42

Алек

преди 1 месец

Според мен трябва да се забрани учебните часове да почват по-рано от 9-9:30. Различните възрастови групи спят по различни часа и им се приспива по различно време.

41

Към 41

преди 1 месец

И "академици" ... От които и *** за зеле не става. Например - премиерстващия "академик" до преди няколко дена

40

НЯКОЙ

преди 1 месец

Социалните мрежи не пречат на нашите ученици, най-много пречат лошите и неграмотно направени учебни програми, които съдържат много излишен материал и пречат на ученика да научи нещо. Учебниците също са некачествени защо са съставени не от педагози а от " големи " учени.

39

Ръсите глупости

преди 1 месец

Още никой не е оборил железните истини, отразени в древните римски сентенции. Една от тях гласи: "Човек не бива да прилича на своите родители, а на своето поколение." Преди да хулите, спомнете си как ни ругаеха нас, когато бяхме тийнове. Съпоставяха ни с тяхното юношество и вещаеха, че ние хора няма да станем. И какво? Както е при всяко поколение, и част от нашето се оказа негодно за нищо, но болшинството станахме нормални, борбени, работливи и разумни хора. И с днешните пубери ще е така.

38

Deep Zone

преди 1 месец

Пълен и завършен смях, едно време съм ставал в шест сутринта и съм бил един час път до гимназията ми, нито социални мрежи са ми влияели, нито нищо. И пак съм израснал като нормален човек. Стресирани били милите- ми директно изтриване на профила във фейса и нямаш проблем :) Не били спали, ай ай, да ги ожали човек.. и като ги питаш кой е написал "Храбрият оловен войник" се чудят между Толстой и Дикенс!

37

Анонимен

преди 1 месец

Потресаващо бе да разбера, че наще ученици са същите като в Китай, Корея и Африка.... Не го знаех това, но вече знам! Така де, те и в Африка не си дояждат, като нашичките! Също така, в центъра на Сф се удеща миризма като в големите гета в Африка и в Сан Франциско. Туристите от Гърция и Зап. Европа си мислеха, че е от лалетата, засадени в градинката на Ц.хали, но лалетата прецъфтяха, а миризмата остана..... Преди 2-3 години почти нямаше мигранти тук, нямаше го и тоя поразителен ефект

36

Бивш ученик

преди 1 месец

Още си спомням как в 8:20 сутринта ни надаваха контролно по математика. Повечето ми съученици дори не можеха да се събудят, едвам се бяха дотътрили до училище в дъжда. Пък камо ли да се съсредоточат да решават задачи. После пък имаше чудене защо на това контролно резултатите били толкова ниски.

35

Анонимен

преди 1 месец

А НАЙ-ДОБРЕ УЧЕБНИЯТ ДЕН ДА ЗАПОЧВА В 11:00 И ДА ЗАВЪРШВА В 12:00Ч ЩОТО СЕГА СЕ РАЖДАТ АКСЕЛЕРАТНИ ИНТЕЛЕКТИ С ТРИ ДИПЛОМИ И ДВЕ ДОКТОРАНТУРИ В ДЖОБА...

34

Анонимен

преди 1 месец

Е,направете да почват часовете направо от 10 часа,за да може да си чатят до 2-3 часа през нощта хаха.

33

истината

преди 1 месец

В социалните мрежи се влиза по собствено желание! Никой никого не праща насила там!

32

Бъдещето на БеГето

преди 1 месец

Дрога и проституция защото от това печели престъпната власт

31

Татко

преди 1 месец

Като свалим каиша или извадим бела от бараката лекувам и депресия и паник атаки и джендърство и секви подобни проблеми.

30

Трейспотинг

преди 1 месец

Ученик на хероин от Шаолин

29

По центъра

преди 1 месец

Е пълно с разбити шахти по третоарите и ако стъпиш върху тях може да пропаднеш и да умреш как цените на всичко по центъра са толкова високи а един нормален тротоар няма.Мой приятели от чужбина казаха че България е комунистически а н у с.И се смяхме много.

28

Центъра на София

преди 1 месец

Е мръсно Арабско гето като Бейруд

27

Престъпна Държава

преди 1 месец

Бъдещето на България е боливийско

26

Украинската почва

преди 1 месец

Е най плодородна защото над милион руски сфине я наториха

25

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и Америка имат проблем. Русия няма проблем защото разширява територията си.

24

Копе летата на

преди 1 месец

Комунистите Го създадоха това поколение от к ви и наркомани.Бъдещето на България.

23

Престъпна Държава

преди 1 месец

На ДС и червените олигарси Ченгеджийска мафия!Извършва военно престъпление Социален геноцид!!!*** з а България!