177

Анонимен

преди 1 месец

Децата са това,което виждат.Нито повече,нито по малко.Личният пример е най доброто възпитание.

176

Депутата

преди 1 месец

Питайте Радев и Бойко, които цоцат държавата, а пък за децата, няма кой да се погрижи !

175

Щирлиц

преди 1 месец

Каквито са учителите и лекарите,такива са и децата.

174

Лили Барута

преди 1 месец

Проблема не е в "ценостната" система а в системата без цености

173

Анонимен

преди 1 месец

то най-страшното тепърва предстои, защото тези ще трябва да работят и изкарват пенсиите на сегашните работещи хора, елате и ми говорете след 20 г.

172

555

преди 1 месец

Както забраниха рекламата на хазарта, така да направят и за никотиновите продукти, алкохола и енергийните напитки. Иначе, ние си знаем, че сме първи в тази класация. На народа не му трябва констатация, а мерки.

171

Анонимен

преди 1 месец

вижте първо родителското тяло

170

Идеалист

преди 1 месец

Защото родителите им са с промити мозъци от т.н. Социални медии т.е. Пропагандни неолиберални медии. Обаче имат целогодищно банани и могат да отидат за 3 дни до някой европейски град за 60 лв, където да поцъкат с езици и да изпият 1 кафе за 4 - 8 Евра. Даже ИИ ще ги провери докато си чекират багажа.

169

Родолюбец

преди 1 месец

Първи сме в одобрението на Путин и режима му, първи сме в одобрението на Орбан, дори повече от самите унгарци! Нормално е децата да нямат ценностна система и добри навици на живот! С *** родители толкова, чалга и кредит за телефон!

168

Железният Феликс

преди 1 месец

Както добре знаете, възпитанието започва от вкъщи - училището и обществото само дооформят индивида. Защо бг децата пушат и пият? След 30 години чалга, силиконови пръчки без грам акъл, нацепени батки изобщо без акъл, мутри, престъпници, бандити, мма бойци и политици обявявани за "икони" и "идоли", шоуто на Слави, Гацо Бацов, Деса Поетеса и прочее отпадъци взимани за "мноо яки", мЕтане на салфетки, кючеци върху масите и кебапчета на промоция, вие какво друго очаквахте, господа?

167

Анонимен

преди 1 месец

Много е лесно - глоби за родителите, глоби за продаващите и малко обществено полезен труд за малките. Свободното им време е много и се чудят какво да измислят да правярт.

166

someone

преди 1 месец

ей пак тоз комунизъм ви виновен, ми нали ви го махнаха и демонкрация ви сложиха, слободия да си крадете и убивате и пак недоволни.Да не мислехте ,че децата ви ще са примерни и послушни случайно? Когато заиграе камшика на капитала няма морал и възпитание, само пара, хак да ви е радвайте се, от ден на ден все повече като животни.

165

Бах ти

преди 1 месец

капитализма на територията!? Та, то сега е много по -безхаберна държавата в сравнение с държавите на изток и на запад.

164

Груйо Михалов

преди 1 месец

До мислител след 1944г комунистите и СССР разрушиха 3000 храма и убиха 2000 попа и забраниха религията. Хората кръщаваха децата си в ттъмни доби в селски църкви с риск да бъдат пратени в Белене, а попа да изчезне в пещите на Кримиковци. В Белене имаше не ссамо малцинства повечето бяха българи, дори към българите отношението беше по жестоко, но нали сега милеем по соца и слушаме агентите и виним 1990г-демокрацията .

163

Анонимен

преди 1 месец

Пием , пеем ,пушим ,И французки учим...

162

мислител

преди 1 месец

90-те българите масово се отказаха да вярват в бога и в Исус, и възпитаха децата си без вяра. Те родиха деца и сега тези деца са първи, ама в какво...

161

Анонимен

преди 1 месец

По-добре да пушат и да пият от това да стават пиди....раси! И това не е ирония!

160

Икономист, 2024

преди 1 месец

Официалната дъщеря на мутрата им на тезиот Герб, сигурно е станала овчарка. Така искаше баща й. Да се върнела и да пасяла овцете. На другата му дещеря пък внуците му трябва да й казват леля. Като им свършат парите, все избори правят. Ливадите си струват пари. Особено тези, които не са на дължавата им. На политиците ни.

159

НЯКОЙ

преди 1 месец

Това е малката беда. Голямата беда ще дойде скоро когато ще започне джендърското обучение в училище, което ще е под диктовката на ЕС, САЩ и всякакви НПО. Те тогава ще видите какво чудо ще стане. Има ли начин да се оправим?. Да има като забраним всякакви чужди организации в България и като се затегне дисциплината на всякакво нива. Трябва в училище да се учи история на България, морал и етика.

158

Еврозона от 2015

преди 1 месец

Децата на политиците ни и техните лидери са такива. Все искат да са първи. Примери колкото искате. Тази на царя им, се блъснала в бариера на паркинг. Пияна, та не можела да си каже името. Така са нещата с куките и децата им в бългалската политика. Аз не съм нито от куките, нито оп политиците ни. Честита 2024 г. на тези от БНБ, които си мислят, че сме още в 2023.