15

Ъхъ !

преди 4 седмици

Събирачите вече не искат да събират гъби. Искат да събират столевки . Може и 50-толевки. Дори и сгънати като гъби , пак само банкноти искат да събират. Безкрайни са цирковете в България. Докато не падне купола един ден и не затрупа всички ни без въздух !

14

Анонимен

преди 4 седмици

Аз диворасляци от разни събирачи не консумирам, ако ще ме тровят да ме тровят полските гъби. Но, който иска да си яде от гъбари, гъби.

13

Банкеръ

преди 4 седмици

Тия дето изкупуват гъбите колко ще плащат на държавата?Очаквам и те да излязат на протест понеже ако така вървят нещата трюфелите ще изгният в гората,както си е било преди да почнат да ги купуват.Да си плащаш да бягаш из горите подир кучетата и да те ядът кърлежите е меко казано смешно.Отделно трябва джипка,бензин,здрави крака и къс акъл.Разумно е данъците да се плащат на пункта още на кантара,както желязото.Всичко останало е ала бала.Отделно ще има конфликти един платил,друг не,спукал му гумите

12

888

преди 4 седмици

Шантавъ държава, вместо да създадат правила за събирачите на Трюфели, удрят бабите дето изкарват по някой лев към мизерните си пенсии, докато техните "западни връстници" обикалят по света!

11

А преработвателите

преди 4 седмици

Какво искат?Едно бурканче сладко от горски плодове 250гр.е 6-8лв в магазините.Те на каква цена изкупуват продуктите?

10

Значи

преди 4 седмици

30000 събирачи,а 9 асоциации,които лапат от тях.Тези на снимката какво точно събират?

9

Да,бе

преди 4 седмици

Да не плащат такси,данъци и осигуровки.А да берат плодове,които на практика да на всичкиИ после да продават боровинките на пазара по 20лв.за кг.,без касови апарати.А човек не може да си откъсне една горска ягода за детето,ей така за вкус.Вдипко са поискали и стъпкали..

8

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Едно хубаво нещо. Няма да ходят за гъби,а ще ходят да гласуват на 9 юни.

7

Истина

преди 4 седмици

До никояПечеля повече, но получавам по-малко от всички останали когато стане дума за здравеопазване, за задължения, за права... Не няма да стане така, ако ще плащам повече, ще имам ред пред останалите на всякъде, а не да си плащам и за здраве, а другите на мой груб да ми използват парите за тяхното и да не плащат защото имаш фалшив телк или каквото и да е друго извинение!

6

Истина

преди 4 седмици

Исканията на всички ги знам, искам да попитам какви са им задълженията, да си ги научат и после ще говорим за искания!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Кой каквото и да ви говори, винаги става дума за пари. Сега очакваме протест от преброителите на диви зайци, от отглеждащите охлюви и жаби и т.н.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Инвализите да бъдат освободени. Ми то 90% са фалшиви инвалиди. После, щом са инвалиди как ходят да вадят гъби? Щом могат да ходят из горите, защо да са овободени?

3

Анонимен

преди 4 седмици

Всички лъжат. Никой не иска да плаща данъци, а после - Майка й държава. Държавата сме ние. Парите в държавата са от данъци.

2

никоя

преди 4 седмици

Премахване на 10% данък , и всеки който печели повече -да плаща повече , за да се сравняваме с нормалните държави ! Кажете в коя страна от ЕС има 10 % данък

1

реалист

преди 4 седмици

Значи ще ги следят под лупа ,а олигарсите които печелят милиарди закона не ги лови !! Тази очина е най-корумпираната в света !