34

Шок и ужас

преди 3 седмици

Мислех, че само жените се скубят, когато се карат, а то се оказва, че и някои мъже се държат така?!

33

Мдааа

преди 3 седмици

Мъжете-психопати отначало се преструват на джинтълмени, подаряват цветя, ухажват и когото женота падне в капана си показват истинското лице, бият, насилват, скубят. После идва трета фаза - започват да се извиняват, да плачат, да ухажват отново и после всичко се пжвтаря като кръговрат. Ефектът на люлката. Те не са лоши през цялото време, те играят роля, манипулират, лъжат...

32

Ужас!

преди 3 седмици

Матеряла е лош. Мъже-психопати бъркат насилието над жини с мъжиственост!

31

Г557дт

преди 3 седмици

Изпростели психично болни мъже издевателстват нод беззащитни жени! Що не се сбият с накой мъж?

30

Щерю

преди 3 седмици

Масажно-фризьорски услуги в старозагорско...

29

ах

преди 3 седмици

големи мъже скубят бившите хахахах

28

до 29

преди 3 седмици

Тогава престани да говориш глупости!!!!! Обществото ни Деградира с "хиперзвукова" скорост!!!! Аз съм мъж и ми се налага да отказвам на жени, които са загубили всякакъв морал и нравственост, поведението им може да се определи като безскруполно и дори нагло!!! Едно нормално момиче не може да намери човек за да създаде семейство..., в това се е превърнала българката!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Жени, спрете да се чифтосвате с български мъже. Намерете нещо от цивилизована държава, наште не стават.

26

До Хахаха

преди 3 седмици

Значи същата като тебе

25

До 29

преди 3 седмици

Той поредният клавиатурен Казанова-фантазе тазе.

24

То трябва и акъл

преди 3 седмици

До 26 И,защо трябва да си лъскам бастуна след като има кой да ми го лъска? Ти на Казакова ли ми се правиш? Да не би само ти да си бил с няколко жени? Ох на бати половата шпага той си мисли,че е единствен и неповторим. Аз друг тук не съм чул да се хвали с колко е бил. Ти си от типа селски бек, който трябва да бие тъпана в селото и всички да научат колко голям е...ач е. Е, да ти кажа виждал съм и други като теб, които се хвалят,ама иначе са въздух под налягане и пълни комплексари затова се хвалят

23

анонимен

преди 3 седмици

До 25, минава ли ти през ум, че си същия като тази еди-каква си българка, иначе що търсиш при подобни к.......?

22

Сър Стенли Ройс

преди 3 седмици

До еднаТам е работата, че стоиш, а твоя чака нещо друго и докато стоиш и дремеш твоя ще си намери такава която не стои, а действа. Празно в природата няма като не си ти ще е друга пък ти после подсмърчай.

21

до 25

преди 3 седмици

Че, аз в момента съм с две омъжени и две неомъжени, дори не се крия, две от тях дори се познават лично и кво, шъ ми твърдиш, че българката е "света вода ненапита"??? -))) Отдава съм престанал да ги броя..., още от 9-ти клас! Ти явно имаш сериозен проблем с общуването с нежния пол, лъскаш ли "бастуна"??? -)))

20

То трябва и акъл

преди 3 седмици

Жените харесват лошите момчета. Хак да им е. Нека после да бягат като изоглавени от тях и да пищят и търсят спасение. Сами са им се наврели в ръцете пък после олеле. Такива не ги съжалявам изобщо. Каквото са търсили са намерили.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Гладна кокошка просо сънува!

18

Анонимен

преди 3 седмици

А пък друг мъж обиди друга жена. Тя го отрови, но никой не разбра.

17

Хатамото

преди 3 седмици

До една Ние па не аресваме силиконови бомби...стойте си с котките, кучетата и другите там ли.гавщини на които сте свикнали да робувате!

16

една

преди 3 седмици

Стоя на нов диван и с котка, и с мъж!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Единият е насилен да бие жена на улицата, другият - да влиза и да бие в чуждо жилище. Да ги подслонят в защитено селище!