47

Слава на Спаси София

преди 1 месец

Крайно време е да се изгонят софиянци от София. Движат се на тълпи, ползват коли, замърсяват града, вдигат шум, а градът, градът трябва да се спасява,слава на "Спаси София"!Да го обезлюдим, да остане 10% от населението,така както е и във Венеция където живеят под 20 000 души. Венеция е чудесен град-да стане и София такава

46

циркова игра

преди 1 месец

До ГошоВелоалеи по кварталните малки улици ще свършат чудесна работа, но няма да се забележат.Тук идеята е някой да докаже на привържениците си, колко е непоколебим и деен, та да го подкрепят отново и отново.А това,че няма потребност от тях и ,че ще блокират града-въобще не го интересува.

45

Гошо

преди 1 месец

Е тая велоалея по Аспарух не може ли да я направят Защо непременно трябва да е на Патриарха И въобще защо тия алеи ги правят точно по главните улици Примерно Дондуков Малко ли са успоредните улици и улички там Умишлено се създават критични и конфликтни точки

44

Анонимен

преди 1 месец

Какво общо има Страстната седмица с цялата тази история, само Прошко си знае. Дупката в главата на гербавите, няма дъно!

43

Анонимен

преди 1 месец

До няма лошоНе, нямат, те са обратни, мислят само за *** си и не им пука за мнозинството хетеро. Вместо да освободят местата под НДК от мутрите, те се оляха тотално, защото комплекса им е, че са невидими. Искат да ги чуват и всички да се съобразяват с тях. Преди 3 години разлепваха листовки с глупавият им проект и хората ги отсвириха, но сега взеха властта...лъжат долно, един съсед няма да ги подкрапи.

42

Лупи

преди 1 месец

За съжаление това се случва из цяла София. Напълно умишлено се махат парко места по всевъзможни начини. Идеята е да се ползва градски транспорт, велосипеди, тротинетки, ролкови кънки и там кой каквото има. Така въздуха ще е по чист, ще е по тихо и Спаси София ще са доволни.

41

Анонимен

преди 1 месец

Време беше някой да спре олиготата в СОС, с парите на автомобилистите се правят двойни-тройни задръствания, а БГпедалковците могат да карат извън града колкото си искат. Никой не им пречи, като за без пари - толкова. Ако започнат да плащат пътен данък, ГО и преглед, тогава нека претендират. Комунизма свърши.

40

Анонимен

преди 1 месец

Цяла София е един огромен паркинг в момента! Първо: Да се издава позволение за строеж само на паркинги!!! Второ,да се забрани движението на коли без катализатори и с по ниска категория от евро5. Трето да се наблегне на строежа на велоалеи и на развитието на градския транспорт!

39

Анонимен

преди 1 месец

Велоалеи трябва да има и точка! И за младежта и за възрастните е важно да има евтина алтернатива !Карането на колело е и здраве! Много хора работещи в центъра биха се придвижвали с велосипед за работа! Автомобилите трябва да се вкарат в паркинги извън градскоте улици!

38

3M

преди 1 месец

Автомобилите извън центъра !

37

БеГе Из мет FuckOFF

преди 1 месец

Слушайте внимателно!За хора живеещи по центъра колата трябва да е *** лукс от 2000 лв нагоре трябва да им струва паркирането на месец!!!!Ако искат!!!!И без това са коп елета на комунисти окрали имотите на хората 44та!

36

Анонимен

преди 1 месец

Като не им харесва да живеят в центъра край велоалеи - чемодан, вокзал, кв. Надежда! Или пък село Горно Нанадолнище!

35

Анонимен

преди 1 месец

Хората в нормалните държави имат велоалеи с километри. Извън градовете (е, и в градовете). Направете поне алей извън града, където човек да кара колело спокойно, без да кривуличи наляво-надясно и да не знае къде ще го отнесат.

34

Боклуци

преди 1 месец

Съпреживявали мъките на спасителя. Който и политик да ми го каже, не му вярвам. Лицемери. Всички. Без изключение, независимо от коя партия. Сещат се за Бог 2 пъти в годината, но били вярващи. Не мога да ги понасям.

33

Ха

преди 1 месец

Не моем разберем кво се бутате в тоа център и таа софия като не работите. 24/7 по улиците джукеси тръгнали по молчетата с жипчетата на тъпкачите. Аз разбирам да работите нещо и да искате да сте близо до работното си място. В противен случай си е абсолютна шизофрения. Айде стягайте се днеска за голямото изнасяне. Пряко по бтв от "мангистралата" как висите 2-3 часа в таратайките си по пътя към село/гърцията/одрин и т.н. Трябва да дойдат танковете. Много ненужен биологичен материал.

32

Готин

преди 1 месец

София има един ОГРОМЕН ПРОБЛЛЕМ. Неговото име е Борис Бонев.

31

Анонимен

преди 1 месец

Това е поредната глупост, но по-важното едни кинти за ненужни проекти да пълнят правилните джобове.

30

Анонимен

преди 1 месец

По-малко велоалеи и по-малко коли ползвайте ГТ!

29

Шоп

преди 1 месец

Идеята е супер, подкрепям кмета 100%! Повече велосипедни алеи и градски транспорт и по-малко коли ще направят София по-приветлив и удобен за живеене град!

28

тротко

преди 1 месец

хората с коли плащат не малки данъци, с които тези пишман кметчета ще само оцветят лентата на същата улица и ще я нарекат бус/велоалея. Тези с тротките и колелата какво плащат, че да се движат по оцветеното????