39

КАЛАКУТА

преди 1 месец

Илати,илати Норовируса ви чека

38

Стойне от Чукурово

преди 1 месец

Я не одим на почивка никъде...имам да гледам стока и ми се е запалила главата как че преживеем

37

Анонимен

преди 1 месец

Няма желаещи българи да бъдат разболяни и обрани

36

Hahah

преди 1 месец

До КапитанътИстината боли. Около мен няма нито един човек, който последните 10-15 години да е почивал в България. Та то е по-скъпо от почти навсякъде в Европа, да не говорим за Азия. Скъпо, но мизееерно, с никакво качество на услугат, никакво качество!!! От началото на годината посетих 4 държави, а до края на лятото имам още 3 самолетни билета, есен и зима не съм планирал още!!!

35

Капитанът

преди 1 месец

Моля спрете да коментирате ,че ще почивате в Гърция ,Турция или Мадагаскар и няма да дадете стотинка на нашето море. Разберете ,че хотелиерите и ресторантьорите не чакат на вас и не се интересуват от вас.Има предостатъчно чужди туристи и реално всички бизнеси на морето са винаги на печалба ,след сезона.

34

Дедо

преди 1 месец

Курорта на другаря Костов и другаря Славчо и другаря Николайчо с щерката с напомпаните джучки дето ни я натрапват по телевизията. Все видни заслужили седесари и демократи.

33

Анонимен

преди 1 месец

АЙ КРАЙ ГЬОЛА ДА РАЗЧУПИМ КОЗУНАК И ДА ЧУКНЕМ БОЯДИСАНИ ЯЙЦАТА,А МЕНИДЖЪРЪТ ЩЕ НИ ПОЛЕЙ СЪС СВЕТЕНА ВОДА И ЩЕ НИ СЛОЖИ СМЕТКА 3000 ЕВРА!!...

32

НАП да се самосезира

преди 1 месец

Na 100% резервирани... от украински бежанци ли ? Дето държавата ни ще им покрива разходите за поредна година? Тия приказки за пълните хотели ги слушаме от години. Силни сезони... много резервации... огромен интерес... няма свободни места ... А КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ И ... НА ЗАГУБА РАБОТИЛИ НАЩЕ МУТРОБИЗНЕСМЕНЧЕТА. Цяло лято печелели ама много разходи с тия "фирмени" поръчкови джипове. На жената... на синчето... на щерката... на льобовницата... за заплати даже не остават пари.

31

българина

преди 1 месец

на 100 пр ама от отворилите!!!! на първа линия. Не Отворилите са на 100 пр празни, а те са 70 пр от всички Тази подвеждаща информация цели само да покаже, че има ГОЛЯМ ИНТЕРЕС към сезона отсега. Накрая на сезона ще отчетат съшото, на първа линия добре, останалите на 50 пр. До преди санкциите не беше така, но вие си ги избирате

30

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Златен век .Плюскайте инфлационни милионери .

29

Аз

преди 1 месец

Ти да видиш. Верваме.

28

Муахаха

преди 1 месец

трябва си доста ниско АйКю, за да на това Хладно Ветровито Пролетно Време отидеш да те Брули и Студеният Морски Бриз!

27

Анонимен

преди 1 месец

Колко струва 1 ден ядене и пиене на корем :)))

26

1262

преди 1 месец

Вървете в Гърция да видите какво е Великден.

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Никой българин не би изоставил семейството си и домът си,за да отиде в някакъв хотел,в който нищожната му заплата ще се стопи за един ден.Безумните драсканици край нямат. И не е зле да се знае,че съвсем скоро тези мафиотски турско-съветски и гръцки хотели ще бъдат конфискувани в поза на Българската Народна Армия,тоест Армията на Съединените Американски Щати и Израел. Да,тогава ще бъде прекрасно да се видят достойни семейства на военни квартирувани из стаите на днешните бардаци.

24

Анонимен

преди 1 месец

А Съни бийч :)))

23

Анонимен

преди 1 месец

Е те сумарно са отворени три ,четири хотела на Златните,но даже и толкова съм далеч от мисълта да повярвам за 100 те процента, Отделно целия комплекс е разкопан в ремонтни и строителни дейности,в комбинацията с неспирния дъжд в момента,разходката се превръща в незабравими кални бани! А относно обслужването,достатъчно ми беше да усетя аромата на няколко не особено чистоплътни килгистанеца на плажа миналата година и да ги видя как влизат по бельо или направо с мръсните си дрехи във водата..успех!

22

Охх

преди 1 месец

Оттървах се евтино. Тъкмо ми поставиха ултиматум или на Златните или край. Показах, че вече всичко е 100% заето и ще трябва да се задоволим с Бяло море.

21

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е мнооого убаво, ама ще организират ли турове да видим филипинци, таджики, афгани и други подобни как виреят у нашенско. Нещо като световна разходка без много да мърдаме.

20

Дам

преди 1 месец

Варненската туристическа асоциация казва колко е хубаво във Варненско. А в Бургаско :) . СПА асоциацията казва как като платиш за техните услуги пестиш пари. Хубаво било да има повече джигитайци с неясна култура и хигиена, мечта ми е да докосват храната ми, да пипат чаршафите и ровят из куфарите ми.