добрата репутация създадена на страната ни от Людмила Живкова. И успя. Десетилетия по-късно милиард и половина католици продължават да вярват, че ние сме стреляли по папата.

27

Фют

преди 2 седмици

До 27. Да бяхте показали признателност, когато беше жив и оцеляваше с минимална пенсия. Излизаше само до магазина. Остана сам до края на живота си. Това направи държавата за него.