107

предложение

преди 2 седмици

Да накажем и изгоним тези, които ни унищожиха държавата преди 35 години. Да си изградим отново промишлеността и селското стопанство, армия поне от 150 хил. Тогава никой няма да ни краде и унижава.

106

Алекс

преди 2 седмици

Споко.Война няма да има.Додик е сръбски клоун.

105

мир

преди 2 седмици

Редно е всички заедно да пазите мира и да преодолеете всякакви други съображения и интереси.

104

Ей за това

преди 2 седмици

Ни ценят англосаксите. Винаги могат да попечелят от балкански войни.

103

Че има

преди 2 седмици

Много убити има, но прочита на историята е много по- различен от написаното тук. Задайте си ? Защо се стигна до това клане? Какво преди това се случи? Кой го провокира?

102

Анонимен

преди 2 седмици

Едва ли световните миротворци ще ни оставят намира. Хубавото е че републиканците ще спечелят на есен, а тях нашият регион много не ги вълнува. След 5г като дойдат демократите пак, ще трябва да се стягаме за война, защото украинците вече ще са умалели.

101

Анонимен

преди 2 седмици

А в Газа няма геноцид - изобщо, във Виетнам също не е имало, в Африка си е ежедневие. Но потока от информация е съсредоточен върху лошите и неудобните. Хайде нека говорим реципрочно за да започнем да се разбираме и да не се делим на фили и на фоби

100

Анонимен

преди 2 седмици

Чета данните за Босна - приблизително по равно босненци и сърби, приблизително по равно мюсюлмани и християни. Как точно се мъчат от това една държава не знам. Това си е буре с барут. Пускат ги всеки да си ходи кой откъдето е и това е решението. Само ги контролират да не се сбият при развода и външен обективен арбитраж кой взима печката, кой взима хладилника. Сигурно ще се наложи размяна на имущество и преселване на хора.

99

Гошо

преди 2 седмици

Кой признава съдът в Хага? И защо американските войници не подлежат на съдебно преследване за никакви престъпления?

98

Анонимен

преди 2 седмици

Путин, Вучич, Борисов

97

Анонимен

преди 2 седмици

АБСОЛЮТНО СИГУРНО

96

Анонимен

преди 2 седмици

Обрязването на Българските територии и избиването на Българските граждани не е нищо особено нали? На оон който му кихане пари си изкарва каквито си иска историйки.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Вучич (Сърбия) и Путин (Русия) за пореден път искат да разпалят Балканите.

94

Анонимен

преди 2 седмици

Сърбите искат да изядат още един кютек. Щом искат ще им бъде осигурен, за да забравят завинаги за Югославия, велика Сърбия и да се кротнат в Шумадия!

93

още нещо

преди 2 седмици

Исторически бшняците са потомци на прогонените от зар Петър български богомили.Друга част от тях стига до южна Франция-и са наречени катари. При османскожтож нашествие бошняците приемат доброволно исляма защото по този начин получават привилегия над тези които до скоро са ги подлагали на дискриминация като еретици.

92

Анонимен

преди 2 седмици

Турците докараха преди 650 г. в Европа шиптърите, а западняците им направиха държава в сърцето на Европа.Меркел доведе стотици хиляди арабели в Европа. Европа до 30 г. ще си го получи - джамии, джалбии, фереджета, сюнети и мюези.

91

Русофил = зомби

преди 2 седмици

Сърбите и руснаците са ми всичко друго, но не и братя. Аз братя-убийци нямам!

90

rambldievskievich

преди 2 седмици

От русия, Холмс (7). От русия.

89

Анонимен

преди 2 седмици

На сърбежите само войни са им в главата. Онзи ден си присвоиха и свети Иван Рилски. Македонците са същите. Докато не изядат шамарите, няма да се кротнат.

88

Vol'Jin

преди 2 седмици

Последно , че нали ви обяснявам аз съм добрият, лошият и грозният, ама Ангелов е зло.... И каза да не пиша, че ще ме вземат за него, пък му е дадено нареждане за пълно радио и информационно мълчание! "И той влезе в Йерусалим (Сакскобурга) благ като агнеш яздещ осела (влака)!