31

Анонимен

преди 1 месец

До SS номер 26 - А то там, в Гърция, всичко като е без пари- що не каза по-рано )))

30

турчин

преди 1 месец

днес сутринта заклахме коча сега жената прави супа от мъдеттте му, много вкусни по-добре от скариди, и месото му едно хубаво, идеално за кебап. Ще има за 1 година да я дем коча беше 140 кг, чисто 70 кг

29

Фен на Възраждане

преди 1 месец

Мойти шефуве ми дадоха само 200 лв отгоре за вилик ден, айде за агни ше стигнат ама за пиене за цигари отде. Ще гласувам за Костадин вуйводата той ще даде повече и ше има.

28

Анонимен

преди 1 месец

кво ревете, не мог да разбер за 200 лв ще си купите за 3-4 дни качествена храна за 4 членно семейство, без турски и украински боклуцции като храна, бг агнешко, козунаци бг, гръцки или бг или италиански зеленчуци и така нататък.

27

Право в целта

преди 1 месец

Ако смисълът на този най-велик празник е агнешкото и трапезата, то тогава с какво се отличаваме от животните!?

26

SS

преди 1 месец

Нищо няма да ми струва ,понеже пътувам към Гръцки остров.

25

трапезата ми

преди 1 месец

ще струва 1 лев , с толкова надвишавам линията на БЕДНОСТТА на тази територия между Дунава и Елада. С него ще си купя яйца , козунак и агнешко и ще празнувам Възкресение Господне!

24

Анонимен

преди 1 месец

Трапезата ще струва кой колкото си изхарчи.

23

пияница мистик

преди 1 месец

До Обективен === Абсолютно с това е свързан, бъди убеден. Само с яденето, якото пиене и кефа от почивните дни :) С нищо друго! Най-малкото пък с вярата. *** на Великден през нощта в църквата и наблюдавай колко смирени православни християни, носители на семейни ценности ще видиш (тази категория стана много модерна напоследък, Путитy я прокара) и колко пиянгури, отишли за купона :))) Най-много няколко бабички и дядовци да са по-така, семпли и изглеждащи набожни :)))

22

баба мара

преди 1 месец

зададе ли се празник и медиите почват колко ще струва трапезата ами много щеструва има българи които не са консумирали агн месо от 30 години и още са живинашите пишман капиталисти използват всеки повод да вдигат цените ами не купуваитеагн комплект от нова зеландия агн месо от гърция и македония в лидл сложили оризас приложение ама нашите телефони са по стари от нас и не можем да боравим с лидл плюс

21

Клатушко

преди 1 месец

До Зозо15--Да прав си по добре ббез яйца от колкото чернобилски.

20

Клатушко

преди 1 месец

Скъпо а за сметка на това много ниско качество.

19

не

преди 1 месец

ИСКАТЕ ЛИ МЕСО ОТ ГИГЕНСКА ***-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ С ТОВА ,,АГНЕШКО,, НА ВЕЛЕКДЕН НЕ СЕ ЯДЕ АГНЕШКО-ПИТАЙТЕ ПОПА

18

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

от всичко на Света, най-мразя ЮдеюСеминМасонската Измама - Исууса, докарала Белият Свят до текущата си Разруха! Нищо Не Празнувам, а се Раним с Шепа Ориз на Ден - това с което ме Плашеха преди 30 години, че се хранят в Китай - а там сега лапат Телешки Кобе Стекове по 200 долара - броят!!

17

Обективен

преди 1 месец

С това ли е свързан Великден - с яденето и пиенето?! Не случйно сме на това дередже и в материално и в духовно състаяние.

16

хе хе хе

преди 1 месец

Нашенеца иска хем да се разположи удобно в мързела си,хем нещата му да вървят!?Еммии,няма как да стане!!!:)))))

15

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен.... Внимавайте с укро яйцата.... Хахаааа, ами купи си руски яйца. Ааааааа, ама верно те нямат там по магазините яйца :))))))))))))))))))))))))))))))))

14

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Не ме вълнунат трапези, що требва да гледам от другите кво правят

13

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не струва! Яйца си имам няколко юрдечешки, а козонак и месо не консомирам! Но, не мога да твърдя, че е скъпо! Повечето българи сте отдавна с над 5000 семеен месечен доход и ми се преструвате на бедни!

12

Анонимен

преди 1 месец

Богатите може и да имат празнична трапеза. Ние обаче ще караме на бобена чорба и хляб Добруджа. Няма пари за яйца и козунаци тая година.