15

До \m/

преди 1 месец

Студентите засега са по-добре от майките и бащите си, демек чичаците и дъртите чанти, които ги издържат и им плащат кебапчетата в ежедневието и уискито в чалга клубовете. Ама после, когато дъртите изчезнат, ще дойде драмата, което е нормално. Ти помисли за драмата после, а не за купона тук и сега, който не можеш да имаш без чичаците и чантите.

14

Кити Божанков :

преди 1 месец

Така е! Трябва ни легална тревица,веган ресторанти,цветнополови WC, розови тротинетки,целогодишен прайд,безплатно епилиране на интимните зони на седалищния вход,безплатна дамска козметика,ваучери с намаление пазаруване за латексови продукти и аксесоари в $ex-shopa,безплатни холандски коктейли за ВИП-***,безплатна доставка на пици с кристали и безплатна реклама за вторични суровини за фирмата на тати! Така е демократично! И евроатлантическо!

13

\m/

преди 1 месец

Как е, чичаци, уредихте ли ракията и кебапчетата за празниците? Добре сте значи, студентите не ги мислете, по-добре ще са от вас, което е нормално! Ай със здраве и наздраве!

12

Анонимен

преди 1 месец

Днеса, да не сте наели някой от братята за драскач при вас? Заглавието ви звучи точно в техния стил: "децата са гладен".

11

До лекар

преди 1 месец

На това поколение шамарите няма да помогнат. То се нуждае от МНОГО шамари, а родителите им от още повече. Казармата също е опция за момчетата, а момите да се занимават с обществено полезни дейности, като грижа за възрастни и болни хора например. Само така ще разберат какво значи реален живот.

10

Анонимен

преди 1 месец

"Резултатите показаха, че над 90% от студентите подкрепят тази мярка" ...............вероятно 3-каджиите, които така или иначе си плащат, защото не могат да се класират със знание и успех.

9

меи

преди 1 месец

много са зле, не знаят на кой свят се намират!

8

имат други нужди

преди 1 месец

от мотика и на полето да развиват земеделие забравяйки за смарфоновите цъкала за да получават пенционерите високи пенции

7

МНЕНИЕ

преди 1 месец

Поколението стана нацепено - през 2 години се приема за Поколение .За Университетите се приема 10 години Разлика за Висше . Куцо , Кьораво и Сакато завърши УНСС , Благоевград САЩ , Варненския и Бургаския задно с Пернишкия Университет .Родителите платиха по 10 000 лева за Семестър . Сега децата им работят като Бизнес Администратори в Денонощен Магазин .

6

Други нужди имали

преди 1 месец

От условията на живот им зависи дали искат да се образоват или не. Значи имат нужда от лукс, не от образование. Добре, че предишните поколения, които живееха в доста по-скромни условия, не бяха толкова претенциозни. Пък това, че са пристрастни към интернет, не е за хвалба. То си е чиста проба зависимост. И като имат интернет, дали го ползват за образоване, или за развлечение? Поколението Z - последното поколение, ако нещата продължат да вървят така.

5

НелиХристова

преди 1 месец

Студентите е онлайн :)))

4

Лекар

преди 1 месец

Поколението дзета се нуждае само от шамари

3

Анонимен

преди 1 месец

В университета са за да учат, не за да им задоволявате нуждите.

2

Анонимен

преди 1 месец

Вижте си заглавието. Не знам за поколението Z, но вие май сте със специални нужди!

1

Анонимен

преди 1 месец

Поколенията преди "Дзет"-а имаха едни и същи нужди...