20

Евро Атлантик

преди 1 месец

Нали това е целта?! Да съсипем образованието!

19

Сакън

преди 1 месец

Като се пенсионират най-накрая старите и неадекватни учители, ще се въведе ред в училищата и учениците ще започнат да учат.

18

Анонимен

преди 1 месец

Освен 20% на които не им се учи и пречат, проблем са и СОП които на всяка цена трябва да се интегрират според "умни и красиви". Върнете специализираните ДГ и училища, за тези деца. Знаете ли как се работи с 2 признати от родителите СОП и 2 не признати в ДГ?! Общият брой - 30

17

Петров сиПротиворечи

преди 1 месец

Хем на едни 20% не им се учи и пречат на останалите деца, хем настоява полицията и социалните служби да връщат в училище точно онези деца, които пък хептен не искат да учат. Такива нямат място в нормално училище - срещу природата не можеш да вървиш неще да учи и това е! За такива са нужни специализирани училища - да научи азбуката, както и да брои, да събира и изважда до 100. Действията умножение и деление не са по силите му. После да започнат да го обучават на някакъв елементарен помощен занаят

16

Как да не бягат?

преди 1 месец

Днес в скъпата ни родина е модерно и актуално неуки хора да пердашат даскалите и медиците. Вече няколко десетилетия държавата не може или не иска да се справи с този проблем. Сега е актуално точно тези неуки да бъдат ухажвани, обгрижвани, хрантутени и дундуркани. Учителят не е важен, нито го ценят.

15

Анонимен

преди 1 месец

Айде сега, агресията ги отблъсквала! Все едно до вчера не са били и те ученици и не знаят как е! Кво, изведнъж са преживели катарзис и сега са други хора ли? Същите са като учениците им! Айде да не се правят!

14

Анонимен

преди 1 месец

Геният на новото време Наполеон беше казал:Мастилото ще погуби цивилизацията.Оказа се съвършено точен.

13

Бивш даскал

преди 1 месец

Упражнявал съм тази професия и мога да кажа, че и с 300 процента да им вдигнат заплатите ситуацията няма да се промени. На повечето хлапета не им се учи, а немалко родители са вдигнали ръце от тях и са прехвърлили всичките грижи за възпитанието и обучението на клетите даскали. Сред учителите има и много свестни хора, но професията е изхабяваща и не си заслужава цял живот да си в нея.

12

Аз

преди 1 месец

Моя позната с перфектен английски (завършила университет в Америка) започна преди години работа е БГ училище като учител по английски. Махна се след няколко месеца и каза, че причината е точно бумащината. После знам, че даваше частни уроци. За съжаление кадърните и знаещите не се намират в училището, ами в школи и на частни уроци. Дори не знам в Бг защо има училище като за 50% от предметите има нужда от частен урок, а другите 50% са ненужна информация.

11

Анонимен

преди 1 месец

Една позната точно затова се махна.Директорката ( климактерна стрина, ама като от карикатура) си въобразяваше че е чорбаджийка и последна инстанция по всички въпроси. Ами тегли и една майна и дотам.

10

Анонимен

преди 1 месец

А пъководствата, назначени по партиен принцип -Забравихте? Дуржат се като феодали,защото знаят ,че зад гурба им е съответната партия и обикновено имат група приближени , които ,пак по заповед на шефовете ,тормозят останалите ,тази групичка вечно е възхвалявана ,но по принцип нищо свястно и качествено не върши освен да Докладва,,, Малко са училищата , където ръководство и учители са наистина екип

9

Анонимен

преди 1 месец

В държавната сфера се повишават заплати само и само някой да иде в гадните професии, учител, военен , полицай..... не директор, а на изпълнително ниво! И навалица няма, а ако някой дето не е за този психотормоз влезе, първите 3 години се маха, психолозите казват че нямал здрава психика, а това е съвсем нормален човек! Който не издържа на ежедневните простотии!

8

Анонимен

преди 1 месец

6- то няма кой да работи, ти за хора на баце дуднеш- помните ли учителите в Странджа Сакар- пак нещо такова трябва...

7

Анонимен

преди 1 месец

Или ще те бутнат да преподаваш на малцинствата, да речем география, когато те не разбират добре български, или трябва да преподаваш на синчетата и дъщерите на новобогаташите-номенклатурчици (бивши партийни секретарки), които си мислят, че са най-умни и красиви на света (и трябва да им се подчиняваш), защото родителите им навремето заграбили (приватизирали) държавата и сега не знаят какво да правят с накраденото.

6

Анонимен

преди 1 месец

Пречи и директорският тормоз!!!! Това е на първо място!!! Докато се дава безкрайна власт на директора на училището, докато той се мисли за феодал и тероризира денонощно учители и непедагогическия персонал, никой новодошъл млад учител няма да търпи! Всички директори феодали трябва незабавно да бъдат изхвърлени от системата!!! Първо това трябва да се направи!!! Масови проверки в училищата и където се установи тормоз, моментално махане на директора!!!!

5

Анонимен

преди 1 месец

МЛАДИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИ УЧИТЕЛИ НА БАЦЕ: ВМЕСТО РОДОЛЮБИЕ, АГРЕСИЯ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Агербсията и бумащината гонят младите от България

3

Анонимен

преди 1 месец

кат бях 5ти клас даскала по музика изфърли през прозореца (2ри етаж) раниците на двама съученика :)))

2

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

Всъщност агресивните са точно учителите! И имам множество имейли за доказателство. Обръщаш се към тях за съвет и се започва леене на агресия и гнил0ч! Работя с училища и университети от повече от 10 години. Това, което днес наричате учители са най-ниската интелектуална прослойка в обществото. Високите заплати привлякоха всякаква пап лач към тази професия. Масово са абсолютно неграмотни и социално недоразвити. Децата са много по-адекватни от тази необразована маса, която само получава заплати!

1

Анонимен

преди 1 месец

Вчера писахте за учителите, днес пак пишете същото. Като бягат младите учители, да бягат. Има предостатъчно безработни учители, които ще работят. Сега и за тях ли да мислим?!