46

Анонимен

преди 1 месец

Денков ще има охрана в затвора и ще го пазят добре.

45

Анонимен

преди 1 месец

Тоя фашист Денков бил много страхлив.

44

Анонимен

преди 1 месец

Е как се с охрана след като той не знае за това??

43

от село

преди 1 месец

Аа добре нека го пазят ,защото никой няма да го утрепе ,но опашка има да му тегли по един ритник на хитрото и лъжливо лалугерче.

42

Въпрос?

преди 1 месец

Службата за охрана знае ли коя е Мата Хари или не?

41

Помним добре

преди 1 месец

Денков е учен от доста високо ниво и имаше доста работа в чужбина, преди да се захване с политиката. А НСО ги помним тях и действията на охраната от НСО при сараите на Доган, как потъпкаха националният флаг на България.

40

Същото НСО

преди 1 месец

Абе това същото НСО не е ли онова НСО, което навремето, някаква си Мата Хари на няколко пъти мина през тяхната охрана, носейки пълна чанта с кюлчета злато и пачки с евробанкноти (по обем, чекмедже на нощно шкафче), а тези същите от НСО са я пропуснали да влезе в правителствената резиденция без да я питат за името и без да проверят, какво има в тази препълнена дамска чантичка. Така че да не ни ги разправят на нас тези служителите от НСО, че уж изпълнявали стриктно всичко по закон! Хахаха!

39

Анонимен

преди 1 месец

Страх от народната любов?

38

Реалист

преди 1 месец

Определено Денков не е дал невярна информация. НСО не споменава името на Николай Денков!!!!! Защо?

37

Хахаха

преди 1 месец

Видяхме нивото на НСО още на плажа при Сараите 2020 г. Пълна пор..графия!

36

Жалка история

преди 1 месец

Аз ще запомня Николай Денков и Кирил Петков като най-добрите, ингелигентти и компетентни премиери на България! Съжалявам, че отново се връщаме към мутренските времена...

35

Парадокс Бг

преди 1 месец

"НСО дойдоха и ми заявиха: "Началниците казаха, че са решили да бъдете без охрана от 1 май", заяви Денков. Въпросът е: КОЙ е заявил това на Денков и защо??? Плашат ли го, за да внимава какво говори?! И кой им е наредил да го заплашват, някоя мутра, някой олигарх или някой льотчик???

34

Анонимен

преди 1 месец

Ще запомня Киро и Денков освен като най-слабите премиери винаги в кадър с двама трима гавази, а за Киро специално почти направи неговият главанак министър!

33

Анонимен

преди 1 месец

Гризачът ходел с ограна? Явно много хора го търсят, та да му благодарят за усилията, които положи във вреда на България до сега?

32

Право на мнение!

преди 1 месец

Аз вярвам на Николай Денков! Според мен НСО са лъжци! Когато Денков е дал гласност, НСО са се задействали. То пък една охранааа...както каза Кирил Петков, те по-скоро го следят, отколкото да го охраняват.

31

Анонимен

преди 1 месец

Дайте една ваша заплата за Зеленски и още една заплата за Израел, и още една заплата за Мики Маус. Бедните еврейски плъхове, вие трябва да ги опазите от инфлацията!

30

Анонимен

преди 1 месец

Летящата амеба Денков се оплака преди дни, чу са му отнели охраната.

29

Анонимен

преди 1 месец

Да плащаме с години охраната на една мижитурка, един случайно попаднал в политиката човек, който затвори Марица Изток и остави гладни децата на над 30 000 души работещи там?!

28

Обективен

преди 1 месец

Защо да не плаща българския данъкоплатец ? Нали точно Плъха направи българите богати и проспериращи. Продажник доллен.

27

Анонимен

преди 1 месец

Доган е българска национална ценност трябва да се пази.