84

Офис хамстер

преди 3 седмици

В офиса за 40 човека има един нужник за всеки пол, който е до злата за одих и резцпцията. сутрин целия кът мирише на варен стар боб . Иначе е от новите Хай тек офис сгради де... Предполагам за София това си е норма да се пести от пространство за излишни неща, дето не носят доход-нужник за персонала...

83

Анонимен

преди 3 седмици

Виц ..амаеистина . Интервю за работа Работодател:"Имате ли препоръки?" КАНДИДАТ ЗА РАБОТА :ДА ЕТО . Работодател чете лист "Вземете го на работа. Той е добро момче.Мама". Кандидат за работа :А колко ще е заплата? Работодател : За сега 900 лева , по- късно повече. Кандидат за работа : Аха така ,ами аз тогава ще дойда ПО КЪСНО .

82

Анонимен

преди 3 седмици

"И защо искат от вкъщи? Пестят тока, водота, чистотата, оборудването на работодателя? Или работата по пижама е по-креативна? Научиха се на леност покрай пандемията?" - Работих, като програмист в агенция за кредитни рейтинги. Имаха офис на центъра - час път с кола, служебен паркинг само за C-level-а, ти платай по 50 евро на ден. В офиса - ТЕСНИ ПАНТАЛОНИ батка! ВРАТОВРЪЗКА! Мен ме оставиха с брада, само защото излъгах, че е "православна традиция". Сега си работят от с. Змейово за съите пари :)

81

Анонимен

преди 3 седмици

Като видях какви индивиди са топ жypналя в Ню Йорк Таймс, разбирам вискчо - разна безполова маса, дето вярва, че работата е, да пиеш кафе до 10, да цъкнеш 2-3 неща на компютъра, да оябдваш един час, да цънкеш още нещо и да чакаш 3 часа, в йога студиото на офиса, д асвърши деня. НЕ ВСИЧКИ РАБОТЯТ ПО ОФИСИ! Мамка му - дори адвокати има, които не висят по офисите! Стига с тея статии са офис планктон от лyмпeнизиран градси тип!

80

морски

преди 3 седмици

Мутрите предлагат много работни места за Сезона. Осигурена безплатна квартира и даже на много места храна. "Все за хляб ще изкарат" каза един от тях скоро.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Хоум офис е само за богати хора а вие не сте такива! Не можете да си го позволите. Затова, ставане сутрин в 0600 и пошли к работу!! Нали така, селяни балкански!?

78

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 79, *** :) Шамари хвърчат, защото си долнопробна сг ан. Вероятно на работа си ми ш ка без пи ш ка!

77

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 87, току що описа родата си и себе си. Въпросът е: защо ни е да знаем какви сте?

76

79

преди 3 седмици

До Анонимен (84) Фирмата ми е такава че ти би си отрязал двете ръце за да работиш в нея ама НЯМА .

75

Мнение

преди 3 седмици

не става така ...

74

Анонимен

преди 3 седмици

Кажи му ИТ и го пускай по тъча, изобщо такова същество не е в час, опулило очите , ходи като зомби и мисли че храната расте по щандовете на магазините .... и разработват приложения без които всъщност може... а и да не пропусна ходят по фитнесите , зобат здраво и правят бройлерски мускулчета ...иначе заплатите са високи

73

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен (83) Блаженни са вЕрващите. Гледай да не се подмокриш като сънуваш!! Да имаш нереалистични очаквания е голям проблем. Хубаво е да го знаеш отрано.

72

Анонимен

преди 3 седмици

До И други бонуси (84) Това са само теории!! На практика е коренно различно.Задръстванията в София вече не са само сутрин 8-10 и след обяд 17-19ч а са целодневни !!Цариградско е задръстено сутрин-обяд-вечер което никога не е било. Трафика е безумен във всички посоки. Детските градини водиш децата сутрин и ги прибираш по някое време а сега ги разкарват по цял ден насам-натам и правят задръствания. Явно си от провинцията и не си в час.

71

Анонимен

преди 3 седмици

До 79: Фирмата ти сигурно е някаква огромна корпорация, щом "хвърчат шамари" и нямаш хора "извън офиса" :D ***, ***...

70

И други бонуси

преди 3 седмици

Колкото повече хора работят от дома си, толкова повече ще е облекчен общественият транспорт. По-малко ще са и задръстванията. По-малко ще са и заразените по време на епидемии. В определени часове няма да е такава навалица в супермаркетите, защото когато не си на работа в офис или в цех, можеш да си напазаруваш тогава, когато има най-малко народ по магазините. Хоум офисът облекчава и проблема с детските градини.

69

Анонимен

преди 3 седмици

Да може да работи на режим хоум офис е много удобно за жени с деца под 16-годишна възраст. Стига да е добре организирана и разумна, жената ще успее и служебната си работа да свърши, и домакинството да си гледа, и децата да контролира.

68

Архимандрит Груйчо

преди 3 седмици

Какъв смисъл има да ходя в офиса, като всичките колеги, с които работя, са извън страната?

67

Хахаха

преди 3 седмици

Тежки са робските неволи

66

Анонимен

преди 3 седмици

Който не иска в офиса да си седи в къщи и да чака нещо да падне от дървото за да хапне.Така ще е. Ама бил програмист?! Баш ме брига!!Да ми яде оная работа като не иска да бачка. Че не сте ми във фирмата да видите как хвърчат шамарите

65

Анонимен

преди 3 седмици

до 76 ми ти къв си бе американец ли хахахах като ти гледам писането си чист българин значи и ти си за бой