100

ПАЛИМ

преди 4 седмици

И ТРЪГВАМЕ

99

Узо

преди 1 месец

В Гърция 1 евро си е 1евро ! А не 2 лева ! И дори с това увеличение пак си е супер. Ама за тия пари получаваш и фрапе и вода. А не чадър и шезлонги!

98

Анонимен

преди 1 месец

А тук е скъпо порция пържени картофи и една биричка е над 20 лв на сл.бряг

97

Анонимен

преди 1 месец

Чудесни цени. Тук е по солено.

96

Гледка

преди 1 месец

Бате, на тая гледна горе от снимката и за 10 евро ще пия кафе.

95

Дачо

преди 1 месец

Спокойно. Нашите "бизнесмени" няма да подмината и те дигането на цените, а качеството на обслужването ще се запази да е "превъзходно"

94

Анонимен

преди 1 месец

Не ми трябва почивка ни в Гърция ни Турция с колелото съм на 2-3 мин от плажа:) като реша се връщам в къщи на хладно при климатика.Кафе има достатъчно машини.Вода в раницата чадъра миналата година беше 1.20лв шезлонга и той 1 лев! Ама а взимам само шезлонг ако няма чакам малко да им стане горещо на селяните и си тръгнат и си взимам!Какво повече да иска човек.

93

Рачо реже риба

преди 1 месец

Тъкмо се връщаме от слънчев Крит.Не виждам изобщо смисъл да сравнявам това райско място,с която и да е точка по БГ черноморието.За обслужване и качество да не говорим.Хората знаят как да ти вземат парите и да им ги дадеш с кеф ,не като нашите намръщени охлюви и кифли с напомпани джуки ....... Кич и простотия в България на макс ,*** с пет заема си ходи там и плюе по всичко светско,защото няма пари и акъл да напусне границите ни.Гроздето кисело дето викат

92

Тоест

преди 1 месец

Най-после са стигнали цените в България, така ли да разбираме?

91

Анонимен

преди 1 месец

По нашето крайбрежие ходят само бг шарани, които се чувстват некомфортно ако са далеч от фекалии и чужденци, които не знаят къде отиват.

90

Анонимен

преди 1 месец

А ве ей! Я ходете да се перете!! Няма кой да ви се върже на мутроморската пропаганда.

89

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80Изключително смешен коментар ,Гърция е член на ЕС от 1981 г., и ако не беше този съюз надали биха изглеждали такапреди да се пише ,трябва да се чете , а руските поклонници като вас само знаят да плюят всяко нещо по добро от тях самите.

88

Ама как така ?!

преди 1 месец

Нали Бойко ни плашеше с фалирала Гърция?

87

Анонимен

преди 1 месец

добре че българите вече са богати и могат да плащат.

86

Анонимен

преди 1 месец

Преди 2 седмици бяхме в Гърция, 2 пъти по-евтино е по заведенията им... и накрая ни донесоха огромно плато десерт, като комплимент за качество на обслужване няма да говорим...

85

Анонимен

преди 1 месец

Разбирате ли, че не може да държите сметка на населението, какво е решило да прави със средствата си и как да се разполага, дали да си купи храната от супермаркетите и почива на частно или да почива на скъп хотел? Това са злобарски изказвания. А всеки иска да заведе децата си на почивка , беден или богат, без значение.

84

Теди

преди 1 месец

зимата какво ще правят без пари

83

Теди

преди 1 месец

ми да ей сега ще се изтърколи лятото а зимата идва трябват парички

82

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Не виждам причина, да се очернят гръцките крайбрежия от българите, защото българите имат хотели или къщи и там, гърците са конкуренция с Турция, а не с България. А като говориш за "фекалии", виж в Турция как са нещата и как петнадесет и половин милион население там, си изхвърля фекалиите в морето!

81

ссс

преди 1 месец

А на КК. Албена колко е?