18

Анонимен

преди 1 месец

С изчезването на хората природата се завръща. Преди години като бяхме почти 9млн Гълъбите бягаха от хората. Сега като сме 6 млн вече не им дреме, има кърлежи и змии из градовете и таралежи в Центъра на София. Още 20г такова управление и мечки и лисици ще се разхождат по тревите на жълтите павета. България изчезва бързо от умното управление на Евро-атлантиците. Поне врабчетата са щастливи

17

Анонимен

преди 1 месец

Началството имали зъб на един горски и му пратили телекс: Да се преброят точно зайците в гората. Учудени, само след няколко дена получили отговор: Зайците са точно 1001. Ония не го оставили: Не е вярно. Брой отново. Но и горският не се дал: Като не вярвате, елате да проверите.

16

Хахахахахахахахахаха

преди 1 месец

Няма по-безмислено харчене на пари от това да бориш врабчета! Не знам как може да има хора или НПО-та, които да дават пари за подобна глупост! Всички сме учили как се броят животни! И никой метод не включва боренето от "доброволци" на случаен принцип. С други думи БЕЗ принцип! Толкова смях, толкова смях!

15

Анонимен

преди 1 месец

Някои си правят майап ,но врабчетата намаляват драстично.Вече ни можеш да видиш врабчета.Не знам каква е причината,гълъбите ли,но има някаква диспропорция в природата. А врабчетата са най-готините птиченца.

14

Евала

преди 1 месец

Само толкова врабчета има край някоя зърнобаза. Стига ГЛУПАШКИ идеи , подкрепени от някакви пари - преброяване на врабчетата, продаване на пържен въздух(квоти за емисии) , права на палестинските убийци и пр.модерни теми!

13

ГерболИННА Ангелофъ

преди 1 месец

А има лЕ доброволци, които да преброят оцелялото по време на Демокрацията българско население или е неполиткоретно да се пита?!?

12

Анонимен

преди 1 месец

Глюпосттти! на розовото храстче отпред си живеят поне 20, а на едно близко друго дърво - повече от 200. ако сте броили сред мъртви;ото на София, е друг въпрос. Там и човеци трудно ще преброите.

11

Руси

преди 1 месец

Като се осъзнаят и те ще позабегнат на запад.

10

Случаен минувач

преди 1 месец

Какво ли би написал Йордан Радичков, ако беше жив? Драги ми господине, нямаш ли си друга работа, че си губиш времето с нас? Или май там има едни пари, които трябва да ги вземеш и затова си седнал с нас да се занимаваш, нали, драги ми господине?

9

Анонимен

преди 1 месец

не че никой не дава, но гълъбите да твърде много, а те са като плъховете, разнасят зарази масово и отнемат пространството на други птици, вкл. врабчетаврабчетата са чудесни

8

Анонимен

преди 1 месец

Някога съм ходил в Англия много пъти. Няма птици! Само край морето има Чайки!

7

Анонимен

преди 1 месец

Пилците се броят наесен.

6

Анонимен

преди 1 месец

а тука у делиурмана пак немаше кой да преброи турците, щото немат край :)))

5

Анонимен

преди 1 месец

До Хейт Гълъбите са най-близки до хората по нрав - териториални и безпричинно агресивни. На перваза идва един, давам му нещичко и вместо да го изяде, изчаква други да долетят и започва злобно да ги кълве по главите. Не са приятни птици.

4

61

преди 1 месец

"Поне гълъбите пак се появиха." Не ги харесвам гълъбите - ***, свадливи, жестоки. От европейските птици най-уважам гарваните. Интелигентни и дружелюбни като свикнат с човек. Като им хвърля кашкавал, никога не се карат и пререждат. Чак са ме дресирали да им го режа на парченца за да има за всички.

3

Ze nigmar

преди 1 месец

Аз съм ляво вра6че:)))

2

61

преди 1 месец

"Мнооу фъркаха тия пущини, бе шефе. Ни могъ да броя толкова бързо! Ей ти торбата с тия дет съм ги отстрелял и преброил."

1

Хейт

преди 1 месец

Колкото и да броите, от дълго време не съм виждал врабчета в София. Само гадни сфраки. Поне гълъбите пак се появиха.