16

опетков

преди 1 месец

"Преференциални" цени за туристи в ЕС не могат да се въведат, защото противоречат на принципите и законите в съюза и ще паднат веднага в съда. Сигурен съм, че и таксата във Венеция ще бъде оспорена и ще се отмени. Личи си, че писалият статията е американец и хабер си няма от Европа. А джапанките са най-ксенофобската нация в света и въвеждането на по-висока цена на билета за чужденци го доказва.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Хмм : Добре де, разбрахме че си ходил до Япония. И сега какво ни остава на нас простосмъртните освен да си разплетем чорапите от яд :)

14

Хмм

преди 1 месец

Това за Япония не е напълно вярно. Качиха цената на Rail pass-a. Но той не беше на 100% удобен.Ние ходихме преди увеличението му и още тогава ни беше по-лесно и удобно да си купуваме билети за всеки влак.. а и искахме първа класа и с JR Pass-a ставаше още по-трудно. Иначе е достатъчно low cost полетите да станат х3 като цена и много хора ще се откажат от пътуванията.

13

Анонимен

преди 1 месец

Няма нужда да затварят летища, градове и т.н. Просто върнете авиацията както си беше 250-400 евро за билет в двете посоки в Европа. Настаняване САМО в хотели и т.н. да видим ще има ли проблем с туризма. Бъдете сигурни че тия със селфитата са дотам.

12

Анонимен

преди 1 месец

Така наречените туристи всъщност са едни бедни несретници дето обикалят като глухи куччки напред-назад по света и си щракат селфита, ядът стрийт фуд и мизерничат. Всичко това идва от лоукост авиацията. Ако зависеше от мен бих я забранил защото това тичане насам-натам е абсолютно безполезно и безмислено. Тия индивиди не носят дори икономическа полза щото харчат по 20-30 евро на ден.

11

Алекс

преди 1 месец

Тази година мерки,догодина глад и рев за туристи.

10

Анонимен

преди 1 месец

Защо го крият, а не му спукат гумите направо? Има и вариант да удрят по 10 камшика на всеки турист на идване, така потокът ще намалее 10 пъти. Или да утроят цените в хотелите и за къщата на Боко тиквата.

9

Хохо

преди 1 месец

Масовия туризъм стана прекалено ''масов''. Но не е луд този , който яде баницата.

8

Хохо

преди 1 месец

това са кьор-фишеци за да оправдаят въвеждането на всякакви туристически данъци и такси.

7

И какво

преди 1 месец

Забранете туризма и свободното движение и да живее демокрацията! Ама затворете летищата, гарите, автобусите и след година недейте да ревете, че турузма ви бил жизнено важен! Лицемерна Европа!

6

Анонимен

преди 1 месец

Не искат туристи?!? Защо спират автобуса? Да си закрият летището за международни полети, ще свърши прекрасна работа. За 2 месеца! После пак ще реват за туристи.

5

GAUDI

преди 1 месец

Защо изтрихте разликите между Барселона и София?Не е удобно нещо май.

4

См1рт на Хазартът

преди 1 месец

НС гласува и забрани рекламите на хазарт телевизиите се на с раха една сред друга реклами на хазарт да пускат Тази държава е ментално увредена.Съве цка Заддунайска ко ч ина на мафията!С най про с тия народ евър.

3

Анонимен

преди 1 месец

Преди 18-20 г. се чудеха как да привлекат туристи, а сега олеле. В парка Гюел сме влизали без такса, а сега от всичко искат пари да вадят. Света се овълчи и взе да измисля всякакви такси за туриста, но не мислят, че като си го видял веднъж няма да ходиш пак там. Ще прецакат най-младият, които нямат много средства и ще се откажат от кръгчета.

2

Е и

преди 1 месец

Барселона, Мадрид, Валенсия, Билбао- невероятни градове!! Без аналог никъде в Европа - няма как да ме спрат

1

Ние

преди 1 месец

В Тутракан пръска е от туристи