9

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 1 месец

"ако хората не са били затоплили планетата чрез изгаряне на изкопаеми горива то температурите в части от района са щели да бъдат с до 1,5 градуса по-ниски" какво безумие, каква безсмислица, каква сектантска умопобърканост! С постояното каканижене на едни и същи мантри!

8

Анонимен

преди 1 месец

Африка е раят на екологията, а Латинска Америка е раят на икономиката. Африка и Латинска Америка са напред в екологията и икономиката. Пестене на енергийни ресурси и либертарианска икономика за благото на Човека.

7

Анонимен

преди 1 месец

Хората в Африка живеят екологично, пестят природните ресурси. Западните еколози мечтаят да живеем като в Африка. Нашите Десни Бесни и Промяната мечтаят за този прекрасен нов свят на чист въздух и слънце. Затваряме тецовете и аецовете.

6

Анонимен

преди 1 месец

Енергийна криза ли? Завеща е от френския колонизатор. След няколко години няма да познаете Мали. Росатом ще ги снабди с 2-3 миниАЕЦ и Мали ще продава ток.

5

Анонимен

преди 1 месец

Това с Гугъл транслейт или с ChatGPT го писахте? Материалът е пълен с грешки и странни думи.

4

Анонимен

преди 1 месец

при Алибегоф

3

Анонимен

преди 1 месец

И Мали ли се възползва от финансирането на зелената пропаганда и политики.:))

2

Анонимен

преди 1 месец

Да, да повярвах, ако хората не бяха затоплили планетата с 1, 5 градуса, в Мали нямаше да има 5 дена с температури над 40 градуса.

1

Майстор готвач

преди 1 месец

Последният хляб който българите са яли е най-вероятно бил около 1999 година. След това ядът трици с химикали и подобрители, за които Бай Тошо е пращал едно време в Белене, ако някой произведе хляб с такова качество. Вече е масово, и няма БДС... Брашно качествено НЯМА на българският пазар. Единственото близко е долу Турция... Другото е пълен талаш!