11

Анонимен

преди 1 месец

Няма такова нещо бе! Всички обяви и конкурси /повечето/ е казано от-до колко. Разбирайте ако искате повече, не ми звънете и не ми пишете. На място се съобщава при какви случаи е "от" и кога ще получавате "до". На конкурсите, ако ви повикат на интервю ви съобщават същото. Това дето сте го превеждали на български е нещо мноого старо, едва ли приложимо дори на Запад.

10

Анонимен

преди 1 месец

На колене, на четири крака, краката на 9 и 15, вгз, и т.н.

9

Анонимен

преди 1 месец

Българина е добър роб - работи за без пари. Но трябва да си внесем читави робовладелци, че местните прогониха хората от държавата.

8

Работя едно и също

преди 1 месец

В северна Америка 247 000 в зелено - годишна идвам тук , максимума ... 40 000 годишна в лева. Една и съща работа. Какъв е смисъла да работиш тук след като е 12 пъти по- ниско заплащането за едно и също време. Една година да си работил там все едно 12 години си работил тук !! Смятай какво разделение на стандарт има, за какво иде реч, и българите как обедняват зверски докато работят.

7

Анонимен

преди 1 месец

Който му трябвам знае къде да ме намери и

6

Анонимен

преди 1 месец

Човек преговаря, когато има причини да иска тази работа и търси начин да има приемлива заплата!

5

До 3

преди 1 месец

Квартира плащай.

4

61

преди 1 месец

На интервю въобще не се ходи ако компанията не е споделила диапазона на заплатата. Ако диапазона не е подходящ, няма нужда да си губите времето. След това ако се стигне до преговаряне за заплата "с нежелание" споделяте че сегашна ви заплата е малко по-висока от горната граница на обявения диапазон и че позицията им е супер но "за съжаление" просто не можете да се преместите за при тях. Фирмите обикновено одобряват вътрешно бюджет с 10-20% и ако ви искат ще се съгласят на заплата над диапазона.

3

Анонимен

преди 1 месец

1300 лв. заплата в София, с висше образование от СУ, квартира ли да плащам, да живея ли

2

Анонимен

преди 1 месец

Когато напускате работа гледайте да е в момент в който са нужни хора и фирмата ще загуби доста пари ако напуснете.

1

Анонимен

преди 1 месец

Разговор за повишение на заплата: Аз - може ли да ми повишите заплатат дори символично. HR - нищо не зависи от нас. Аз - добре... след седмица две си подадох предизвестието