147

Христо

преди 3 седмици

Пропагандата си е пропаганда.Не можем да пишем за контранастъплението и почваме за 100-годишни баби с физика на маратонци.Няма да пишем за украйнците бягащи от Украйна,бягащи към Русия за да останат живи...

146

Горящ Абрамс

преди 3 седмици

И един абрамс завива ФАБ-3000 в шоколад...

145

Анонимен

преди 3 седмици

МОЖЕ ДА ИЗЧИСЛЯВАТЕ СТЪПКИТЕ! МОЖЕ ДА СЕ НАДСМИВАТЕ!ТОЛКОВА ЛИ ИЗХАБЕНИ ЕМОЦИОНАЛНО ИНДИВИДИ СТАНАХМЕ,,,,?Този жена е видяла много от добрите страни на руснаците за да тръгне на тези години! ТЯ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ СМЪРТА А ОТ ЖИВОТА ПОД РУСКИ БОТУШ! ПРЕЖИВЯЛА Е И ГЛАДОМОРА !

144

Митра Фанова

преди 3 седмици

Това е западна агентка , холивудска актриса, нацистка ! Нищо чудно и в атентата да е замесена ! Ето че и българските симпатизанти на другаря Путин веднага са я разкрили, браво !

143

Анонимен

преди 3 седмици

Как така не е ясно къде е намерена жената? Това е основното доказателство, че се е случило всичко, което се твърди. Кой измери километрите? 10 километра в радиус, от мястото, където живее какво се намира? Или всичко е художествена измислица?

142

Анонимен

преди 3 седмици

Веднага да и дадат орден, да се направи пиеса, 2 филма и да се включи като матрял при наборните кампании.

141

Кон

преди 3 седмици

Не е ясно, как така не прилича на 2СВ? Точно тогава са правили, каквото е описано сега. Изглежда че работят на парче, дезинформация, пропаганда, но не и журналистика. И, разбира се, Украйна се насира на тихия фронт, защото се опитва да изкара други жертви на своята наглост, неграмотност и простотия.

140

Баба Илийца От Киев

преди 3 седмици

И натръшках 6 руснака с карате. Последния със ъперкът.

139

Геурината на Киев!

преди 3 седмици

Родената през 1926, днес 98 годишна пешаходка, за да не бъде в днешаната война ударена от дрон, кършум или бонба явно се е движила силностохастично залитайки по траектоии които днешните руски РС зглобени от крадени преални и черно-бели талифезери, да е щастлива че не си е взела хапчетата срещу Вертигото. Ако се е движела по права дълга 10км, тя би направила 20 000 стъпки. Залитайки тя е изминала зигзагообразно дадента права с над 35 000стъпки, което пражи 17.5км, про 50цм/стъпка. Това е герой!

138

ГЬОБЕЛС

преди 3 седмици

е жив

137

Анонимен

преди 3 седмици

Щом видеото е украинско, пропагандно е. Жалко за останалите там хора, отнасят го за разлика от Зелника. Хем в бункер, хем богатее, та чак кралски замъци купува. И това по време на война. Иначе проси от цЕл свЕт.

136

Анонимен

преди 3 седмици

Е що не са и само една пушка да подлепи руснаците бря)))

135

Бах мама му.

преди 3 седмици

И сто годишни бягат от Русия.

134

Общ работник

преди 3 седмици

Баба ми, лека и пръст беше родом от Донецк. Родена 33 та година по време на Гладомора. В края на 50те дядо ми от България отива там да работи, запознават се и идват да живеят тук. Израснал съм с тяхната кухня и порядки и нейния специфичен руски акцент. И преди 90та година никога не е ставало въпрос за Украйна като държава. Тя се определяше като Рускиня. Както и всички роднини от там. За мен цялата история е една брутална братоубийствена война с неясна цел и изход. А статията е съшита с бели конц

133

Анонимен

преди 3 седмици

98 годишна...украинка Звучи ми като 98 годишна македонка.

132

Анонимен

преди 3 седмици

С пропаганда илюзии ни лъжат и с историята . При Живков ни казваха , че като роби от турците сме освободени два три пъти. Днес видях в Копривщица как робите с добри къщи са направили Априлското Въстание.

131

Анонимен

преди 3 седмици

Слободията педеррастията лъжата и пропагандата са възможни защото има наивни хора които вярват.

130

Анонимен

преди 3 седмици

Това е нереално писание и няма кой да му вярва сори .

129

Анонимен

преди 3 седмици

Реалността е, че Зеления и Ко тънат в страх. Очакват як руски удар, не знаят къде. Но чувстват , че разгромът е близо. Едва ли разказчета като този за премеждията на възрастната жена могат да ободрят отстъпващата армия и да предизвикат друго освен съжаление у читателя.

128

емо

преди 3 седмици

сълзлива статия, с цел пропаганда - справка коментарите към статията, с някои малки изключения на върли русофоби. действително редица градове и села са разрушени, но разрушеното се възстановява от руснаците - строят се пътища, домове за хората, обществени сгради, училища, здравни заведения, като живота се нормализира.