7

Въздушн Огнестрелна

преди 1 месец

. . . . .Огнестрелното нараняване е изключително тежко. . . двегодишното e прострелqno в главата с въздушна пушка. . . . ., Ало Днеснярските редкири, От кога въздушните пушки станаха "огнестерни, бе"?

6

баба мара

преди 1 месец

кои ще плаща сега на габровски

5

Радослав

преди 1 месец

До 4-тото браханче: че се налага да се събират пари за деца на данъкоплатци, а за браханчето все има. Ето там е проблема, че държавата е бирник за данъкоплатеца и манна небесна за такива като теб браханци! Това действа демотивиращо на данъкоплатците и те се чудят за какво въобще плащат данъци като те отиват само за развъждане на такива като теб! Индивидуални партиди му е майката! И тогава такива браханчето като теб ще смучат мамула!

4

Радослав

преди 1 месец

Драго нещо/то 4: скъпи държавен хрантутник, ти данъци не плащаш, защото заплатата ти се плаща от данъците на такива като мен.Да знам,че 5 лева ти се виждат много, но ако имаше капацитета да работиш нормална работа,нямаше да са цел в живота ти! ПП:тъй като четене с разбиране е много над мозъчния ти капацитет ще се опитам да ти го обясня: не е проблема в това, че са изхарчени милиони за спасението на браханец от родата ти,а проблема е,че държавата ги харчи за индивиди с нулев принос за обществото.

3

Бербоканала

преди 1 месец

*** дет го гръмна 12 годишният му вуйча ли ?

2

Радослав

преди 1 месец

А сега държавата може ли да изкара един баланс? От една страна да напише колко струва на нас данъкоплатците това приключение и от другата страна да напише всички платени от родителите данъци и осигуровки? После да застанат в ефир пред родителите на деца за които се организират ДМС кампании и да им кажат в ефир, че за тях няма пари, а за браханчето има!

1

Анонимен

преди 1 месец

Поклон и поздравления за докторите