78

АнтиСемити=Нацисти

преди 1 месец

Щом в най-демократичната държава САЩ са инфилтрирани от ислямиста про-терорист Обама толкова много ислямски терористи, че има дори в Демократична партия на Конгреса ислямски расисти про-терористи антисемити като Омар с ислямска джихадистка антисемитска пропаганда про-палестински политика, абсурдно следвана дори от Байдън, не само про-терорист.протести и масови стрелби, но и зверски погроми и сексуални извращения от ислямски джихадисти ще се умножават, ако не осъдят и експулсират ислямистите!

77

ПроХамас=Терористи

преди 1 месец

Това не са миролюбиви "протестиращи американски студенти" срещу войната между Хамас и Израел, а ислямски терористи от Хамас и подкупени като и от тях или др. терористични групи организирани от джихадисти неонацистки антисемити терористи и про-терористи с цел разпространяване лъжлива ислямска пропаганда с лъжливи клевети и неверни обвинения в геноцид срещу Израел , който е жертва на ислямски геноцид от Палестински, Ирански,Турски,Йеменски джихадисти

76

Влади

преди 1 месец

Мисля, че именно Ленин нарича такива протестъри "полезните ***.оти", които ще подпомагат революцията. Е, и с по малко рубладжийско насърчаване.

75

Господи!

преди 1 месец

Вече и в демократична Америка пуснаха корени нацизма и фашизма. Антисемитизма против евреите.

74

Бюджет

преди 1 месец

на руските служби за хибридна война (пропаганда) 5 милиарда долара годишно до 2022. През 2023 - 13 милиарда.

73

Анонимен

преди 1 месец

До 70 Аз бая съм падал от пелина ...

72

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ се преследват евреи! И то деца-студенти! Не е да кажеш, някой зъл милиардер и гад каквито ги има във секи етнос, ами общаци идващи средната класа!

71

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Червени троглодити!!!! Путин плаща милиарди тия да мислят така!

70

Откачени илюминати

преди 1 месец

До Религиозен подтекст - Джоузеф е Йосиф. Светът наистина се ръководи от луди юдейски екстремисти! Навремето пак тия умишлено гръмнаха Чернобил, защото в Апокалипсиса се говори, че името на падналият ангел е Пелин (черно биле)!

69

Религиозен подтекст

преди 1 месец

Джоузеф Байдън бе избран за президент на САЩ, защото го нарочиха за новия исторически Йосиф, спасителят на евреите!

68

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно същите са и против помощ за Украйна.Трагедия отвсякъдфе са в САЩ.Повече били ***.

67

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Да,не сме забравили как ромът хипар Кенеди отврати САЩ и Цивилизованият свят от себе си. Именно той ни връчи на руснаци,укри,турци,араби,азиатци. Е,сега няма Кенеди,нито пък Филиповци -канцеларията на ромът Яков Джераси Хипарски и Сакскобурготски не ще оцелее. Бонус! Какро предрекох в близките дни започва Армагедон и Апокалипсис. В ДНЕС са предупредени,но наглостта им да трият коментарите ще бъде наказана ЛИЧНО ОТ МЕН В ПРЕДСТОЯЩИЯТ СЪД. САЩ ПРЕОДОЛЯХА БАРИЕРАТА.https://***/int-politics/sash

66

КаскетЯ

преди 1 месец

Значи палестинохамасците избиха,инасилваха и рязаха глави в Израел на деца и жени и сега протестират че ги трепят! И кой протестира, глупави деца които не знаят от какъв пол са!Каквото повикало такова се обадило!

65

Анонимен

преди 1 месец

Защо лудите избягали от лудницата идват точно тук?

64

Анонимен

преди 1 месец

"да си жертва на геноцид, да си спасен и да извършиш геноцид спрямо друг народ". Учили са от най-добрите.

63

Анонимен

преди 1 месец

Бг-атлантик :Няма протести това са фейкове !

62

Анонимен

преди 1 месец

Има хора със съвест явно.

61

Дэ подкрепям

преди 1 месец

Аплаузи човеме. В десетката.

60

Подкрепям: "гну

преди 1 месец

Две изключително гнусни неща: 1) да си жертва на геноцид, да си спасен и да извършиш геноцид спрямо друг народ; 2) да са те клали ксто животно 5 века, да те освободят и ти да пращаш оръжие, с което да бъдат убивани твоитв освободители. Има предел на мръсотия, който не бива да се превишава

59

Анонимен

преди 1 месец

Иргун, Лехи, Гуш, Кешет. Изброявам имена на само някои еврейски терористични организации. Благодарение на тях и такива като тях, се появява Израел. Почти всички известни евреи от миналото са терористи. Имена като Бен Гурион днес носят летища, улици и площади в Израел. Израел е изкуствена държава като Македония. Дори войната в Украйна е разпалена от евреи, за да могат да си продават оръжията както на Украйна, така и на Русия. Зеленски иска удари срещу Иран, а 1.5 млн руски евреи живеят в Израел.