12

Анонимен

преди 1 месец

В България е пълно с Юди предатели за няколко сребърника, още от турското робство, та до ден днешен. Това сякаш е закодирано в генофонда на българина. Малцина са искрено вярващите в Бог и библейските му проповеди.

11

Анонимен

преди 1 месец

А бе каква страстна,какви Христови мъки!Всички вярващи християни са на опашки в хипермаркетите за да заредят кетъринга за голямото ядене и пиене,или пък пътуват за Гърция,или пък нападат спа курортите!Христос Воскресе,ама на кукуво лято!

10

Анонимен

преди 1 месец

Казва се "Страстната седмица", защото в тая седмица всички християни правят суинг партита, групов ceкс и младите невести ходят при други мъже за да могат да заченат по-лесно.

9

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува нас това Атеистите :)))

8

Анонимен

преди 1 месец

Странно е в деня на Труда да почиваме!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Какво дело Господне?Зпознай ме с Господ и щеТи повярвам и на него ще повярвам.Как може Бог да допусне войни?Може защото не съществува реално,а само в главите Ви.В главите Ви е пълно с ненужни неща,а не от това което имате нужда. Бойко Борисов Ви обеща пътища,магистрали, съдебна реформа,затвор за всички от БСП и какво видяхте от това.Едно нищо.Вярвате в Бог и доброто,а вършите дяволски неща.Ако нещо съществува в България,това е Дявола.Може да има Бог,но не и на тази планета!

6

Анонимен

преди 1 месец

Благодаря на измислената история за Бог та да почиваме. Ако не беше тази история , сега щяхме да работим. Религията е доказателство за това колко са зле хората и как лесно може да бъдат манипулирани. Вярват в Бог, значи може на всички да повярват.

5

Герен

преди 1 месец

ЗА ПОПОВЕТЕ НАШИ СИ ГИ ЗНАЕМ.... НЕ САМО СОБСИДИИ ВЗЕМАТ, НО И ИМОТИ ЗА МИЛИАРДИ ИМАТ ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. ЗА ДЕЛОТО ГОСПОДНО ГОВОРИМ И ТАЧИМ. ТАМ Е ИСТИНАТА. НЕ КРАДИ НЕ УБИВАЙ ПОЧИТАЙ МАЙКА СИ ТАТКО СИ И ДРУГИТЕ ХОРА. НЕ БЪДИ АЛЧЕН И МУШИКА. ДА СЕ СВЕТИ ДЕЛОТО ГОСПОДНЕ.

4

Анонимен

преди 1 месец

Велика е. В почивка сме. Само заради това е велика. Иначе религиите и боговете са само в главите на хората. Досега няма никакво доказателство за богове и чудеса. Само науката, интелекта и добротата на определени хора е помагала на другите хора. Няма Бог ,ад и рай. Има живот, смърт, добро и зло. Това е. Ако има Бог той не би допускал Бойко, Путин или друг психопат да е на власт

3

Анонимен

преди 1 месец

Науката на доказателства приятели мой, не притчи и митология. Да тя е забавна и успокоява, но на приказки интелигентен човек не вярва. Вярвате на приказки и карате колите в дупки, осъждат хора на само 6 години за двойно убийство. Всичко се прави от векове само и само да Ви държат под окови. Ако има Бог, Той трябва да е извъртян Садо-Мазохист. Не разбирам как вярвате на първите журналистически измишльотини. Абсурдно е да има Бог.Има само измислена приказка.

2

Анонимен

преди 1 месец

Днес е Ден на труда - а както знаем попа нищо не работи а взема 50 милиона попска субсидия :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува нас това нормалните хора :)))