35

Рашизъма

преди 1 седмица

До Анонимен Пропусна да отбележиш рашизъма - там са най-бедни!

34

Запознат

преди 1 седмица

Доходите падат, защото зелените тарикатипрокарват налози, уж за климатичните промени, а всъщност за безбройните им конференции-почивки в най-луксозните курорти!!! Отделно после лобитата им преразпределят на избрани компании, откъдето се връща пак рушвет за тях. Плоско по същество, но никой не го разкрива, защото всички са в играта с преразпределянето на допълнителните данъци, такси, акцизи и т.н.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Доходите падат не заради климатичните промени, а заради мерките срещу измислените климатични промени. Скоро зелените шарлатани ще висят по дърветата.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Капиталистите и империалистите ви лъжат, че бедността по света е от климатичните промени. Тя е от войните, превратите и интересите на империализма и капитализма на Запада по света.

31

Анонимен

преди 2 седмици

На който му е топло, да отива на Марс. На който му е студено, да отива на Меркурий. Мъск ще ви заведе и няма опасност да се върнете пак в променената и унищожена Земя от климатичните промени.

30

...

преди 2 седмици

климатичните промени вече засягат всички нас! хубавото е, че едва сега се започва! лошото е, че ще има преселения, те и сега са започнали, тези преселения ще доведат до войни, а войните ... е всеки сам да си определи как му дайстват войните! Но пък най-хубавото е, че населението на земята ще намалее! понеже сега вече сме над 8,2 млрд. души! а само до преди 40 години бяхме 3.5 млрд. души! интересно колко ли ще сме след 10-15 години! надявам се да не сме 12 млрд! щото ...

29

Анонимен

преди 2 седмици

Цялата тази работа в за да ни измъкнат и последните стотинки от джоба. На всеки 84 години се повтаря този цикъл със затопляне на климата, и после охлаждане,но това йдобно не се споменава никъде. Шепа юнаци с промити мозжи протестираха срещу дизелите във Франция, а 30 км. по на юг френските фермери изгориха 50 000 стари гуми и те да протестират. Но това явно за никого не е проблем. Цялата "зелена" политика е измама за пари.

28

???

преди 2 седмици

В България с колко ще паднат доходите - с 20%, с 30% или с 40%?!

27

зелясала идея

преди 2 седмици

без руски енергийни ресурси.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Доходите намаляват,защото дават милиарди да подклаждат войни,а в интерес на истината бомбите най-много замърсяват.В Европа заради откачените санкции си стана инфлацията.От Глобално затопляне минаха на климатични промени и то екстремни,защото пръскат с химия да сеят облаци и инсталираха гигантски вентилатори по цялата планета.За ефекта на пеперудата сте чували.

25

без думи

преди 2 седмици

на снимката: "Да ви пи.. на зелената идея!; зелената идея - Хи,хи хи!"

24

Анонимен

преди 2 седмици

Докато червата на зелените рекетьори не бъдат разнесени по улиците и площадите на Европа, нормалният европеец ще продължава да обеднява!

23

зелената

преди 2 седмици

глупост трябва да спре!

22

Чико

преди 2 седмици

Най-голямата лъжа е че обикновения човек е виновен за климатичните проблеми.

21

Fena

преди 2 седмици

Колко пари се губят от самото затопляне и замърсяване на климата и колко пари се губят от глупавите "зелени сделки" и глупавите европейски стратегии и политики? Да похарчиш 300 млрд евро и накрая да помолиш всички да се къпят само в четвъртък? Колко пpocт трбява да си, за да стигнеш до тук?

20

с двата крака

преди 2 седмици

скачаме върху еко-мотиката! Цицината не е толкова стерашна защото е причинена от дръжка от рециклируем материал!

19

Анонимен

преди 2 седмици

До 19. Ами като ЕС го ръководят големи бели птици никой друг не ни е виновен.

18

Анонимен

преди 2 седмици

До 22. А с перките и слънчевите панели не се ли замърсява? И войните не замърсяват ли? Защо никой от ЕС не е направил изчисления колко замърсява войната в Украйна? Но иначе направили изчисления колко вреди на природата да си отглеждане домати в двора.

17

Революция

преди 2 седмици

и преразпределение на приходите. Всички знаят как.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Богатите са си удвоили парите за последните 2-3 години, иначе да вашите доходи падат РОБИ!