114

Анонимен

преди 1 седмица

Минималната заплата в Гърция е 830 евро бе, какви лъжи пускате тук за СРЕДНА заплата 990 евро! И то в Атина! Тая загубена жълто-кафява медия няма ли кой да я закрие...

113

Анонимен

преди 1 седмица

хаха смех, в Атина взимали по 990 евро, в Букурещ и там, списвачите на тези дри с ни ходили ли са извън Бг изобщо. В Атина с 990 евро можеш да си ближеш подмишниците за сол, а в Букурещ в момента под 1500 евра никой не работи. Само лъжи в тая жълта манипулираща медия.

112

До анонимен 111

преди 1 седмица

Има нещо вярно за Малмьо такъв красив и подреден град с културни хора само тези араби развалят пейзажа. Шведите са си виновни за това трябва екстрадиция до един

111

Анонимен

преди 2 седмици

До Оптимис Наивник - Поне няма 10% вероятност, да те наръгат по тъмно ... Даже и във Факултето са ти малки шансовете. Я пробвай Малмьо по тъмно, ако си беличак и се нае, че се срещаш с някоя от "техните" жени! МАЛИИИИИииИИиИ .... Бон филе та правят!

110

Бай Ганята

преди 2 седмици

Оппа оппа, опппа оппа, настигаме га Европа ... щото тя бяга срещу нас :)

109

Сиднито

преди 2 седмици

Малии, тъжна работа... И в богатите държави са бедни. Тая инфлация и тия евреи ни изядоха паричките. Аз едва свързвам двата края, пък съм далеч над бернските бедняци...

108

Оптимис Наивник

преди 2 седмици

В Софията е хууубаво.Препоръчвам на всеки да се разходи из Младостите и по разклатените плочки по тротоарите на Витошка.Да се порадва на чистите улици, но да внимава да не настъпи някое кучешко ако и да си стиска джобовете докато минава покрай Централна гара.Подлезите не са препоръчителни ако нямате противогаз. Оглеждайте се за ниско летящи джипове на властимащи и стойте по-далеч от роми и други мигранти. И знайте че да наемете апартамент трябва да си продадете поне единия бъбрек. СОФИЯ Е супер.

107

Анонимен

преди 2 седмици

Стига сте лъгали за средната заплата в София. Напишете колко хора я получават. Прилича на пилето със зелето, един получава 1000 лв., а другия 9000 и хоп средна заплата 5000.

106

Перис

преди 2 седмици

Ми много хубава статия, но тези заплатки нищо не значат. Важното е покупателната способност. Аз лично живея малко над ръба на бедността с 4500 бруто в Париж. Тези с 2800 дето било средно не знам как правят. Та 4500 е 3500 нето или 3150 след ДОД. И се почва 1200 наем + 150 ток и тн. + 600 за храна + 500 разни покупки. Та ми остават едни 700 евро което са 20 кинта на ден. Или казано по друг начин 2-3 бири !!! Та тва е високия евростандарт!!!

105

Lina

преди 2 седмици

За съжаление, разликата е не само в заплащането. Най - голямата разлика е, че Швейцария има политици, които поставят страната си на първо място във всяка ситуация, независимо дали е война, избор на кмет, новост , всичко се гласува с референдум . Никога няма да сме като Швейцария. Ние и като румъния не сме, а румъните са като ман гите - спират отстрани на пътя , ходят до тоалетна и на същото място се хранят. Разни държави, океан - манталитет

104

Анонимен

преди 2 седмици

Е що заплатите ни са толкова зле но цените са същите

103

Анонимен

преди 2 седмици

Къде са тези заплати? България не е София. Имам 4 дипломи и не намерих работа за повече от 1100 лева. На конкурс в държавна структура преди 10 години ме попитаха имам ли препоръки от ГЕРБ. Вместо да уча е трябвало да си събувам гащите.

102

Берлин

преди 2 седмици

Най-вече некадърни калинки и престъпници като Кирчо и Кокорчо се връщат да крадат! Другите успешни и кадърни и честни НЕ се връщат заради тях!!

101

Анонимен

преди 2 седмици

Всички успяли и не толкова успяли, няма да се върнат. Ще се върнат връзкари, за да влязат в парламента, политиката или някое учреждение и да съберат достатъчно пари, за да се изнесат и те, но с пари, не от нулата да почнат.:))

100

До 99

преди 2 седмици

Да се обиждат колкото искат:-)

99

Берлин

преди 2 седмици

Не правя туризъм в България вече..цените са същите като в Гърция, Португалия, Испания..но храната е по лоша, по-мръсно е итн..

98

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо софиянци много се обидиха, че ние имигрантите смятаме София за д упка, където трябва да ни плащат за да се върнем..Това си е лично мнение, имам право на него.

97

Ха

преди 2 седмици

То пък една София:-)

96

Берлин

преди 2 седмици

"София не съм била от години.."..по това което чета от коментара ти, правилното решение :)

95

Анонимен

преди 2 седмици

Леле Ами ние по селата ко че праим