16

Анонимен

преди 3 седмици

КОйто иска, може да разбере. Има си и начин на контрол. Всичко опира до родителите и разбира се възпитанието на детето. Но не е и за пренебрегване факта и средата (училище, приятели), да не говорим пък ако имат по-голям брат / сестра, които също са изтървани

15

Анонимен

преди 3 седмици

Еми уговарят се в Гриндер;) това правят

14

Добър ден експертке

преди 3 седмици

Зомбират се и ги проеалят тотално като хора това е и целта

13

Анонимен

преди 4 седмици

С тези наивни разсъждения на тази жена експерт не може да се каже. А и определено не е в час с времето и темата. Бедна ми е представата от къде ги намирате тези експерти, които още живеят и мислят в миналия век!

12

Анонимен

преди 4 седмици

Аз ви гарантирам че тия малки 14-15 годишни кифли дето си снимат голите зад-ници много добре знаят какво правят! Изобщо не са наивните деца за който ги смятат техните родители. Сега мечтата на всяка кифла е да си върти голия зад-ник пред камерата и да прави пари в онлифенс и др подобни простотии. Това са им моделите за подражание. И родители се правят че не знаят. Хахах. Няма такива оли-го-рени честно.

11

Всичко е леш!

преди 4 седмици

Разни хора сега се сетили да подскачат като ощипани моми? Децата гледали порно и сякаш това било голяма новост. Нищо че порно има още от първия ден в който станахме демокрация още от 1990г. Списанията и вестниците заляха пазара веднага. После дойдоха кабелните телевизии, касетите, дисковете и торентите и около 2000г почнаха и спийминга. Порното не е спирало да се разпространява. Сега последните 15 години набраха популярност аматьорските камери всички да се снимат и да просят пари.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Сложете изкуствен интелект да ги следи

9

До 8

преди 4 седмици

Факт! Най-смешното в цялата работа е, че бездетни нпо активистки са тръгнали да се месят и оправят чуждите семейства.

8

До 4

преди 4 седмици

Да, възможно е да гледат и сайтове за възрастни (от типа на РН). За съжаление е възможно да попаднат и на ужасни неща, които ще им увредят много психиката. Има записани видеа в нета, от които да не можеш да заспиш, имам предвид реални записи. Имам предвид неща от типа на 'Убийствен пъзел', но истински. Също има един филм с Моника Белучи отпреди много години - 'Irreversible'. Като студент го гледах и мисля, че няколко дена се чувствах ужасно. Психиката на нормалния човек си има предели.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Ония дето раждат на толкова инат поне някакъв съхранен родителски инстинкт.При жените след вишо масово той е закърнял, отсъства или е съзнателно потиснат от идеи и идеология, така щото им се налага тепърва да четат как се отглежда и възпитава дете.Мъж без инстинкт може да разчита на разума си, за да оцелее и предаде опита си.Жена без инстинкт е жива трагедия.

6

Анонимен

преди 4 седмици

А ония дето раждат на толква ?

5

Анонимен

преди 4 седмици

Това, колкото и брутално да е като обществен феномен, е чудесен естествен отбор за хора, които имат деца само защото всички имат и презервативите са им скъпи.Сори за децата, които са на телефона, чата и "приятелите", поради изконно токсичната семейна среда и липсата на семейни ценности. После *** били виновни че се множат неуки и неопитни. Кой е ***?

4

Анонимен

преди 4 седмици

Навремето как се праскаханазадна укинефите също не знаехте

3

Андроид

преди 4 седмици

Освен това, децата ми са индоктринирани, че т.н. "социални мрежи" са за и се ползват от най-слабоумната част от човешката популация, нищо че бройката се измерва с милиарди.

2

отговорче

преди 4 седмици

как ше знаете като по цял ден висите у фейсо , а и поради тази причина не знаете какво правят децата ви и на улицата .

1

Андроид

преди 4 седмици

Google family link. Всичко знам и контролирам, почти.