65

бокократуната

преди 2 седмици

на ве давайте оше на кратуната да строи магистрале сега е мамента гласувайте за накратамифант да сте му слаги

64

Анонимен

преди 2 седмици

До 64: а Боко и младежкото БКП (гроб) какво са бе? Те изповядват най сакралната комунистическа заповед: любов към чуждите пари.

63

Анонимен

преди 2 седмици

В Бг само тежка диктатура може да промени нещо значимо.Комунистите от 1944 биха свършили страхотна работа. Тогава *** и цялото ГЕРп щяха да са в пандиза. Същото се отнася и до Доган-ПееЦки и ДиПиСиету.Там щяха да са и Костича, Сайдера, Ниновиц, Овчарката и т.н. Списъка е безкраен.

62

Анонимен

преди 2 седмици

ОТ ПП ТОЛКОВА

61

Анонимен

преди 2 седмици

Очевидно приложената снимка не е актуална с цел укриване мащаба на резила. Другите медии са публикували истински снимки от мястото на събитието. Кражбите са безумни. Борисов и Пеевски в затвора ВЕДНАГА!!

60

Анонимен

преди 2 седмици

При гpuHдърете от ОПГ пп-дб е така

59

Анонимен

преди 2 седмици

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

58

Радо

преди 2 седмици

Тая магистрала "е" на Станишев, не е на тиквата ;)

57

Анонимен

преди 2 седмици

О-ле-ле, на Боко бутафорните магистрати започнаха да се разпадат отвсякъде. И пак арестувани и осъдени за кюлчета и пачки няма.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Не можете дори да боядисате това което Живков направи. Няма нищо паднало оъ негово време, а сега през ден падат и се разбиват неща. БГ е по зле от Сомалия.

55

Един Българин

преди 2 седмици

Пак гласувайте за герб или не гласувайте. Те ще гласуват вместо вас за крадецът на асфалт.

54

Тодор

преди 2 седмици

На този етап не е ясно защо бетонната стена не е издържала на натиска- да ви кажа ли защо:защото много се краде! Защото това е една приказка без край!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Росен Плевнелиев се занимаваше с магистралата като министър и после баце. Явно добри пари са смъкнали.

52

преди 2 седмици

На 31 януари 2007 година стартира изграждането на магистрала Струма, срокът на строителството е 3 години. Тогавашният министър-председател Сергей Станишев прави първата символична копка на трасето с багер на турския строителен консорциум Мапа Дженгиз ДЗЗД.Пускам пак за оли... Абе те си знаят какви са, защото тази отсечка се строи и е завършена по времето на Станишев. Така, че стига евтина словесна еквилибристика.

51

Галин Костов

преди 2 седмици

Некадърници. След подобен провал фирмите изпълнители, подизпълнители и собственици на капитала трябва да влизат в черен списък и повече да не припарват до обществени поръчки!

50

Анонимен

преди 2 седмици

Боко е на власт от 2 седмици и природата скочи направо на последното божие наказание, коклюш на новородените. Всичко ни казва, че трябва масова анатема на Боко и сатанистите от герб.

49

До До 40

преди 2 седмици

До До 40А ако банкянският крадец не беше дошъл на власт изобщо нямаше да я завършат.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Бойка калдаръм кадъна е на власт от 2 седмици и цялата държава се срути.Няма такава черна дупка на земята като Герб.Даже в СССР и по време на НРБ не се е крало толкова,колкото крадливият комунист Боко и младежкото БКП (гроб) крадоха. Хайде гербери, на амбразурата да браните комунистическият си вожд.За 2 седмици и всичко се срина.Даже природата е против ОПГ-Герб и ни праща сигнали.Градушки,свлачища,епидемия сега чакаме останалите 7 библейски наказания след като Антихриста Боко се върна на власт.

47

До 40

преди 2 седмици

Срока доста се проточи и магистрала Люлин беше завършена през май месец 2011,а от юли 2009 Борисов е на власт.Така,че банкянският крадец си остави ръцете там.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Капиталистите гледат само да се накрадат и да не се преработят. Некадърни са като куци с трите крака крави. Гледам как "работи" един "майстор" строител, на около 60 и ми иде да заплача. Ше каже човек, че е възпитаван през соца, ама е от изпуснатите от поколенията. Тез, които бяха по ТВУ-тата. Ходил и бил бачкал в Испания и Германия. Ама може и там да са го развалили.