200

Libre comme air

преди 2 седмици

И др.Радев не е в час...То в бг.няма нищо нормално!!!Ако отиде да живее в западна демокрация ще разбере че сме сбъркана държава!!!

199

Артериосклероза

преди 2 седмици

Абе кой докара Кирчо и Кокорчо и възможността да ни разделят и владеят? Не беше един прецедент дето каза по телевизията че през цялото време се е мъчел да събори законно избраното правителство на ГЕРБ? И сега имаме два герба.

198

Къде сбъркахме?

преди 2 седмици

Росен Малинов при Карбовски. "Карбовски:Не те ли е страх, че ще те застрелят?Ти нарушаваш омертата? Росен Малинов: Не, не ме е страх! За тях това е тип експеримент: дали нещо може да пробие тинята в тази държава." Ами, нищо не може да пробие тинята в тази държава! Прегръдката на Брюксел и Вашингтон с нашата Частна държава задушава икономиката, живота и бъдещето на гражданите на България.

197

Анонимен

преди 2 седмици

Росен Миленов при Карбовски: ЖИВЕЕМ В ЧАСТНА ДЪРЖАВА. ТЕ СИ КРАДАТ-НИЕ СИ ЖИВЕЕМЕ. Истината е, че Сивата Частна държава България изхранва половината от народонаселението и. Тази агония ще продължи, докато българският етнос не бъде претопен окончателно.

196

Анонимен

преди 2 седмици

каква справедливост след като цялата държава е собственост на великата българска мутросмрад и великите некадърни смърдящи връзкари които им ръкопляскат по команда

195

Анонимен

преди 2 седмици

Е и да не са българите, какво пък толкова.

194

Анонимен

преди 2 седмици

Само вашият труд не е почтен. Като квачки се обиждате. Липса на всякакво възпитание и морал. Не се ли срамувате пред децата си и родителите си. Не обичате ли поне малко тази държава, че не можете да си преглътнете егото. Само злобни и злъчни подмятания на всички ръководни постове. Некадърници

193

Анонимен

преди 2 седмици

НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ОТ ЗЛОБА КЪМ БОРИСОВ СЪСИПА!ДЪРЖАВАТА! БОЙКО БОРИСОВ БИЛ МАФИЯ! ЕЕЕЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДОКУМЕНТИ НЯМА!ЗНАЧИ ВСИЧКО БЕШЕ КЛЕВЕТА! НАРОДА ВИЖДА КОЙ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА! НАРОДА ВИДЯ И ТЕБ ДО ТРАФИКАНТИТЕ ЗАЕДНО С МОШЕНИЦИТЕ КОИТО ТИ ДОВЕДЕ И НАЗНАЧИ! РАШКОВ БЕШЕ ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА КОРУПЦИЯ И ТИ ГО НАЗНАЧИ ЗА ДА ОСЪДЯТ БОРИСОВ! НООО БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА ОБВИНЕНИЯ! КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! ВИДЯХМЕ РАДЕВ ЗНАМЕТО НА МАФИЯТА И РУСКИ АГЕНТИ!

192

Така е,

преди 2 седмици

...праскаме един договор за 13 години наппед, за сметка на държавния интерес, пък после ще диплиме за "честния" и "почтен" труд, пък който се хване! При този всичко е лицемерие ,измама и двуличие! България затъна заради него! "Натовски" офицер, с червена петолъчка на челото? Скачаха по жълтите павета, че искали и в България да е като в Европа, и Тоя излезе, размаха юмрук, и ги завлече към...Азия!

191

Българин

преди 2 седмици

Радев като едноличен търговец към руското посолство защо говори като страничен свидетел ,като повечето период от неговото управление управлява България със служебни правителства... А не така.. Българина е в това положение заради Радев

190

Анонимен

преди 2 седмици

Радев,като командир на ВВС колко получаваше за ескпертизата ти да ремонтираме руски самолети в Русия, вместо да купуваме нови съвместими с натовски системи? СЛЕД ТВОЕТО НАПУСКАНЕ НЯМАШЕ САМОЛЕТИ ГОДНИ ДА УЧАСТВАТ НА ПАРАДА НА 6 МАЙ!ТОВА всеки може да го провери!ЧИЧКО ГУГЪЛ ЗНАЕ ВСИЧКО! ДА НЕ споменавам загиналите летци! Тяхната смърт лежи на твоята съвест! ОТ ЗАКОНА УМЕЛО СЕ ИЗМЪКВАШ!ОТ БОЖИЯ СЪД НИКОЙ НЕ СЕ Е ИЗМЪКНАЛ!ТИ СИ КОМУНИСТ АТЕИСТ! И ПАК ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН!

189

Анонимен

преди 2 седмици

ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ, когато събираш твойте спонсори ВМЕСТО ДА ГИ МОЛИШ ДА ТЕ СПОНСОРИРАТ, ПОМОЛИ ГИ ДА СЕ СЕТЯТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЪЗГЛЕДИ НА ПАРТИЯТА, КОЯТО ГИ НАПРАВИ МИЛИОНЕРИ И ДА ПЛАЩАТ ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ НА РАБОТЕЩИТЕ ПРИ ТЯХ!

188

Анонимен

преди 2 седмици

Ще работят, но не българи.

187

политик

преди 2 седмици

Потърпете още малко за да си купим по още някой имот в чужбина , после се изнасяме , пък ви е се оправяйте

186

Я па ти..

преди 2 седмици

До Анонимен 170 Какво невероятна държава бе , ах-***-к ?На морето германци от Западна Германия ме попитаха как живеете в тази мизерия. Ами свиква се , отговорих му аз.

185

Анонимен

преди 2 седмици

Това в Бг не е капитализъм, капитализъм имаше в Германия и др., добре платени и с високи пенсии. Но вече и те вероятно ще гонят Бг стандарта.:))

184

хехе

преди 2 седмици

когато гласуваш 34 години за КРАДЦИ , МОШЕНИЦИ и некадърници - ТОВА Е РЕЗУЛТАТА - нямаш право да се оплакваш !

183

ааааааа

преди 2 седмици

ДЪРЖАВНИЯТ глава само плямпа нищо не прави !

182

Анонимен

преди 2 седмици

Аз даже и бизнеса си затворих , много рекет . Имам спестявания за около 3 години и после съм избрал един 15 етажен блок .Толкова от мен , живейте си в ограбената територия , има и по добър свят .

181

Анонимен

преди 2 седмици

Така и така , канадци изнасят златото ни , поне по една лична карта да ни дадат . Ясно вече , че България вече не съществува !